Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Eυχαριστώ τη νηπιαγωγό μας για τα συναισθήματα που μας χάρισε !!!

Recommended Posts

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς όσοι γονείς θέλαμε υπογράψαμε ένα χαρτί που συναινούσαμε στην φωτογράφηση των παιδιών.

Χθες ο μικρός μου έφερε ένα DVD με στιγμές από όλη τη σχολική χρονιά, με υπέροχη μουσική και στο τέλος κάποια γνωμικά.

Είχε μέσα φωτό το σχολείο, τη δασκάλα, οι εκπαιδευτικές τους εκδρομές, οι φίλοι την ώρα του φαγητού, μαθαίνοντας τους αριθμούς, τα σχήματα, το ανθρώπινο σώμα ντυμένα γιατροί, μουτζουρωμένα με δαχτυλομπογιές, ώρες που έκαναν ομαδικές εργασίες, όταν πήγαν να ψωνίσουν στη λαϊκή, όταν βγήκαν να παρατηρήσουν διάφορα φαινόμενα ( π.χ. τα φύλλα το φθινόπωρο ), όταν έλεγαν τον καιρό, γιορτές και επετείους….

Στιγμές…πανέμορφες στιγμές, παντοτινός θησαυρός…

Συγχαρητήρια για τον κόπο της και το χρόνο της….Την ευχαριστώ για τη συγκίνηση που μου χάρισε…( χωρίς πλάκα τα δάκρυα κορόμηλο )

Της εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την ψυχή μου...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά είναι απερίγραπτο το αίσθημα να βλέπεις το μωράκι σου να μεγαλώνει, να συμμετέχει και να καταφέρνει πράγματα...

Σε ποιόν νηπιαγωγείο πηγαίνετε (αν επιτρέπεται);

(Επειδή σε εμάς ζήτησαν), σας ζήτησαν χρήματα για το DVD αυτό;

Ακριβώς και εγώ τα ίδια αισθάνθηκα όταν είδα μερικές από τις φωτογραφίες της μικρής μου από τις ώρες που είναι στο παιδικό… και να φανταστείς ότι ακόμα το DVD με όλες τις φωτο δε το έχουμε πάρει…

Μπράβο Dalia που άνοιξες αυτό το θέμα και μου δίνεται έτσι η ευκαιρία να ευχαριστήσω και εγώ τις δασκάλες – παιδαγωγούς της μικρής μου. Εύχομαι να εγκριθεί και φέτος η αίτηση μας και να μπορέσουμε να πάμε πάλι στον ίδιο σταθμό.

Είναι πολύ ανακουφιστικό να ξέρεις ότι όχι μόνο περνάει εποικοδομητικά τις ώρες του το παιδί όταν δεν είναι μαζί μας, αλλά και ότι βρίσκεται σε καλά χέρια. Σε χέρια που το αγαπάνε και το φροντίζουν.

Ακόμα και εμένα με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, σε πολλά θέματα όπως η διαπαιδαγώγηση της μικρής, το καθάρισμα της από την πάνα της, η αναμονή του ερχομού του νέου μέλους της οικογένειας μας και αλλά πολλά!!!

Ότι και να πω, είναι λίγο για τις δασκάλες μας…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Σε ποιόν νηπιαγωγείο πηγαίνετε (αν επιτρέπεται);

(Επειδή σε εμάς ζήτησαν), σας ζήτησαν χρήματα για το DVD αυτό;

Στην Πολίχνη..

Όχι δεν ζήτησαν χρήματα.Ήταν καθαρά πρωτοβουλία και δουλειά της δασκάλας...το έκανε μόνη της για τα "παιδιά" της.

Ακριβώς και εγώ τα ίδια αισθάνθηκα όταν είδα μερικές από τις φωτογραφίες της μικρής μου από τις ώρες που είναι στο παιδικό… και να φανταστείς ότι ακόμα το DVD με όλες τις φωτο δε το έχουμε πάρει…

anti και εμείς πήραμε λεύκωμε με φωτό, αλλά η φωτό στο dvd με τις στιγμές και την μουσική ήταν άλλο πράγμα.

rQGhp3.png

Εμείς ακόμα δε πήραμε το DVD γιατί εκκρεμεί η καλοκαιρινή γιορτή μας που είναι την άλλη εβδομάδα. Φαντάζομαι όμως ότι θα μας το δώσουν σε λίγες μέρες και λίγο πολύ τα πράγματα θα είναι όπως τα περιγράφεις μιας και σε ότι έχουν δημιουργήσει τα κορίτσια με τα παιδιά μας, μας έχουν αφήσει άφωνους.

