Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες....

Είμαι στη 10η εβδομάδα και τις τελευταίες 3 μέρες έχω πάθει πανικό!

Συγκεκριμένα, με πιάνει άγχος για τα πάντα και κυρίως για την έκβαση της εγκυμοσύνης μου. Στη 1η εγκυμοσύνη, ήμουν πολύ χαλαρή, σχεδόν καθόλου άγχος. Σε αυτήν και κυρίως αυτές τις μέρες παθαίνω τρελές ''κρίσεις'', σε σημείο που να μην κοιμάμαι σχεδόν όλη νυχτά, από τις σκέψεις μου...

Σας έχει συμβεί; Πώς το αντιμετωπίσατε;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν απελπιστικα χαλαρη..ημουν μεσα στην τρελη χαρα και το παιδι γεννηθηκε χωρις να καταλαβω πως περασαν οι μηνες...μετα γραφτηκα στο parents...και διαβασα και αγχωθηκα και εμεινα εγκυος..και τελικα το εχασα 25 εβδομαδα....στην τριτη μου εγκυμοσυνη ημουν ενα βημα πριν τα ψυχοφαρμακα απο την στιγμη που το εμαθα και οσο πλησιαζε η αυχενικη οι μερες τις αυπνιες γινοντουσαν συχνοτερες...εχω ενα υπεροχο γιο 6 μηνων...

θαυματακι μου παρε μια βαθια ανασα κλεισε τα ματια και καθε πρωι σκεψου οτι θα περασει ακομη μια μερα που θα σε φερει πιο κοντα στο μωρο σου..προσπαθησε να μην διαβαζεις αρνητικα, προσπαθησε να μην ενημερωνεσαι για οτι χειροτερο μπορει να συμβει...κανε πραγματα να χαλαρωνεις και οταν ολα αυτα ειναι δυσκολα πιες ενα ποτηρι κρυο νερο κελισε τα ματια και πιεσε τον ευατο σου να σκεφτει οτι ολα θα πανε καλα....Με το καλο το μωρακι σου!!!!!

χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι....εισαι ακομη σε κρισιμο σημειο και πρέπει μονο να έχεις κατα νου....το ζουζουνι σου να βγει γερο.......χωρίς να καταπιέζεσαι.....οκ εισαι μόνη.....έχεις αλλαγή στις ορμόνες σου αλλά σκέψου πως η μάνα ειναι αυτη που τραβάει μπροστά....ειναι δυναμική και καταφέρνει τα πάντα........μην αφήνεις να σε πάρει απο κάτω.....ασολησου με κάτι για να ξεχνίεσαι και ξέχνα τις κακές σκέψεις....επηρεάζεις και το έμβρυο σου........να ακους συνέχεια μουσικη αν μπορείς να τραγουδάς κιολας.......όταν βεβαια καλά και δεν εισαι αγκαλιά με την λεκάνη.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Γιατί αγχώνεσαι;Υπάρχει κάποιος λόγος η΄απλά σου βγαίνει;Εγώ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος είχα κλείσει τον πρώτο μήνα!Τότε με έπιασε ένα τρελό άγχος.Φοβόμουν μήπως κάτι γίνει και χάσω το μωρό:?...Ενώ η εγκυμοσύνη προχώραγε καλά με έπιασαν άλλες φοβίες:?...Φοβόμουν μήπως μπει κάποιος στο σπίτι για να μας κλέψει και με χτυπήσει και χάσω το μωρό:confused:...Δεν ξέρω ίσως η ευθύνη ,ίσως οι ορμόνες που παθαίνουν ένα "λαλα" να φταίνε για όλα αυτά:rolleyes:.Τι να πω;Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σκέφτεσαι θετικά.Αυτό προσπάθησα και εγώ να κάνω και μια χαρά κύλισαν οι μέρες της εγκυμοσύνης;)!Όλα καλά θα πάνε πάντα θετικές σκέψεις να κάνεις ;)!

