Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ

Recommended Posts

Μετά απο 3 μηνες απουσίας λόγω προβλήματος στο internet στο σπιτι, είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω ξανα στην παρεούλα μας ως μανούλα πλέον ενός απίστευτα γλυκούλη μπέμπη (οχι δεν ειμαι χαζομαμα).

Μου λείψατε πάρα πολύ.

Συγκινούμαι γιατί στο φορουμ μπήκα τυχαία πρωτη φορα μόλις εμαθα οτι είμαι εγκυος τον Αύγουστο 2007 και "κόλλησα".

Σε όλη την εγκυμοσύνη ήσασταν πολύτιμη παρέα και στηριγμα είτε μέσα απο τις εμπειρίες σας που διάβαζα απο το προηγούμενα τοπικ είτε με τις συμβουλές σας και τις απαντήσεις σας, είτε απλά με την συμπαράσταση που δείξατε στις αμέτρητες ερωτήσεις και τα άγχη μου.

Ενιωθα πάντα οτι είχα κάπου να στραφώ που αν μην τι άλλο θα νιώσω οτι με καταλαβαίνουν, θα μου συμπαρασταθούν και θα λάβω πολύτιμες συμβουλές.

Σε πολύ δύσκολες στιγμές πήρα κουράγιο και δύναμη και αυτό δεν ξεπληρώνεται με τίποτα.

Ένιωθα οτι έχω φίλες έστω κι αν δεν εχουμε γνωριστει απο κοντά.

Ελπίζω τωρα με τον μπέμπη να ερθω σε κάποια απο τις συναντήσεις σας και να γνωριστούμε και απο κοντά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και ελπίζω τωρα που λύθηκε το πρόβλημα με το p.c. να τα λέμε και πάλι εστω κι αν έχασα πολλά γεγονότα (πρέπει να διαβάζω μέρες για να καλύψω το κενό).

Γι αυτό θέλω να ευχηθώ στις νέες μανούλες να τους ζήσουν τα μωράκια τους να είναι υγιή και ευτυχισμένα και στις εγκυούλες καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με το καλό να αγκαλιάσουν τα μωράκι τους.

:lol::lol::lol:

Αχ! πόσο χαίρομαι που μπορώ και μπαίνω ξανά στην παρεούλα μας , αν και λόγω περιορισμένου χρόνου (βλέπε μπέμπης) δεν θα έχω την άνεση που είχα ούσα εγκυος.

Φιλάκια πολλά και θα τα λέμε... :wink:

:lol::lol::lol:

db0ip3.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι μου μπορεί να μην έχουμε ξαναμιλήσει αλλά σε ξέρω απο τα τοπικ, να είστε καλά και να χαίρεστε το μωράκι σας,εύχομαι ότι καλύτερο και ελπίζω να μιλάμε τωρα ως μαμάδες πλέον. :lol:

Ασχετο! :Θέλω να προσπαθήσω να βάλω κι εγώ φωτογραφία του μπεμπούλη αλλά δεν ξέρω :cry:

db0ip3.png

Πηγαινε στην σελιδα image shack ανεβασε την φωτο που θελεις κ υστερα κανε την αντιγραφη στο προφιλ σου εκει που ζηταει αβαταρ, αν εκει θελεις να την βαλεις. Ή διπλα στο τικερακι σου το οποιο επισης θελει αλλαγη.

Δεν ξερω αν βοηθησα...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες και πάλι λοιπόν :D:D

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

• Create New...