Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σκουρια στα μαχαιροπηρουνα!!

Recommended Posts

κοριτσια σας εχει τυχει να βγαζετε πλυμμενα τα μαχαιροπηνα σας απο το πλυντηριο πιατων κ να εχουν πιασει σκουρια????κοντευω να τρελαθω μιλαμε!!!τα πλενω στο πλυντηριο, με επωνυμο απορρυπαντικο, αλατι, κ γυαλιστικο της γνωστοτερης εταιριας, που συνιστουν κ οι κατασκευαστες, κ σεχδον παντα πιανουν σκουρια!!στην αρχη νομιζα οτι ηταν κακης ποιοτητας το σετ κ το πεταξα!!!αλλα κ στα καινουρια, ιταλικα μαχ/να παλι το ιδιο!το πλυντηριο ειναι κ αυτο καλη μαρκα.εχει πανω ξεχωριστη θηκη για τα μαχ/να οχι σεε καλαθακι.ειμαι στο τσακνα παρω την αντιπροσωπεια!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Διαφημίσεις

Και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο τώρα τελευταία!:shock:

Τα τρίβω με το σφουγγάρι με την άγρια πλευρά και φεύγει..

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό!:confused:

κ εμενα φετγει με το σφουγγαρακι αλλα εχοντας ζησει σε τρια διαφορετικα σπιτια με τρια πλυντηρια πρωτη φορα συμβαινει αυτο..κ δεν τα αφηνω κ μερες απλυτα, εαν σχετιζεται..το πολυ 2 μερες.δεν ξερει κανεις???

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

κ εμενα φετγει με το σφουγγαρακι αλλα εχοντας ζησει σε τρια διαφορετικα σπιτια με τρια πλυντηρια πρωτη φορα συμβαινει αυτο..κ δεν τα αφηνω κ μερες απλυτα, εαν σχετιζεται..το πολυ 2 μερες.δεν ξερει κανεις???

κι εμενα εχουν πιασει σκουρια αλλα κυριως κατι φθηνα που ειχα παρει!κι εγω στο πλυντηριο τα βαζω με που καλο απορ.!

το ειχα παθει και εγω με ενα σετ που μου φερανε δώρο στον γάμο μου απο το "VI...O πολυτελεια για όλους", το ίδιο έπαθε και μία ξαδέρφη μου σκουριαζανε τα μαχαιρια και μεταφεροταν στα υπόλοιπα. Μόλις τα άλλαξα όλα οκ, στις ίδιες συνθήκες.και τα καινουργια δεν ειναι τίποτα ακριβα και τα έχω ήδη 1,5 χρονια

Διαφημίσεις

το χω παθει κ εγω με καποια μαχαιρια που ενω λενε οτι ειναι ανοξειδωτα τελικα δεν ειναι κ ετσι να η σκουρια!!!κανονικα θα επρεπε να τα αλλαζουμε αμεσως αλλα αντε τωρα να βρω απο που τα αγορασα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

αρα το προβλαημα ειναι στα μαχαιροπηρουνα???γιατι εγω ξερω απο που τα πηρα τα καινουρια που κ καλα ιταλικα μη χ...ω!!!θα παω να τους τα πω!!!

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Κοριτσια δειτε αν εχουν την ενδειξη επανω στα μαχαιροπηρουνα 18/10

αυτο το σημα σημαινει πως ειναι κατασκευασμενα απο ανοξειδωτο ατσαλι,και δεν σηκωνουν φθορες-σκουριες!και καλο θα ηταν να τα επιστρεψετε,αν ειναι εφικτο.

Αν παλι γραφουν 18/8 αυτα μπορουν να υποστουν φθορα.

Μηπως το νερο της περιοχης που μενετε ειναι πολυ σκληρο,αλλα και παλι τ απορυπαντικα πλυντηριων εχουν αποσκληρηντικο :?:-?:|

την ενδειξη την εχει αλλα κ σκουρια εχει!!!κ το νερο ειναι σκληρο αλλα γιατι εδω κ 2 χρονια αυτο το πραγμα?κ γιατι μονο σε μενα?η μαμα μ πχ κ η πεθερα μ δεν αντιμετωπιζουν κατι τετοιο κ στη ροδο δεν ειναι να πεις οτι μενουν κ ωρες μακρια!!!!

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Διαφημίσεις