Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!ετοιμαζω γαμοβαφτιση στις 11/9 στη Λουτσα!και ψαχνω οικονομικο κετερινγκ!εχω παρει 2προσφορεσ εως τωρα ο ενας ζητουσε 18ε/ατομο χωρις γλυκα με πολυυυ απλο μενου και 100καρεκλες και ο αλλος με τουρτα και τραπεζι ευχων 26ε/ατομο χωρις φπα και σερβις!!!!ελεοσ!βρηκα το premier catering στο ιντερνετ και εχει πολυ καλες τιμες!εχει καμια εμπειρια?ευχαριστω!

Διαφημίσεις

εγω εκλεισα με 23ευρω κυριακη μεσημερι αλλα και το σαββατο ηταν ιδιες τιμες .στον χωρο τους στην κηφισια και στην τιμη εχουν και τα ποτα και την τουρτα νομιζω κανει και catering εξω...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Παρε το splendit που είχα στην δική μου βάπτιση και οι άνθρωποι σκίστηκαν.

Το τηλέφωνο το εχει η Μαρθα που μου τα εκανε .

Παρ την στο 6947800190.

Μου τα έκαναν ολα τέλεια με πολύ φαγητό και πολύ οικονομικά.Στο τέλος έβγαλα το welcome drink γιατι ειχα ξεφύγει με τα φαγητά και προς μεγάλη μου έκπληξη μου το έκαναν δώρο.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

καλησπερα!zouzoupina στο χωρο tou premier εκλεισες?κτημα?

οχι δεν εκλεισα εκει σου στελνω πμ γιατι μπορει να μην κανει να γραψω το μαγαζι οκ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Διαφημίσεις

• 9 months later...

Ναι για πείτε μας κορίτσια, γιατί κι εμείς είμαστε να κλείσουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας μιας και οι προτάσεις τους είναι πολύ καλές και οι τιμές τους εξίσου.

Ευχαριστώ.

Πρωσοπικά είχα ένα catering πολύ καλό,δεν είναι απο τα γνωστά,αλλα η δουλειά που μου έκανε ήταν πράγματι πολύ καλή και προσεγμένη.πολύ καλός στις τιμές του για μια τέτοια περίοδο,σε αντίθεση με άλλους που νομίζουν ότι ζουν στο 2005 ακόμα,και αναλαμβάνει και έξω απο την εκκλησία και στο χώρο σου.

Ναι, κορίτσια, κι εμένα με ενδιαφέρουν εναλλακτικές λύσεις για κέιτερινγκ σε προαύλιο εκκλησίας. Ρώτησα στην intercatering και μου είπαν 22 ευρώ το άτομο για πολύ απλό μενού... δεν ξέρω, μου φάνηκαν πολλά! Καμία άλλη λύση; Τι προτίνετε;

Έχει χρησιμοποιήσει καμία τις εταιρίες Δειπνοσοφιστήριον ή Cremona; Εντυπώσεις, τιμές;

http://www.dipnosofistirion.gr/ και http://www.cremona.gr/

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Καλησπέρα και καλό σας μήνα

θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την κάκιστη εμπειρία μου με το Premier Catering ώστε να προστατέψω μελλοντικά κάποια κοπέλα που μπορεί να ενδιαφερθεί για τις υπηρεσίες τους.

Κλείσαμε ραντεβού για τη Δευτέρα 30 Απριλίου στις 11 το πρωίκαι ήρθε ένας κύριος (έχω φυσικά τα στοιχεία του) στο σπίτι για να δει το χώρο μας και να κανονίσουμε τα της δεξίωσης για μετά τη βάπτιση.

Έχουν προηγηθεί φυσικά email με προσφορές menu από αρχές του Απρίλη και το μόνο που μένει είναι να γνωριστούμε και να δει το χώρο ο "κύριος" εκ του Premier. Δεν έχω δώσει καμμία προκαταβολή φυσικά, γιατί θεωρώ ότι ΜΟΝΟ αφού δοκιμάσω τα φαγητά τους πρέπει να προχωρήσω σε κατάθεση προκαταβολής.

Αφού λοιπόν ο "κύριος" είδε το σπίτι μας και σημείωσε -και καλά- τους χώρους όπου θα στηθούν οι μπουφέδες και οι ροτόντες εφόσον αναλάβουν αυτοί το catering, ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ κόμπιασε και μου απάντησε "εεεμμ φυσικά, θα δω τι εκδηλώσεις έχουμε και θα σας ενημερώσω...!!!"

Φεύγει λοιπόν ΠΟΛΥ βιαστικά (αυτό η αλήθεια είναι δε μας άρεσε καθόλου μιας και δεν έμεινε πάνω από 10 λεπτά στο σπίτι!) και το πρωί της ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ που ειναι ΚΑΙ ΑΡΓΙΑ (η σημερινη μέρα 1η Μαϊου 2012!!!) μου στέλνει το παρακάτω email (πρωί-πρωί):

Καλημέρα σας και καλό μήνα,

Δυστυχώς αλλά λόγω κλεισίματος της ημερομηνίας από πελάτη μας δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε λόγω φόρτου εργασιών.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και είμαστε στη διάθεση σας για μια μελλοντική συνεργασία.

Σας ευχαριστούμε.

Για την Premier catering

********νης ******νης

Διεύθυνση εκδηλώσεων

Ευτυχώς βέβαια που λόγω της πολύ βιαστικής του επίσκεψης αλλά και του γενικού του στησίματος (παραήταν χύμα κάτι το οποίο δε μου άρεσε καθόλου) είχα ήδη απορρίψει τη συγκεκριμένη εταιρεία από χτες το πρωί και είχα ήδη επικοινωνήσει με την εναλλακτική εταιρεία την οποία και έκλεισα (μιας και στην πρώτη μας συνάντηση η εντύπωση ήταν θετικότατη, απλά είναι κατά 10?/ άτομο πιο ακριβοί και ήθελα να δω και κάτι οικονομικότερο).

Σας αφήνω τα συμπεράσματα δικά σας, απλά ήθελα να προστατέψω κάποιες κοπέλες ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ να δοκιμάσουν τα φαγητά προτού κλείσουν το catering. Αυτές οι εταιρείες αλλάζουν chef και προσωπικό τόσο συχνά και ξαφνικά που μπορεί μία εταιρεία που θεωρείτο TOP πέρυσι, φέτος να είναι μέτρια (το έχουμε ζήσει με την πτώση και του Platis Catering αλλά και με την InterCatering που παλαιότερα έζησε μεγάλες δόξες!).

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλό μήνα και πάλι σε όλες.

Ε.

edit admin

ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας η οποία μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Επίσημη ανακοίνωση από την Premier Catering

σχετικά με τη δημοσίευση του μέλους mama35+

Επισκεφθήκαμε το χώρο της κας Στεφ…….στη Βου………και στη συνέχεια την ενημερώσαμε ότι δυστυχώς τη συγκεκριμένη ημερομηνία (01/09) δεν θα μπορούσαμε να την εξυπηρετήσουμε.

Ήμασταν ευγενικοί απέναντι της και την ειδοποιήσαμε γραπτώς 5 μήνες νωρίτερα ώστε να βρει άλλο συνεργάτη.

Έχουμε την πολιτική να αναλαμβάνουμε συγκεκριμένο αριθμό εκδηλώσεων και έτσι αναγκαστήκαμε να μην αναλάβουμε την εκδήλωση της κας .... λόγω υπερβολικού φόρτου εργασιών.

Δεν αρνηθήκαμε να κάνει γευστική δοκιμή παρόλο που της αναφέραμε ότι αυτή την περίοδο οι γευστικές δοκιμές γίνονται σε κάποιες από τις ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.

Όλο το χειμώνα επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις μας εκατοντάδες υποψήφιοι πελάτες στους οποίους δίνουμε πληροφορίες και κάνουμε food tasting.

Είμαστε ίσως το μοναδικό catering στο χώρο μας που με τέτοια διαφάνεια στο internet αποκαλύπτουμε αναλυτικά όλα μας τα μενού και τις τιμές τους.

Η συγκεκριμένη κυρία δεν έτυχε να δοκιμάσει τις υπηρεσίες μας, ούτε να δει τις εγκαταστάσεις μας γιατί απλούστατα δεν συνεργαστήκαμε !!!

Η εμπειρία που έχει από την εταιρεία μας είναι μία ολιγόλεπτη συνομιλία.

Είμαστε τριάντα χρόνια στο χώρο της εστίασης με γευστικές παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις όπως η Ολυμπιάδα και Παραολυμπιάδα, έχουμε αναλάβει επίσημες δεξιώσεις σε αρχηγούς κρατών και εξυπηρετούμε 14 πρεσβείες καθώς και τα περισσότερα υπουργεία σε ετήσια βάση. Έχουμε αναλάβει την καθημερινή σίτιση σε σχολεία και τράπεζες και σίγουρα δεν θα δυσκολευόμασταν να ταΐσουμε 2 άτομα παραπάνω.

Πραγματοποιούμε συστηματικά γευσιγνωσία με πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε όπως προαναφέρουμε, έχουμε επώνυμους σεφ ως σταθερούς συνεργάτες και πεντακάθαρες εγκαταστάσεις με πιστοποίηση ISO22000.

Η απόδειξη μας είναι οι ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας που χωρίς να το ξέρουμε υπεραμύνθηκαν την ποιότητά μας μέσα από αυτό το forum. Τους ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τη σταθερή πορεία μας. Για μας τα καλά τους λόγια είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.

Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δόθηκε να απαντήσουμε . Ευχόμαστε στην κα ......ότι καλύτερο για την βάπτιση του παιδιού της.

Για την Premier Catering

Τμήμα επικοινωνίας πελατών

mama35+ μπορώ να πώ πως με πάγωσες!! Εμείς τελικά κλείσαμε με το Premier (εδώ και κανά μήνα)...λες να μου βγεί μάπα το καρπούζι? Εμείς θα έχουμε μπουφέ εξω από την εκκλησία και τα φαγητά τα δοκιμάσαμε αλλά στις εγκαταστάσεις τους καθώς θέλαμε να αποφασίσουμε γρήγορα και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε το Μάιο που θα είχε αντίστοιχο μπουφέ σε εκκλησία. Τα βαφτίσια μας είναι σε 3 εβδομάδες...! Αχ, αν ξέρει και καμιά άλλη κοπέλα ας μας πεί...όχι πως προλαβαίνω να κάνω και πολλά...!

mama35+ μπορώ να πώ πως με πάγωσες!! Εμείς τελικά κλείσαμε με το Premier (εδώ και κανά μήνα)...λες να μου βγεί μάπα το καρπούζι? Εμείς θα έχουμε μπουφέ εξω από την εκκλησία και τα φαγητά τα δοκιμάσαμε αλλά στις εγκαταστάσεις τους καθώς θέλαμε να αποφασίσουμε γρήγορα και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε το Μάιο που θα είχε αντίστοιχο μπουφέ σε εκκλησία. Τα βαφτίσια μας είναι σε 3 εβδομάδες...! Αχ, αν ξέρει και καμιά άλλη κοπέλα ας μας πεί...όχι πως προλαβαίνω να κάνω και πολλά...!

Δεν θα το μετανιώσεις που έκλεισες με το συγκεκριμένο catering! Εγώ τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανα την βάφτιση της μικρής μου στο Κολυμβητήριο Ραφήνας με το συγκεκριμένο και ήταν ΑΨΟΓΟΙ! και όλοι είχαν να λένε για το φαγητό και την εξυπηρέτηση!!!

Εφόσον δοκίμασες τα φαγητά, να μην ανησυχείς.

