Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μάλλον έγκυος..

Recommended Posts

λέω μάλλον γιατι η δευτερη χοριακη που εκανα σημερα μαλλον κατι τετοιο δειχνει (η πρώτη πριν απο 3 μερες ηταν μολις 16 και σημερα ήταν 110) αλλα το θελω τοσο πολύ που δεν μπορω να το πιστεψω.μεχρι λοιπον να κανω και 3η χοριακη την αλλη εβδομάδα...υπομονή και ευχηθείτε μου καλή τύχη!!!!

wCzlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν cindy ακου.εγω απο τοτε που γεννησα εχω αστατο κυκλο.ποτε 35, ποτε 37, ποτε 33 μερες.απο ο,τι φαινεται, η συλληψη εγινε στις 28 μερες!απιστευτο δεν ειναι?θελω να πω οτι δεν γνωριζω ποτε εγινε η ωορηξια για αυτο το λογο ολα ειναι ανω κατω.στις 31 μερες εκανα τεστ βγηκε αρνητικο, και 5 μερες μετα βγηκε θετικο.εκανα αμεσως χοριακη βγηκε 16 και 3 μερες μετα ειναι 110 περιπου.συμπερασμα εβγαλες;γιατι εμεις, οχι ακομα!!!

wCzlp2.png

ιωαννα κι εγω με μια μερα καθυστερηση η χωριακη μου ηταν 185, ο γιατρος ουτε καν με δεχτηκε.... γελασε με τη τιμη της χωριακης ...εφυγα, πηγα αλλου εκανα υπερηχο κ ειδα το σακο κ μετα ησυχασα... δεν ξαναεκανα β χορ... για να σου πω αλλα απο οσο ξερω διπλασιαζεται η τιμη της στο 24ωρο... ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!!!!!!

Διαφημίσεις

8άρα Ιωάννα η ωορρηξια εγινε 28η μερα;οπότε ο κύκλος σου αυτός είναι 42 μερες οπότε ακόμη δεν έχεις καθυστερηση.σωστά τα λεω;μια χαρά είναι τότε η χοριακουλα σου!!!

απ'ο,τι ξερω η τιμη της χοριακης πρεπει να διπλασιαζεται καθε 48ωρο και οχι να τριπλασιαζεται καθε 24ωρο!οποια κοπελα γνωριζει να μας διαφωτισει, ευπροσδεκτη!

παντως αν ο γιατρος σου γελασε οπως λες,ειναι για πολλες σφαλιαρες!sorry κ ολας αλλα στην αγωνια μας το πολυ πολυ να αδιαφορησει, οχι να γελασει!

wCzlp2.png

απ'ο,τι ξερω η τιμη της χοριακης πρεπει να διπλασιαζεται καθε 48ωρο και οχι να τριπλασιαζεται καθε 24ωρο!οποια κοπελα γνωριζει να μας διαφωτισει, ευπροσδεκτη!

παντως αν ο γιατρος σου γελασε οπως λες,ειναι για πολλες σφαλιαρες!sorry κ ολας αλλα στην αγωνια μας το πολυ πολυ να αδιαφορησει, οχι να γελασει!

Η χοριακη πρεπει στην αρχη της εγκυμοσυνης να διπλασιαζεται καθε 48-72 ωρες. Μια και μονο εξεταση δεν εγγυατε το αποτελεσμα. Η δικια σου ομω΅Ιωαννα αυξανει και αυτο ειναι πολυ καλο. Φανταζομαι οτι οταν θα κανεις υπερηχο θα υπολογιστει ποσο ακριβως εισαι. Η τιμη απο μονη της δεν λεει κατι. Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου η χοριακη ηταν 191 και στην δευτερ την αντιστοιχη μερα 76..

εχεις δικιο εγω μπερδευτηκα :(

Διαφημίσεις

iwanna81 συγχαρητήρια! Είσαι έγκυος!!! Καταλαβαίνω την διστακτικότητα σου, το ίδιο ένιωθα κι εγώ στην αρχή! Ήθελα τόσο πολύ να μείνω έγκυος (σχεδόν 2 χρόνια και με σπερματέγχυση τελικά) που μόλις έμαθα τα αποτελέσματα, αντί να πετάω στα σύννεφα τρόμαξα απ΄το φόβο μου, αδυνατούσα να πιστέψω ότι συμβαίνει σε μένα! Όταν θα πας για υπερήχο και θα αρχίσεις να βλέπεις τις εξελίξεις θα ηρεμήσεις!

nikoleta773 όντως θέλει σφαλιάρες ο γιατρός που γέλασε! Εμένα ο δικός μου γιατρός, μου είπε ότι πέραν των 7 μονάδων θεωρείται εγκυμοσύνη! Να σου πει κάτι τέτοιο με 185 μονάδες, απαράδεκτος! Εγώ είχα 1η χοριακή 165, γιατρός και μικροβιολόγος μου είπαν είμαι έγκυος!

Ναι, η χοριακή διπλασιάζεται κάθε 48 ώρες!

NeverLand πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο και καταλαβαινεις, ηθελαν να με ξεφορτωθουν.

το περιεργο θα ηταν να με καλοδεχτουν και να μου προσφερουν και κανενα καφεδακι:-P.

οντως οι περισσοτεροι γιατροι λενε μετα τις 7 εβδομαδες θεωρηται εγκυμοσυνη... ομως οι περισσοτερες το μαθαινουμε πολυ πιο γρηγορα 4-5 εβδομαδα και ποια ειναι αυτη που μπορει να περιμενει για να παει στο γιατρο να δει αν ειναι καλα το μωρο της? εγω προσωπικα οχι και πιστευω και καμια ειδικα στην πρωτη εγκυμοσυνη, γιατι μετα παιρνεις το κολαι και εισαι πιο χαλαρη.:P

nikoleta773 όχι 7 εβδομάδες, 7 μονάδες! Αν η χοριακή δείξει 7 μονάδες και πάνω, θεωρείται ότι υπάρχει εγκυμοσύνη!

