Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

γεια σας

θελω να ρωτησω κατι

γραφτηκα στις 6/05/2011 στον οαεδ

πηρα την καρτα ανεργιας και εκανα τα χαρτια μου και για το επιδομα

τ τελευταια χαρτια τα εδωσα στις 14/05/2011

η κοπελια εκει μου ειπε να παω στις 14 του μηνα να μου πουν αν θα παρω το επιδομα και οταν την ρωτησα την καρτα ποτε πρεπει να την κανω ανανεωση μου ειπε μετα απο 3 μηνες

σημερα οπως κοιταγα την καρτα γραφει απο πισω οτι πρεπει ν την κανω μετα απο 1 μηνα οχι 3 οπως μου ειπε

εχει τυχει σε καμια ν κανει 1 ανανεωση μετα απο 3 μηνες?

η ν αργησει ν κανει?

φοβαμαι μην με διαγραψουν απο τ μητρωο τους τωρα αν μου ειπε βλακεια αυτη κ εγινε λάθος

Διαφημίσεις

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

απο την ωρα που ειδα την καρτα εχω τρελαθει απο την αγωνια μου,τ στομαχι μου μ επιασε.

ν σαι καλα!!!

Εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν ισχυει γιάυτους που λαμβανουν επιδομα.Τριμηνη ανανεωση κανουνε η μακροχρονια ανεργοι η οσοι δεν λαμβανουνε επιδομα.Αυτοι που παιρνουνε επιδομα πρεπει να ανανεωνουνε καθε μηνα.Ολα αυτα με επιφυλαξη.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

γιατι ο μηνας περασε την Δευτερα

Λοιπόν αύτά που θα σου πω ίσχυαν μέχρι και τον Γενάρη φέτος.....ε, δεν νομίζω να άλλαξαν...

οταν καταθέτεις τα χαρτιά σου μετά από απόλυση, σε καλούν πάλι σε λιγες μέρες για να σου πουν πόσα θα παίρνεις ως επίδομα και για πόσο καιρό. Η πληρωμή του επιδόματος ξεκινάει περίπου 40 μέρες απο την ημερομηνία κατάθεσης της απόλυσης.

Από την στιγμή που παίρνεις επιδότηση, δεν χρειάζεσαι αναννέωση της κάρτας σου..... απλά πας κάθε μήνα σου βάζουν μια υπογραφή σε κάποια χαρτιά που θα σου δώσουν και σου καταθέτουν τα χρηματα στην τραπεζα.

Τώρα, όταν τελειώσει η επιδότησή σου, συνεχίζεις να έχεις την κάρτα ανέργου και τότε είναι που πας κάθε 3 μήνες να την αναννεώνεις. Σ΄αυτή την περίπτωση μην ξεχνας να την αναννεώνεις στην ημερομηνία που πρέπει γιατί τότε θα ακυρωθει. (όπως την έπαθα και εγω)

Αλλά για να είσαι σίγουρη για καθετί, πάρε ένα τηλεφωνο και ρώτα ή καλύτερα πήγαινε απο κοντα..... μην ανησυχείς κατά την γνώμη μου όμως, πρέπει να είσαι ενταξει.

• 2 months later...

ο αντρας μου ειναι ταμειο ανεργειας, του εχουν δωσει μια σελιδα με τις ημερομηνιες που πληρωνεται αλλα δεν αναφερει πουθενα δωρα και επιδοματα... δεν δικαιαται πια επιδομα αδειας, δωρο χριστουγεννων? τα δινουν αυτα η εχουν κοπει?

Διαφημίσεις

μου ειπαν απο τον οαεδ, χωρις να τους βλεπω πολυ σιγουρουσ βεβαια , οτι η διαρκεια κυοφορειας και λοχειας δεν υπολογιζονται για να μπεις στο ταμειο ανεργειασ........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...