Τις φωτογραφίες που είδα, τις έβλεπα λίγες – λίγες, μετά από κάθε ενημερωτική συγκέντρωση που έκαναν στο σταθμό με την παιδοψυχολόγο τους.

Χαίρομαι πολύ που το παιδάκι μου έχει τόσο όμορφες αναμνήσεις και που όταν θα έχει μεγαλώσει μέσω του DVD θα μπορεί όποτε θέλει να τις ξαναθυμάται!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

και μένα σήμερα το πρωί που την πήγα στο σχολειο. μου ζήτησε η νηπιαγωγός την υπογραφή μου για τον ίδιο λόγο.

Ανυπομονω με λαχτάρα κι εγώ να δω το δικό μας ντιβιντι..!

Απόρησα λίγο που ήθελε την υπογραφή μου, θέλουν να κάνουν τόσο όμορφα πράγματα για τα παιδιά μας, να τους μείνουν οι αναμνήσεις για όλη τους τη ζωή και παρόλα αυτά φοβούνται και την σκιά τους και ζητούν την υπογραφή μας για κάτι τόσο όμορφο που θέλουν προσφέρουν και που απαιτεί και χρόνο και κόπο απο μέρους τους..

Αναρωτιέμαι... υπάρχει άραγε κάποιος γονέας που θα έλεγε όχι, αμφισβητώντας αυτή την υπέροχη κίνηση της δασκάλας προς τα παιδιά?

Αλλά και απο την άλλη θα πειτε ...λίγοι αλλοπρόσαλλοι υπάρχουν (θυμήθηκα τώρα την παπαδιά της ενορίας μας και τα τρελά της που απαιτουσε όλη την σχολική χρονιά ειδικά για το παιδί της, οπότε παίρνω πίσω την ερώτηση).

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

ZVZA τώρα τι νόημα έχει η υπογραφή ? η δικιά μας τα φωτογράφιζε από την αρχή της χρονιάς οπότε και ζήτησε στην αρχή την υπογραφή..

rQGhp3.png

η υπογραφή μου είχε να κάνει μόνο με το αν δέχομαι να συμπεριληφθεί το παιδί μου στο dvd.

Αν όχι θα έπαιρνα ΜΟΝΟ ΕΓΩ τις φωτογραφίες του παιδιού μου και σε κανενός άλλου παιδιού το dvd δεν θα φαινόταν το δικό μου παιδί.

Κατα καιρούς στις εκπαιδευτικες εκδρομές, υπέγραφα ότι άδεια χρειαζόταν και ήμουν ενημερωμένη προφορικά πως το παιδί μου φωτογραφιζόταν σε διάφορες δραστηριότητες με τους συμμαθητές της και φυσικά είχαν την έγκριση μου.

Να σου πω ούτε στάθηκα καθόλου στο θέμα της υπογραφής, εδώ απο την πρώτη στιγμή τους εμπιστευθηκα το ίδιο μου το παιδί αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ..

Και ενώ το πρώτο μήνα είχαμε φοβερό θέμα προσαρμογής, τελικά καταλήξαμε να πηγαίνουμε στο σχολείο με ένα μεγάλο χαμογελο και να στεναχωριόμαστε που τα Σ/Κ είναι κλειστό.

Τους έστειλα στην κυριολεξία ένα μωράκι (πρώτη φορά πήγαινε σχολείο) προνήπια ειναι, και μου παραδίδουν ενα ολοκληρωμένο παιδάκι.

Καναν απίστευτη δουλειά και οι δυο δασκάλες της, τις αγαπάει τρελά το παιδί μου, και αυτό μου αρκεί..

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

DALIA πραγματικα πρεπει να ειναι πανεμορφο να βλεπεις κατι τετοιο με τα κατορθωματα του καμαριου σου..

φετος και ο δικος μου αν παρουν προνηπια θα παει στο ιδιο νηπιαγωγειο..ποια δασκαλα ειχατε?ειναι καλες οι κοπελες?αν θελεις πες μου τις εντυπωσεις σου..η εδω η με πμ..

Διαφημίσεις

'Ολα αυτά ελπίζω να τα λέτε και στις νηπιαγωγούς!!!!

Νιόθουμε πολύ ωραία όταν αναγνωρίζεται η δουλειά μας....

Ναι μεν δεν το κάνουμε για να πάρουμε μπράβο, αλλά δεν είναι και κακό να ακούς που και που και το μπράβο......