Mην με παρεξηγήσετε...Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν ευτυχισμένη μέσα στην άγνοιά μου..:lol::lol:!ΧΑΛΑΡΑ...

Και μετά γράφτηκα στο parents..και έμαθα πολλά πράγματα και κάποια πού ίσως καλύτερα να μην γνώριζα:rolleyes:!!! Νομίζω οτι όταν με το καλό θα κάνω δεύτερο μωράκι θα είμαι μεσα στην τρέλα...!! Α ρε...θα καλοπεράσουν οι γύρω μου:lol::lol::lol: Θα με βλέπουν και θα φεύγουν!

Διαφημίσεις

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο!! Χθες έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, την Πέμπτη θα πάω στη γιατρό μου να με δει πρώτη φορά. Η μικρή μου είναι σχεδόν 7 μηνών! Είχα μια τελεια εγκυμοσύνη κ ήμουν στην κοσμάρα μου... Μετά άρχισα να διαβάζω διάφορα κ από χθες που έκανα το τεστ είμαι μέσα στο άγχος!!!

Ετσι ακριβως ημουν και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μου καθως ειχε προηγηθει μια αποβολη. Ενω ηθελα τοσο πολυ το μωρο οταν ειδα θετικο το τεστ ελεγα απο μεσα μου ¨επρεπε να ειναι θετικο?¨ Μεχρι να κλεισω το πρωτο τριμηνο ειχα τρελο αγχος εκανα κακες σκεψεις για την εκβαση της εγκυμοσυνης και δεν μπορουσα να απολαυσω τιποτε απολυτως στην καθημερινοτητα μου, μετα στα υπολοιπα τριμηνα χαλαρωσα περισσοτερο αλλα αφοτου μπηκα στο μηνα μου ηρεμησα τελειως. Τωρα πια στη δευτερη εγκυμοσυνη ολα ειναι πιο απλα και εχω λιγοτερο αγχος.

Απλα διωξε τις κακες σκεψεις, μην διαβαζεις και πολλα, αυτο κανω και εγω τωρα και σκεψου οτι πολλες γυναικες το ζουν αυτο ειναι φυσιολογικο!;)

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Καλησπέρα κορίτσια κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

Προσπαθώ να μη κάνω αρνητικές σκέψεις και κυρίως να μην επηρεάζομαι από αρνητικές ιστορίες και περιστατικά άλλων εγκύων. Ευτυχώς έχω και τον αντρούλη μου σε όλο αυτό, αλλά δε θέλω να τον επιφορτίζω κι εκείνον με τις δικές μου ανησυχίες και άγχη... Όλα όμως γυρνάνε μέσα στο κεφάλι μου και προσπαθώ να τα διώχνω αμέσως.

Ας ελπίσω να τελειώνει αυτό σύντομα, γιατί δε θέλω να περάσουν έτσι και οι εννέα μήνες...!

iyuNp3.png4hNCp3.png

βρε κοριτσια μην αγχωνεστε και προς Θεου μην ταυτιζεστε με ιστοριες αλλων κοριτσιων! δυστυχως υπαρχουν και τα αρνητικα,δυστυχως υπαρχουν εγκυμοσυνες που δεν εχουν καλη εκβαση αλλα αυτο δε σημαινει πως ολες οι εγκυμοσυνες θα ειναι ετσι!

θαυματακι αν αγχωνεσαι απο αυτα που διαβαζεις απλα κλεισε τον υπολογιστη σου, διαβασε αναλαφρα περιοδικα και δες αγαπημενες ταινιες...

συγγνωμη κιολας αλλα, αυτο το αγχωνομαι συνεχιζω ομως να διαβαζω μου κανει λιγο μαζοχιστικο.κλειστο το ρημαδι και παρε βαθειες ανασες!

με το καλο και το 2ο νινακι σου!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις