Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρουκετες

Recommended Posts

Ηθελα λιγο τη γνωμη σας για το παρακατω και αν ξερετε τι μπορει να ειναι: Την Παρασκευη το μεσημερι η μικρη πηγε να πεσει απο τον καναπε, αλλα δεν επεσε ολη γιατι την προλαβα και ακουμπησε λιγο το κεφαλακι της στο πατωμα. Το απογευμα ημασταν στον αυτοκινητο και εκανε εμετο (πολυ πραγμα, ρουκετες τρελες). Επειδη ανυσηχησα, πηρα τη γιατρο και μου ειπε Παιδων. Πηγαμε και εμεις εκει και αφου τη ειδαν τη μικρη, μας ειπαν οτι δεν πρεπει να ειναι κατι, ο εμετος μπορει να ηταν τυχαιος γιατι μολις ειχε φαει και ημασταν και στο αυτοκινητο (την ειχα μολις θηλασει ενω ημασταν σε κινηση). Μας εστειλαν λοιπον σπιτι και ολα οκ. Το παιδι μια χαρα, επαιζε οπως παντα, κλπ. Τη Δευτερα το πρωι με το που τελειωνουμε το ριζαλευρο μας, στην τελευταια μπουκια κανει εναν παλι απιστευτο εμετο παλι ρουκετες. Ολη η κρεμα εξω! Για τη χορτοσουπα το μεσημερι ουτε να τη δει, ενω αλλες φορες την ετρωγε. Σημερα παλι, φαγαμε τη κρεμουλα (οχι ολη ομως) και πριν λιγο παλι μια ωραια γουλια τεραστια (μινι ρουκετα). Πηρα τη γιατρο και ειπε οτι θα μιλησουμε το απογευμα για να με ρωτησει καποια πραγματα, ιστορικο δηλ. Ξερετε τι μπορει να ειναι? Γενικα εδω και 2 μερες τα πρωινα ειναι πολυ κακοκεφη, μετα ειναι οκ.

Διαφημίσεις

χωρις να ειμαι γιατρος σου λεω την δικη μου εμπειρια.Εμενα οταν το επαθε αυτο η μικρη μου ηταν διοτι ειχε βροχιτιδα και απο τα πολλα φλεματα εβγαζω ρουκετες σου ευχομαι απο την καρδια μου να μην ειναι κατι τετειο

εμενα οταν ειχε πεσει απο το κρεββατι και χτυπησε στο κεφαλακι...

γιατρος μου ειπε παρακολουθησε για δυο ωρες μην κανει εμετο με μορφη ρουκετας!!

Το ψαξανε καλα στο παιδων???

Μακαρι να ειναι καμια ιωσουλα και να περασει σε 2-3 μερουλες !

Μακια σας και περαστικα :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

ateli ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο...

Να μας πεις νεα!

Απο την Παρασκευη που εκανε τον εμετο ρουκετα,ως την Δευτερα που ξαναεκανε,δεν ειχε κανει στο ενδιαμεσο ε?

Αν δεν ειχε κανει,δεν φανταζομαι να ειναι κατι σχετικο με το πεσιμο γιατι προφανως θα χειροτερευε,

Οποτε μην ανησυχεις,θα περασει...

:D:D

Διαφημίσεις

Μήπως της δίνεις πολύ φαγητό και απλά το περίσσευμα το βγάζει?

Και εγώ τον ζόριζα τον μεγάλο και αφού τελείωνε μου το έβγαζε όλο.

Με είχε ανχώσει ο γιατρός που μου έλεγε οτι είναι αδύνατος και εγώ το πίεζα το παιδί με συνέπεια να του χαλάσω το στομάχι :evil:

Ώσπου σε κάποια επίσκεψη που μου ξαναλέει οτι του λείπουν 2 κιλά τον ρωτάω όλο νεύρα "Είναι υγιής?" "ναι" μου λέει, "ε! δεν το πάω για σφάξιμο γιατρέ να θέλω να το παχύνω το παιδί" Το βούλωσε ο γιατρός και δνε μου ξαναείπε τίποτα!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Κοριτσια καλημερα. Συγγνωμη που αργησα να απαντησω. Λοιπον μιλησα με τη γιατρο και αφου ειπαμε ολο το ιστορικο κλπ μου ειπε οτι δεν πρεπει να ειναι τιποτα και ειδικα απο το πεσιμο. Μαλλον ειναι κατι τυχαιο (ο εμετος της Δευτερας στο σπιτι, και μαλλον ειναι επειδη πρεπει να ειχε φαει παραπανω και με απιστευτη βουλιμια οπως ειπε και η Βικυ!). Βεβαια μου ειπε να την παρακολουθω και να δουμε αν θα ξανακανει. Μεχρι τωρα ολα καλα. Απλα οταν ερχεται η ωρα της βανιλιας κατι με πιανει. Χιλια ευχαριστω ολες σας!!!!

• 2 years later...

εχω ενα αγορακι 4 μηνων και παρατηρω οτι βγαζει υγρα σε μορφη ρουκετας διαφανα σαν νερο [δεν πινομε νερο].ξερετε τι ειναι??

το νερό του γάλατος που πίνει. Αν αντλήσεις με θήλαστρο και αφήσεις το γάλα για κάποια ώρα στο ψυγείο θα παρατηρήσεις μία διαστρωμάτωση των υλικών του. Πάνω το λιπαρό και κάτω σχεδόν τελείως διάφανο. Ε, αυτό βγάζει. Εμάς η παιδίατρός μας, μας είπε πως είναι΄σημάδι της ΓΟΠ. Άλλοτε βγαίνει σαν γουλίτσα κι άλλοτε σαν ρουκέτα.

Διαφημίσεις

οταν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα εδωσα γαστροοισοφαγικο γαλα παλινδρομησης κομφορτ λεγεται δεν αναφερω την μαρκα για ευνοητους λογους!εσεις θελετα μελλον η αντιαλλεργικο η παλινδρομησης!μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα.μεγαλωνοντας ωριμαζει το πεπτικο τους συστημα!παρε τηλ τον γιατρο για πιο σωστες διευκρινινσεις