:) :)

Ναι μεν δεν το κάνουμε για να πάρουμε μπράβο, αλλά δεν είναι και κακό να ακούς που και που και το μπράβο......

εννοείται:P, έτσι τις δινουμε δύναμη να συνεχισουν το έργο τους.

εμας μια εφτιαξε στο καθε παιδι ενα βιβλιο με 100 σελιδεσ!!με φωτο με τραγουδακια με οτι κανανε ολο τον χρονο!

και για το καθε παιδακι που ειχε γενεθλια.εγραφε και ενα ποιηματακι! δικος της!!

πραγματικα τελεια δουλεια!!!

ειμασταν τχερες που την ειχαμε!!

Εννοείται ότι τα λέμε και στις νηπιαγωγούς:wink:. Ο δικός μου έφτιαξε μια ζωγραφιά για να της δώσουμε αύριο μαζί με το δωράκι της. Εγραψα πίσω όλα όσα με κάνουν να νοιώθω πραγματική ευγνωμοσύνη για αυτή την υπέροχη νηπιαγωγό που μας έκανε τόσο καλό με την αγάπη και την αφοσίωσή της. Είμαι πολύ συγκινημένη, το δάκρυ κορόμηλο που λέει κι η Dalia και νομίζω ότι και αύριο έχει να πέσει πολύ κλάμα!

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

εμας δυστυχος δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ.....ουτε γιορτη,ουτε φωτο.,....ουτε καν μαζεψαν τα παιδακια την ιδια ωρα στο σχολειο για να βγαλουμε εμεις καμια φωτο. με τους συμαθητες τους.....μας ειπαν να παμε οτι ωρα θελουμε μεχρι τις 10 νομιζω για να μας δωσουν τον φακελο με τις ζωγραφιες,ενα βιβλιο με ασκησεις και ενα χαρτη αναμνηστικο...και ετσι δεν ηταν μαζεμενα τα παιδακια .....!!!

στεναχωρεθηκα παρα πολυ....δεν το περιμενα ετσι το τελος του σχολειου μας....

ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα....

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω απο την μερια μου θελω να ευχαριστησω την δασκαλα μας που εκανε τοσα πραγματα για τα παιδια μας,κριμα που του χρονου δεν θα την εχουμε :( ηταν πολυ καλη!!!

Πηραμε το dvd μας απο την γιορτουλα και τις φωτο ,και σημερα ειχε φτιαξει μπλε καπελακια αποφοιτησης και το πτυχιακι μαζι με μια μεγαλη σακουλα με τις εργασιες ολης της χρονιας :P.Η συγκινησ δεν λεγεται.

:P:p:p:p

Εκτός από τις ζωγραφιές και τις κατασκευές, η σακούλα μας είχε 3 ντοσιέ - τα γράμματά μου, οι αριθμοί μου, η ζωγραφική μου- μια κούπα που πάνω είχε τυπωμένη μια ομαδική φωτογραφία και των 2 τμημάτων με τις δασκάλες και ένα δισέλιδο γράμμα από την κυρία μας προς τους γονείς με λίγα λόγια για τη δουλειά που έκαναν όλη τη χρονιά, για το ότι τους έκανε -από το Πάσχα και μετά- τα γράμματα και τους αριθμούς πιο συστηματικά για να είναι πιο έτοιμοι για το δημοτικό, ευχές και όμορφα λόγια για τα παιδιά μας. Συγκινηθήκαμε πολύ, και οι γονείς και τα παιδιά μας.

Λυπάμαι όταν διαβάζω ότι άλλες νηπιαγωγοί δεν έκαναν κάτι για να ομορφήνουν αυτή τη μέρα που από μόνη της έχει πολλή συγκίνηση

Εμάς μας έδωσε cd με φώτο και βιντεάκια, απ' ό,τι σώθηκε, γιατί το PC του νηπιαγωγείου την προηγούμενη εβδομάδα χάλασε. Ένα ωραίο ενδεικτικό για την φοίτηση 2010-2011, τους φακέλους με τις εργασίες τους και 2 ζεστές αγκαλιές από τις ''κυρίες'' της...

Κρατήθηκα και δεν δάκρυσα αλλά είμαστε τυχεροί που η νηπιαγωγός θα είναι και του χρόνου γιατί ήρθε πρώτη χρονιά εδώ, βρήκε ένα ρημάδι και έκανε το καλύτερο που μπορούσε και προλάβαινε ακόμη και τα Σ/Κ.

Η γιορτή έγινε την Παρασκευή και ήταν πολύ επιτυχημένη!