Προφανώς εγώ έπεσα σε πολύ κακό υπάλληλο που η βιασύνη του και ο αντιεπαγγελματισμός του μου χάλασαν όλην την εικόνα για την εταιρεία.

Καλά να περάσετε στη βάπτιση και ενημέρωσέ μας για την ποιότητα του φαγητού και του σέρβις μόλις γίνει.

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Κορίτσια ήρθε η ώρα να σας ενημερώσω για το Premier catering! Κάναμε τη βάφτιση μας το Σάββατο που μας πέρασε και όλα ήταν υπέροχα -πραγματικά! Από την κοπέλα που μας έκανε το στολισμό -δεν παίζεται!! μέχρι το catering. Τα φαγητά τους πεντανόστιμα (σαν σπιτικά), ζεστά, φρέσκα και γευστικά. Η εξυπηρέτηση του προσωπικού τέλεια (να εξυπηρετούν ολους με χαμόγελο και ευγένεια). φροντίζανε να είναι όλα καθαρά (από τα τασάκια, μέχρι φαγητά που μένανε -δεν είχαμε καθιστό αλλά μπουφέ με λίγα τραπέζια και καρέκλες), οι δίσκοι με τα φαγητά γεμάτα, τα αναψυκτικά, ποτά και νερά κρύα...! Και τραπεζομάντηλα, ράνερ κλπ πεντακάθαρα και όμορφα. Εάν χρειαστείτε τίποτε άλλο απλά πείτε μου!

Μπράβο Τιτίνα! Είναι μεγάλη η ανακούφιση όταν πάνε όλα καλά. Άντε και στα δικά μας :D

Να σε ρωτήσω τι είδος μενού είχες και πόσο κόστισε το άτομο;

Καλημέρα Σοφία! Πραγματικά είναι μεγάλη ανακούφιση! Εμείς κάναμε τη βάφτιση στις 6 το απόγευμα και για αυτό το λόγο δεν είχαμε φαγητό κανονικό αλλά finger food. Στο σύνολο ήτανε 11 είδη μαζί με το γλυκό, δλδ 5 κρύα (3 είδα μπόμπας & 2 είδη καναπεδάκια), 5 ζεστά (ζαμπονοτυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, καλαμάκια κοτόπουλο, μπιφτεκάκια και spring rolls λαχανικών) & το γλυκό που ήταν σε ποτήρι. Αρχικά τα γλυκά ήταν 2 (σε στυλ ταρτάκια) αλλά εμείς επιλέξαμε αυτά στο ποτήρι γιατί φαινόντουσαν και ήτανε πιο ωραία. Σου μιλάω ειλικρινά ήταν όλα πεντανόστιμα...αλλά αυτά που κάνανε πάταγο ήταν τα μπιφτεκάκια και τα spring rolls. Και φυσικά είχαμε αναψυκτικά, κρασιά, νερά. Η τιμή του ήτανε 10 ευρώ το άτομο.. και άξιζε πολύ περισσότερα!!

Πολύ καλή τιμή, όντως! Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Τα κρασιά ήταν με περιορισμένη κατανάλωση ή απεριόριστα; Ένας τύπος κρασιού ή πολλά; Η τελική τιμή κατ' άτομο ποια ήταν (μαζί με ΦΠΑ, σερβιτόρους κλπ)? Δηλαδή αν διαιρεσεις το ποσό που πλήρωσες δια τον αριθμό των ατόμων πόσο βγαίνει; Ρωτάω γιατί μερικά κέτερινγκ μου δίνουν συνολικό ποσό και μπερδεύομαι στις συγκρίσεις!

Επίσης, πόση ώρα έκατσε ο κόσμος μετά το μυστήριο; Μουσική είχατε; Στολισμό ποιος έκανε; Είχατε μπαλόνια, λουλούδια; Πόσο σου κόστισε ο στολισμός και οι μπουμπουνιέρες αν επιτρέπεται;