Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θηλασμος προωρου η μικρου μωρου

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα !θελω για αλλη μια φορα τα φωτα σας...εχω γραψει αρκετες φορες στο φορουμ αλλα τωρα ειναι νεα τα δεδομενα μας κ νεες απορειες..εχω βοηθηθει πολυ απο εδω μεσα κ ευχομαι να συμβει και τωρα.

θηλασα το πρωτο μου μωρο εως 15 16 μηνων με επιτυχια παρολεες τισ δυσκολιες που αντιμετωπησα για την λαθος αρχη που εκανα (με συμπληρωμα που καταφερα να κοψω στο πρωτο με 2 μηνα)και γι αυτο τωρα θελω την βοηθεια σας για μια σωστη αρχη μιας κ ξερω πια ποσο συμαντικο ειναι για τον αποκλ.θηλασμο

πραγματικα απολαυσα το θηλασμο με το γιο μου και δεν θα τον ειχα κοψει εαν δεν ερχοταν η 2η εγκυμωσυνη ...που ενω θηλαζα μεχρι τον πεμπτο μηνα το γαλα μου λιγοστεψε αρκετα και ο γιος μου αρχισε να χανει πια το ενδιαφερον του(τον κυνηγουσα για να αποθηλασω σταδιακα)

ετσι λοιπον ο αποθηλασμος εγινε παιχνιδακι μιας κ ηταν αποφαση δικη του

τωρα ομως θελω την βοηθεια σας για την νεα μου αρχη με το νεο μου μωρο που προκειτε να ερθει...ειμαι στον 8μηνα και σε 25 μερες μπενω στο μηνα μου

σε αυτη την εγκυμωσυνη εχουν παρουσιαστει διαφορα προβληματα που αυξανουν το ανχος μου για το μωρο,κ τον θηλασμοτου(που πιστευα με τα τοσα που εχω διαβασει οτι θα ηταν παιχνιδακι πια..κ την πειρα μου)

εχω 2 λογους σοβαρους για να βγει προωρο η μικρο το μωρο...(δεν σας ζαλιζω με τα ιατρικα)

και αυτο με ανχωνει ιδιαιτερα...

ετσι λοιπον θελω να ρωτησω: α) απο ποσα κιλα και πανω βαζω το μωρο στο στηθος κ δεν ακολουθω το πρωτοκολλο των αντλησεων?

και αν το ακολουθησω για ιατρικους λογους ποτε μπορω να στηριχτω μονο στη διατροφη του απο στηθος

β)θα γενησω με καισαρικη κ επισκληριδιο ,μπορω απευθειας να το βαλω στο στηθος μεσα στο χειρουργιο?η αν ειναι κατω απο 2 κιλα να το αποφυγω γενικοτερα?

περιμενω την βοηθεια σας

υ.γτο τικερακι εχει μειναι δεν ξερω να το σβησω...

Διαφημίσεις

Μανθουλα με το καλο να γεννηθει και το δευτερο μωρακι σου!

Δεν ξερω να σε συμβουλεψω σχετικα,ειμαι και εγω εγκυος στον 5ο μηνα,εμενα η κορη μου ειναι μεγαλυτερη και ενω εχει λιγοστεψει το γαλα δεν το βαζει κατω,θηλαζει για να κοιμηθει ο κοσμος να χαλασει.

Δεν θελω να αποθηλασουμε μαλλον θα θηλαζω και τα 2 ετσι οπως παει.

Βασικα για τα ερωτηματα σου περιμενω κι εγω απαντηση γιατι δεν σου κρυβω οτι παρολο που θηλαζω 2,1/2 χρονια ο θηλασμος ενος νεογεννητου με τρομαζει, γιατι η κορη μου ηταν δυσκολο μωρακι.

Ελπιζω να σου απαντησει καποια μαμα με εμπειρια να ξερουμε τι μας γινεται.

Με το καλο το νεο μωρο,ευχομαι να πανε ολα καλα!

Να μας γραφεις τα νεα σου.:D

6Qyip2.pngKvUzp2.png

κοριτσια μηπως ξερει καμια απο ποσα κιλα(μωρο) κ πανω δινουμε μονο στηθος κ δεν ακολουθουμε το πρωτοκολλο των αντλησεων?

αλλα και μετα απο ποση ωρα γεννας με καισαρικη κ ραχαια ναρκωση βαζω το μωρο στ στηθος?

σε λιγο γενναω κ ακομα δεν μου εχουν λυθει αυτες οι απορειες,,,

Διαφημίσεις

Μανθούλα μου με το καλό, σου εύχομαι να έχεις μια καλή γέννα κι ένα υγιέστατο μωράκι. Εγώ είχα πρόωρο μωράκι, αλλά τότε δεν ήξερα πολλά και δεν το είχα βάλει στο στήθος από την αρχή -δεν με άφηναν κιόλας-. Η μικρή μου γεννήθηκε 1400 και την έβαλα στο στήθος στα 2400, ήθελε λίγη προσπάθεια μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας και θήλαζε για λίγη ώρα κάθε φορά και συνέχεια, αλλά ήταν όλα μια χαρά.

Περίμενε να σου απαντήσει και η Αγλαΐα, μέχρι τότε διάβασε εδώ http://www.kellymom.com/bf/preemie/index.html

και εδώ

http://www.asklenore.info/breastfeeding/premature_baby.shtml

εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ ;)

Μανθούλα μου με το καλό, σου εύχομαι να έχεις μια καλή γέννα κι ένα υγιέστατο μωράκι. Εγώ είχα πρόωρο μωράκι, αλλά τότε δεν ήξερα πολλά και δεν το είχα βάλει στο στήθος από την αρχή -δεν με άφηναν κιόλας-. Η μικρή μου γεννήθηκε 1400 και την έβαλα στο στήθος στα 2400, ήθελε λίγη προσπάθεια μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας και θήλαζε για λίγη ώρα κάθε φορά και συνέχεια, αλλά ήταν όλα μια χαρά.

Περίμενε να σου απαντήσει και η Αγλαΐα, μέχρι τότε διάβασε εδώ http://www.kellymom.com/bf/preemie/index.html

και εδώ

http://www.asklenore.info/breastfeeding/premature_baby.shtml

εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ ;)

souzi σε ευχαριστω πολυ!τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα βεβααια κ χανομαι λιγο στη μετεφραση..

αν εχεισ κατι σε ελληνικα .....

να χαιρεσε κ εσυ το παιδακι σου!

κοριτσια κι αν καποια αλλη γνωριζει...η εχει εμπειρια περιμενω