Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περίεργος ήχος

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Έχω ένα μωράκι 10 ημερών. Θηλάζει αποκλειστικά προς το παρόν. Ο παιδίατρος του μαιευτηρίου και η προσωπική μας παιδίατρος που τον εξέτασαν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά το μωράκι μου κάνει έναν ήχο που με προβληματίζει.

Την ώρα που θηλάζει και μετά (στη στάση ρεψίματος) πολλές φορές κάνει έναν ήχο σαν να "φρενάρει". Δεν μπορώ να τον περιγράψω καλύτερα, κάνει σαν να τρομάζει, σαν να πνίγεται εκείνη την ώρα, σαν να έχει πάρει παρα πολύ αέρα. Ο ήχος που βγάζει είναι σαν φρενάρισμα δυνατό, σαν να παίρνει μέσα του πολύ αέρα με θόρυβο. Άκουσα στο μαιευτήριο και άλλα μωράκια που το έκαναν αυτό, αλλά μερικές φορές (όπως σήμερα) το κάνει πολύ δυνατά και με τρομοκράτησε.

Σημειωτέο ότι ρεύεται σπάνια.

Ξέρετε αν είναι κάτι συνηθες? Ο παιδίατρος του μαιευτηρίου, αν και δεν τον άκουσε ο ίδιος να το κάνει ποτέ, είπε ότι οργανικά, πνευμονολογικά και νευρολογικά το μωρό είναι μια χαρά και ότι τα μωράκια συνηθίζεται να βγάζουν διάφορους ήχους, ειδικά τον πρώτο καιρό.

Επίσης, όταν τρώει γουργουρίζει το στομαχάκι του. Πρώτοι κολικοί είπε η γιατρος μας.

Διαφημίσεις

Το γουργούρισμα το κάνει από την πρώτη στιγμή κι ο μικρός μου.Μου φαίνεται περίεργο, αλλά το συνήθισα.Τώρα είναι 3μιση μηνών και στις μεγάλες πείνες,το ακούω ακόμα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...