Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΛΛΕΙΜΜΑ στο Μεσοκοιλιακό Διάφραγμα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και σε όλους.

Χθες κάναμε την Β επιπέδου (στον κο. Κούρτη) και ενώ όλα φάνηκαν να είναι μια χαρά, μας συννέφιασε ένας προβληματισμός του κου. Κούρτη σχετικά με πιθανό έλλειμμα στο Μεσοκοιλιακό Διάφραγμα της καρδούλας της ζουζούνας μας. Μας είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ξεκάθαρο, και ότι χρειάζεται επιπλέον καρδιολογικός έλεγχος του εμβρύου. Το ίδιο το έλλειμμα δεν αποτελεί σημαντικό πρόβλημα και αντιμετωπίζεται. Αυτό που τον ανησυχεί όμως είναι μήπως αυτό αποτελεί ένδειξη για κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία. Όχι ότι οπωσδήποτε ένα έλλειμα στο Μεσοκοιλιακό Διάφραγμα σημαίνει απαραίτητα και χρωμοσωμική ανωμαλία... αλλά.. επειδή ποτέ δεν ξέρεις, καλό είναι να γίνει πιο λεπτομερής έλεγχος. Πάντως, λόγω καλού αποτελέσματος στην Β αυχενική (1:4500), είναι αισιόδοξος. (Το άλφα τεστ δεν ήταν τόσο καλό, 1:502, αλλά ήταν πάλί εντός της ασφαλούς περιοχής).

Θα πάμε σήμερα το απόγευμα για τον καρδιολογικό έλεγχο του εμβρύου.. και όπως καταλαβαίνετε έχω μεγάλη αγωνία, αν και είμαι αισιόδοξη!

Το έχετε ξανακούσει αυτό το πρόβλημα?

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

Αχ γλυκιά μου δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι το ακούω πρώτη φορά......

Αυτό που θέλω να σου πω είναι να μην στεναχωριέσαι να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά θα δεις :wink::wink:

Περιμένουμε νέα σου μετά την εξέταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xOSvp3.png

γλυκια μου μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα ειναι!!!!

βρηκαμε τωρα οτιδηποτε δουν να μας λενε οτι αυτό αποτελεί ένδειξη για κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία :evil::evil::evil::evil:

μη τρελαθουμε!!! εχω περασει παρομοια κατασταση εμενα ηταν μονηρης ομφαλικη αρτηρια και εκανα και εγω αυτον το καρδιολογικό έλεγχο του εμβρύου οπως και αμνιο.αληθεια δεν σου επαν να κανεις :?::evil::evil:

το μονο που καταφεραν ηταν να με αγχωσουν το παιδι μου ειναι μια χαρα αλλα δυστηχως με τα θεματα αυτα δεν παιζεις οποτε κανεις οτι θελουν αυτοι :twisted:

μη αγχωνεσαι λοιπον ολα καλα θα πανε!! :D:D

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας...

Τελικά έκλεισα 2 ραντεβού για τον καρδιολογικό έλεγχο. Ένα σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο και ένα στο ΕΛΕΝΑ.

Ελπίζω να πάνε όντως όλα καλά. :cry:

Και πάλι σας ευχαριστώ!

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω κάτι σχετικά για να σε βοηθήσω.....

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να ηρεμίσεις για να είναι ήρεμο και το μωράκι και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα!!! Αλλωστε τις περισσότερες φορές τζάμπα ανησυχούμε με κάτι τέτοια!!! Είμαι σίγουρη ότι το μωράκι είναι μια χαρά!!!

Αντε... περιμένουμε νέα σας!! :lol:

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ Π Α Ν Τ Α ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ!!!!! :shock::shock::shock: ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!ΘΑ ΔΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Δεν γνωριζω κατι πανω στο ευρημα αυτο........το μονο που θα σου πω ειναι να εχεις θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα για το μπεμπακι σας.......

Περασαμε και περναμε τις περιπετειες μας με τη μικρη μας λογω μονηρης ομφαλικης αρτηριας...........καναμε κι εμεις τον καρδιολογικο ελεγχο που ολα εδειξαν μια χαρα.............λογω παρα πολυ καλων ποσοστων στην Αυχενικη+Papp-A, κανενος αλλου ευρηματος και μετα τη γνωμη του υπερηχογραφιστη, του γιατρου και της παιδοκαρδιολογου αποφασισαμε να μην προχωρησουμε σε αμνιο.........αλλα τωρα εχουμε το καρδιοχτυπι συνεχεια αν αναπτυσσεται σωστα..............Ομως ξερουμε το "προβλημα" κανουμε οτι λενε οι γιατροι και Δοξα το Θεο ολα προχωρανε καλα......

Ομως αυτο που ξερω ειναι πως αν σκεφτεσαι θετικα θα σε βοηθησει πολυ...........κι εσενα αλλα και το μπεμπακι σου θα ειναι πιο ησυχο........

Οι γιατροι κατ' εμε τη δουλεια τους κανουν...........για αναλογιστειτε αν κατι δεν μας ελεγαν και μετα τη γεννα διαπιστωνοταν το χ ή το ψ προβλημα........απο ποιον θα "ζηταγαμε εξηγησεις"?.......Η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ και εντοπιζει τοσα πολλα πραγματα...........και το καλο-κακο ειναι οι αγωνιες και τα αγχη που δημιουργουνται στη καθεμια απο εμας..........

Fagm.jpg

Τέλος καλά όλα καλά!

Πήγαμε χθες το βράδυ για τον υπερηχογαφικό καρδιολογικό υπέρηχο της ζουζούνας μας, και μετά άπό 2:30 ώρες, και αφού μεσολάβησε πολύ περπάτημα, πολλές καραμέλες, σοκολάτες κλπ., μας έκανε το χατήρι και πήρε την κατάλληλη πόζα, ώστε να μπορέσει η γιατρός να δει ότι όλα είναι μια χαρά!

Σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δώσατε. Καλή μας συνέχεια :D

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες

μήπως μπορείς να μας πεις στοιχεία (τηλέφωνο, διεύθυνση, περιοχή)

του κ. Κούρτη που αναφέρεις? Να τον έχουμε υπόψην μας...

Ευχαριστώ πολύ! :)

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Καλημέρα σε όλες

μήπως μπορείς να μας πεις στοιχεία (τηλέφωνο, διεύθυνση, περιοχή)

του κ. Κούρτη που αναφέρεις? Να τον έχουμε υπόψην μας...

Ευχαριστώ πολύ! :)

ΚΟΥΡΤΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Β. ΣΟΦΙΑΣ 54

210-7258482

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Κι εμείς για ολους τους μεγαλους υπερηχους, αλλα και τωρα για τις συχνες μετρησεις που πρεπει να κανουμε στον Κουρτη πηγαινουμε και ειμαστε τρομερα ευχαριστημενοι......Εξαιρετικος επιστημονας, σχολαστικος, ομιλητικος, υπομονετικος, ηρεμος και πανω απο ολα ανθρωπος!!!!!

Fagm.jpg

Διαφημίσεις