Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΜΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!

Ευδοξια

Recommended Posts

Κοριτσια μου πειτε μου σας παρακαλω, την γνωμη σας! Βαφτιζω στις 22 Ιουνιου την κορη μου και ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΦΟΡΕΜΑ :mad: Η αληθεια ειναι οτι ειμαι και λιγο ιδιοτροπη,το ενα μου ξυνιζει το αλλο μου βρωμαει :oops: Πηγα σε ορισμενα μαγαζια, ειδα καποια φορεματα αλλα δεν μου εκαναν αυτο το ΚΛΙΚ βρε παιδι μου!!Τελος παντων για να μην σας ζαλιζω,πηγα σε ενα μαγαζι με υφασματα για να παρω ρανερ που χρειαζομαι για την βαφτιση και πηρε το ματι μου ενα υφασμα πουα, με φοντο ροζ και ασπρα (λιγο μεγαλα) πουα.Αμεσως μου ηρθε στο μυαλο ενα στενο στραπλες φορεμα με ασπρη υφασματινη ζωνη στη μεση και πανω στη ζωνη ενας ωραιος φιογκος.Και φυσικα το ολο look να συνδιαζεται με peep toe γοβες, ασπρες, ψηλες.Σκεφτηκα, επειδη η βαφτιση ειναι πρωι δεν θα ηταν ασχημο ενα ροζουλι, παιχνιδιαρικο, φορεμα :wink: Απο την αλλη ομως, εκτος οτι το θεμα μας ειναι οι νεραιδες, καποιες λεπτομερειες ειναι σε πουα.Τι λετε, θα ειναι ωραιο να φτιαξω αυτο το φορεμα η θα ειμαι σαν την MINI MOUSE :roll:

Διαφημίσεις

Αμάν βρε κορίτσι τι τίτλος είναι αυτός και με τρόμαξες!

Απόγνωση για ένα φόρεμα?Καλέ μη σκας!Οτι και να βάλεις κούκλα θα είσαι και θα λάμπεις κι εσύ και το παιδάκι σου.

Ωραίο το ροζ,εντάξει είναι λίγο πρωτότυπο αλλά τι πειράζει?Ακόμη καλύτερα,η μαμά θα είσαι,να ξεχωρίζεις! :wink:

Εμένα πολύ καλό μου ακούγεται! Η βάφτιση δεν "σηκώνει" βαριά, μαύρα φορέματα! Αλλά, τι σύμπτωση! Κι εγώ τότε βαφτίζω τα μωρά μου και δεν έχω βρει τίποτα! χαχαχα!

.png

Gerakina sorry :oops: που σε τρομαξα, εισαι και εγκυος καλε!!Οι μερες περνανε και εχω αγχωθει γιατι εκτος απο το φορεμα που θα πρεπει να φτιαξω, ετοιμαζω και ολα τα της βαφτισης σχεδον μονη μου.Sorry και παλι για τον τιτλο!!

ΕΥΔΟΞΙΑ, εγώ θα σου έλεγα να το φτιάξεις!!!

Ήδη το έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου και ξέρεις ακριβώς με τι θα το συνδυάσεις....αυτό σημαίνει κάτι!!! :wink:

Κάντο λοιπόν και μην το σκέφτεσαι καθόλου....είμαι σίγουρη πως ξέρεις πως θα σου πηγαίνει και θα νιώθεις και όμορφα!!! :D

.png.png

Διαφημίσεις

Πάρα πολύ ωραία ιδέα. Καλή επιτυχία.

Πέριση πήγα σε μια βάφτιση με χρώμα μπεζ πορτοκαλί το οποίο ήταν και στα ρούχα των γονιών και των παιδιών και κατά διαβολική σύμπτωση και του νονού. Ήταν πολύ χαριτωμένο. :lol:

Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για την πολυτιμη γνωμη σας :D:D:D Με πεισατε να το φτιαξω το φορεμα, απλα τωρα εχει να πεσει παραπανω ξενυχτι :? αλλα τι να κανουμε, μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος :!: