Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ax bizellaki τι αλλο μπορει να μου συμβει της χριστιανης ε?καθε μερα ανακαλυπτω και κατι καινουργιο....πηρα την γιατρο και μου ειπε να παρω τροφοκαρτ μαγνησιο..

my baby was my reborn...

Πριν από μερικά χρόνια είχα σοβαρό πρόβλημα με τις κράμπες και ο γιατρός μου εξηγησε ότι σε περιόδους που κουραζόμαστε έντονα ή το καλοκαίρι όταν ιδρώνουμε χάνουμε πολλά ιχνοστοιχεία και κυρίως μαγνήσιο και αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζονται οι κράμπες. Τότε έπαιρνα mag2 και μου πέρασαν.

Διαφημίσεις

Εγώ τροφοκάρντ πέρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης... Τώρα έχω φτάσει να παίρνω 2καψούλες το πρωί και 2 το βράδυ (και λόγω συσπάσεων). Παρόλαυτά το βράδυ που κοιμάμαι παθαίνω κράμπες !!!

Ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη... δεν πάθαινα!!!!

Υπομονή κορίτσια.... κοντεύει ο καιρός....

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Και εγώ είχα αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζω και πάλι αυτό το πρόβλημα.

Ο γιατρος μου συνέστησε να αυτξήσω την δόση του μαγνησιου. (mag2 παιρνω και εγώ)

Κι εγω παθαινω κραμπες στον υπνο μου και δεν μπορω να τεντωσω τα ποδια μου καθολου. Τωρα τελευταια ομως το καταλαβαινω λιγο πριν την παθω και ξυπναω αλλα καποιες αλλες φορες υποφερω!

Ο καημενος ο καλος μου θα παθει κανα καρδιακο ετσι οπως πεταγομαι και πεταγεται κι αυτος για να μου τριψει το ποδαρακι!!!

Αυτό το mag2 δεν είναι οι αμπούλες;;

τί απαισιο που ήταν βρε παιδιά...της είπα τότε και μου το είχε αλλάξει στις ταμπλέτες!

Και εγώ πρός το τέλος είχα κράμπες και μου είχε συστήσει μαγνήσιο!1

Και οι μπανάνες έχουν μαγνήσιο και οι σαλάτες!! :wink:

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Μπορει hara να έχουν και οι μπανάνες αλλά συνήθως όταν έχεις ελλειψη σε κατι και υπαρχουν ηδη σοβαρες ενδείξεις δεν φτάνει μονο η διατροφη. Φαντασου να προσπαθείς να γιατρεψεις ανεμία με σπανάκι. Ενα στρεμμα σπανακι θα επρεπε να τρωμε τη μερα.

Διαφημίσεις

Κι εγώ δεν μπορώ να πάρω οτιδήποτε σε υγρή μορφή... αηδιάζω... όλα σε χάπια τα παίρνω...

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΟΚΑΡΝΤ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΓΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ. ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.

niki

Κι εγω επαιρνα τροφοκαρντ απο την αρχη ως το τελος.Μαλιστα εκει στον 7ο-8ο που ειχα κατι συσπασεις οχι ανησυχητικες ομως, μου ειπε να παιρνω τρια αντι για δυο την ημερα για καμια βδομαδα

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Πω πω παιδιά... μιλάμε για απίστευτες κράμπες τις τελευταίες μέρες....

Προχθές τα ξημερώματα έπαθα μία και το πόδι μου πονούσε (και κούτσαινα) για 2 μέρες!!!!

Και δεν νομίζω να με παίρνει να αυξήσω άλλο το μαγνησιο...

Υπομονή!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

• 1 month later...

Όχι πόνος απλά αλλά ο πόνος!

Κάθε βράδυ σχεδόν και επειδή καλό είναι να κοιμόμαστε στο πλάι και ειδικά στην αριστερή πλευρά είναι δράμα η υπόθεση...βάζω μαξιλάρια απλώνω τα πόδια μου αλλά..

Κι εμενα τωρα τελευταια μου εχει συμβει 2-3 φορες. Εχω ξυπνήσει από τους πονους. μαλλον φυσιολογικό θα ειναι, τι να πω....

και εγω εχει τυχη να ξυπναω απο τον πονο,και ναμε ποναει μετα το ποδι μου ,αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν πριν την εγκυμοσυνη ή κατα την διαρκεια,παντως τωρα εχει πολυ καιρο να παρουσιαστει.

Οι κράμπες και ειδικά δε στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό. Εγώ όταν το είπα στον γιατρό μου, μου συνέστησε να μην πάρω μαγνήσιο. Απλά πρέπει να το ανεκτώ.

Αχ τι κάνω η μάνα απο τώρα για το παιδί μου ....χιχιχιχι

κράμπες ατελείωτες και μάλιστα προχθές έπαθα ταυτόχρονα και στα δύο πόδια. :shock:

το χειρότερο είναι στον ύπνο....

κουράγιο και υπομονή λέω τι να κάνω?.?.?

παθαινα κραμπες παλια οταν είχα ζαχαρο.Περα απο το τραβηγμα του δαχτυλου που τρεχα γυρευε να σηκωθεις να το τραβηξεις ενα αλλο γιατροσοφι που πιανει ειναι ζαχαριτσα μια κουταλια.Εχε κοντα σου ζαχαριτσα σε μένα επιανε.Κουράγιο!

οταν παθαινα κραμπες το βραδυ (συνηθως μετα απο προπονηση) τεντωνα το ποδι και τραβουσα (νοητα-δεν ειμαι+ ο νουρεγιεφ ) τη φτερνα προς τα κατω. Ετσι το προλαβαινα. τωρα στην εγκυμοσυνη παρολο που εχω προβλημα φλεβιτιδας δεν με εχουν πιασει ...ακομη!ελπιζω να τη γλιτωσω