Και εννοείται κι εγώ στις 5 εβδομάδες πήγα στον γιατρό! Δεν θα άντεχα με τίποτα να περιμένω, αν και ο γιατρός δεν βλέπει και πολλά πράγματα! 5η εβδομάδα είδε μόνο μέγεθος ενδομητρίου, 6η εβδομάδα είδαμε σάκο με μια μικρή κυλίδα (έμβρυο), που επιβεβαίωσε έτσι την εγκυμοσύνη και 7η εβδομάδα ακούσαμε καρδούλα, και εκεί αρχίζεις να παίρνεις και τα πάνω σου ότι όλα πάνε καλά!

Καλημερα, ειμαι καινουρια στο φορουμ και ακομα ψαχνομαι λιγο... Θα ηθελα την βοηθεια σας. Προσπαθουμε περιπου ενα χρονο για μωρακι. Κανονικα επρεπε να ειχα αδιαθετησει πριν 2 μερες, το στηθος μου ομως δεν με ποναει καθολου ουτε εχει πρηστει (που παντα ποναει) εχω μονο πονακια σαν της περιοδου στην κοιλια εδω και μια εβδομαδα περιστασιακα και εχω μπερδευτει. Παντα μια εβδομαδα πριν την περιοδο μου αρχιζουν τα συμπτωματα, ομως τωρα δεν συμμετεχει το στηθος. Γινεται να υπαρχουν πονακια στην κοιλια απο την πρωτη εβδομαδα μετα την συλληψη? Εντωμεταξυ την ημερα που επρεπε να εχω ωορρηξια (14η) δεν ειχα καθολου υγρα οπως τις αλλες φορες, και ειχα λιγα 3 μερες μετα. Μηπως απλα μετατεθηκε η ωορρηξια, γι'αυτο και καθυστερει η περιοδος ή λετε να υπαρχει περιπτωση για εγκυμοσυνη??

Ευχαριστω για την προσοχη σας..

Lucy

Διαφημίσεις

κι εγω θα σου ελεγα να κανεις ενα τεστ εγκυμοσυνης.κοριτσια εγω εχω κανει δεκαδες τον τελευταιο χρονο (πλησιαζω την ψυχωση) αλλα όπως και να το κανεις, εχεις άμεση απάντηση!

πω πω δεν περναει η μερα με τιποτα.την τεταρτη θα παω και για τριτη χοριακη.αχ αχ αχ!μακαρι!ειναι 3 μερες ακομα....για την ακριβεια...72 ωρες!!!!!!!

wCzlp2.png

Υπομονή κοριτσάκι! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Αφού η χοριακή σου αυξήθηκε απ΄την 1η στην 2η φορά που έκανες όλα καλά θα είναι!

Άντε να κάνεις και την 3η να ηρεμήσεις λιγάκι :P

Καλημερα σας....Δεν ξερω αν εχω θσει στο σωστο τοπικ την ερωτηση μου γτ εχω ψιλομπερδευτει....Εχω κυκλο 30 ημερων.Τελευταια περιοδος 17/5.Περιμενα περιοδο στις 16/6.ΔΕΝ ΗΡΘΕ!!!Εκανα 17/6 ξημερωματα με 1 ημερα καθ/σης δηλαδη,claerblue αλλα εδειξε αρνητικο..Σημερα με 5 μερες καθυστερησης ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ηρθε ακομα.Πονους περιοδου κτλ δεν εχω ποτε σε περιοδο.Υπαρχει περιπτωση το τεστ να μην ειχε ανιχνευσει ακομα την ουσια κι εδειξε αρνητικο,η εδειξε σωστο αποτελεσμα...Εχω καταντησει ψυχωτικη με τα τεστ πια...Ποτε να κανω το 2ο το οποιο περιειχε στη συσκευασια?ειπα να το κανω σημερα αλλα ο συζ λεει πως και παλι δεν θα δειξει τιποτα!Τι να κανω βρε κοριτσια....Η ανυπομονησια μου βαραει κοκκινο...Και θελω να προσεχω αν τελικα ειμαι,γτ δν θελω να κανω κακο στο μωρο μου...! :(

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες...Θα το κανω το απογευμα που θα σχολασω απο το γραφειο...Κι ο,τι ειναι να δειξει,ΑΣ το δειξει!

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες...Θα το κανω το απογευμα που θα σχολασω απο το γραφειο...Κι ο,τι ειναι να δειξει,ΑΣ το δειξει!

Σου εύχομαι να έρθει το μωράκι σου στην αγκαλιά σου σύντομα!!!! Να μας πεις τα νέα....;)

κοπελα μου αυτο ακριβως επαθα κι εγω!εκανα τεστ τη μερα που περιμενα (στο περιπου) περιοδο-μια και δεν εχω σταθερο κυκλο- και βγηκε αρνητικο.μετα απο 5 μερες ακριβως ξαναεκανα και ηταν θετικο.αν δεις τα τεστ λενε οτι ανιχνευουν την ορμόνη όταν ειναι πανω απο 10 μοναδες.εγω οταν μου βγηκε θετικο εκανα χοριακη και ειχα μολις 16.ξανακαντο λοιπον και σου ευχομαι να ειναι θετικο!

wCzlp2.png

πώς θα περασειιιιι αυτη η νυχτααααααα καθε λεπτο της μοιαζει με ωραααααα...(διαχρονικος Βαλάντης)

λίγες ωρες μεινανε, και δεν μπορω να ηρεμησω....

wCzlp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...