Συγκινούμαι που διαβάζω όλα αυτά τα όμορφα λόγια που λέτε για τις νηπιαγωγούς σας!

Μακάρι να είχα και γω τέτοιες μαμάδες στο σχολείο σαν κι εσάς:-D!! Και μακάρι όλες οι συνάδελφοι να ήταν σαν τις νηπιαγωγούς που περιγράφετε!! Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις που κάνουν τη διαφορά και κρίμα που κάποιες κοπέλες περνάνε την τελευταία μέρα των παιδιών στο νηπιαγωγείο έτσι απλά, σαν να μην υπήρξε όλη η χρονιά και όλες οι όμορφες αναμνήσεις:-(.

Περιμένω και γω πως και πως να γυρίσω στο σχολείο, μετά την άδεια ανατροφής!

Μπράβο Dalia που ανοιξες το θέμα και φαίνεται και η καλή πλευρά!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Λυπάμαι όταν διαβάζω ότι άλλες νηπιαγωγοί δεν έκαναν κάτι για να ομορφήνουν αυτή τη μέρα που από μόνη της έχει πολλή συγκίνηση

και εγω το ιδιο....αν και εχθες με ξενυχτισε η μικρη εγω σηκωθηκα σημερα ολο χαρα να παμε για τελευταια μερα στο σχολειο:(:(

του εβαλα ομορφα ρουχα και ξεκινησαμεγια το σχολειο....και οταν μπηκα μεσα με επιασε το παραπονο....μια αδεια ταξη,μονο οι δασκαλες περιμεναν εκει για να δωσουν τους φακελους των παιδιων και να φυγουν.....οχι μονο δεν εκαναν γιορτουλα αλλα ουτε μια φωτο.ολα μαζι ,ενας μπαμπας απο εχθες ρωτησε την δασκαλα αν θα μπορουσαν να μαζευτουν ολα τα παιδακια σημερρα την ιδια ωρα γιια να κανει τα γεννεθλια της μικρης του.....ουτε αυτο δεν εκαναν.........κριμα!!!:cry::cry:

apHGp3.png

ΡΙΑ84 μην απογοητεύεσαι! Ισως του χρόνου να είναι πιο ζεστά τα πράγματα και από τις δασκάλες κι από τους γονείς. Γιατί νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να δείξουν ενδιαφέρον και αφοσίωση;)

@my life: Με το καλό!

Ελινάκι σε ευχαριστώ!! Το Σεπτέμβρη επιστροφή στη δουλειά!!

Ρία, λυπάμαι που νιώθεις έτσι, είναι κρίμα για το παιδάκι σου να μείνει τελευταία μέρα έτσι. Αυτή η "κρυάδα" της τάξης χαρακτηρίζει και τις νηπιαγωγούς προφανώς και θα με παραξενευε αν είναι νέες και χωρίς όρεξη οι κοπέλες! Δυστυχώς υπάρχουν πολλές έτσι, που απλά περιμένουν να περάσει η χρονιά, χωρίς να κάνουν πολλά πολλά. Εχω συναντήσει αυτό το φαινόμενο, ειδικότερα από κοπέλες που έρχονται από άλλο μέρος από αυτό που διορίζονται και δεν τους ενδιαφέρει καν να αφήσουν την προσωπική τους πινελιά στην τάξη τους και στα παιδιά τους.Απλά να περάσει η χρονιά...............:?.

Σου εύχομαι όμως η νέα νηπιαγωγός από Σεπτέμβρη, να φέρει όλα αυτά που σας έλειψαν φέτος!!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

ΡΙΑ84 μην απογοητεύεσαι! Ισως του χρόνου να είναι πιο ζεστά τα πράγματα και από τις δασκάλες κι από τους γονείς. Γιατί νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να δείξουν ενδιαφέρον και αφοσίωση;)

κοιτα και τα Χριστουγεννα και την 25η Μαρτιου κανανε γιορτουλα,τωρα που ειχε φτιαξει ο καιρος τα πηγαν εκδρομη στην θαλασσα,πηγαν στις κουνιες,στην εκκλισια....

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εκαναν τιποτα για το τελος...

και εγω ηταν η πρωτη φορα που ειχα παιδακι στο σχολειο και ηθελα"κατι παραπανο",του χρονου ομως θα προσπαθησω να ενδιαφερθω περισοτερο για ολα αλλα φοβαμαι μην "μπω σε ξενα χωραφια"......τι να πω.....θα δουμε και του χρονου......

apHGp3.png