Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μυρωδια μουχλας στον καδο πλυντηριου ρουχων

Recommended Posts

αγαπητες μανουλες-εργαζομενεσ-νοικοκυρες....τη βοηθεια σας παρακαλω!

Εντάξει, το παραδεχομαι, οταν τελειωσει το πλυντηριο (συνηθως τισ πολυ πρωινες ωρες) απλωνω τα ρουχα το πρωι η το μεσημερι. ωσ αποτελεσμα, ο καδοσ του πλυντηριου αρχισε να μυριζει ασχημα μετα απο μια φορα ειδικα που εκανε κατακρατηση νερου σε μια πλυση. τι να κανω τωρα που οχι μονο τα ρουχα,αλλα κι ολο το μπανιο μυριζει ασχημα;

περιμενω με ανυπομονησια τισ συμβουλες σας!!!

Διαφημίσεις

Εχω και εγω το ιδιο θεματακι... Βοηθειαααα... Σκεφτομαι να βαλω μια πλυση σκετη με χλωρινη στους 90! Θα φυγει λετε;

Sk6Gp3.png

εγω μια φορα αφησα κλειστο τον καδο αφου εβγαλα τα ρουχα για 1 εβδομαδα και μυρισε πολυ ασχημα..

εβαλα μια πλυση με αδειο καδο στους 90 με κανονικο απορρυπαντικο και μαλακτικο και μετα ηταν οκ.

668bab1939.png

καντε μια πλυση με σκετη μαγειρικη σοδα για αρχη στους 90. κ μην ξεχασετε αν βαλετε κ φουλ μαλακτικο.;)

την εχει πατησει η σιστερ ουκ ολιγες φορες. αλλα καλο θα ειναι οταν βγαζουμε τα ρουχα, να αφηνουμε ανοιχτο το πορτακι κ να σκουπιζουμε τα λαστιχα γυρω γυρω με ενα βετεχ.

αυτα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

λυση υπαρχει.............

θα παρετε ενα καθαριστικο πλυντηριου ρουχων απο καπιο σερβις που βρισκετε στην περιοχη σας η miele εχει σιγουρα. ειναι σε μορφη σκονης ανακατεψτε το μαζι με σοδα φαγητου αρκετη κ βαλτε μια ποσοτητα στο λαστιχο της πορτας απο την μεσα μερια.ειμαι σιγουρη πως αν το τραβηξετε θα εχει γλιτσα κ μουχλα.ριξτεο το υπολοιπο στον καδο προσθεστε 3-4 λιτρα νερο μεσα στον καδο βαλτε κ ενα δυνατο προγραμμα χωρις προπλυση σοτυς 90.καλο ειναι ενο παρει νερο κ το ζεστανει να σταματησετε για κανενα τεταρτο το πλυντηριο κ να συνεχισει μετα.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ να βαζετε λιγοτερο απορρυπαντικο.αν την ωρα που πλενει βλεπετε πολυ αφρο στην πορτα αυτο ειναι κακο γτ δεν μπορει να το ξεβγαλει επειδη τα καινουργια πλυντξρια παιρνουν λιγο νερο με αποτελεσμα να μενουν καταλοιπα σαπουνιου κ να μυριζει ο τοπος.

αυτες οι οδηγειες ειναι απο τεχνικο οταν μια φιλη μου τις βρωμουσαν ολα τα ρουχα μετα το πλυσιμο κ τον ρωτησα.

ελπιζω να βοηθησα.....;)

Ίσως μυρίζει το φίλτρο στο κάτω μέρος του πλυντηρίου και όχι ο κάδος. Εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή, αλλά μετά άνοιξα το φίλτρο και το νερό που είχε κρατήσει μύριζε πολύ άσχημα. Το άδειασα, έπλυνα το φίλτρο κι όλα εντάξει.

Διαφημίσεις

μια διευκρίνηση μόνο!αυτό το κόλπο με τη σόδα...πόση σόδα απαιτείται για την πλύση?φαινεται πολυ καλη ιδεα!

ενα κουτι (ποσο ειναι περιπου 100 γρ??????????

Λοιπόν, έβαλα μια πλυση με χλωρίνη στους 90. Μόλις τελειωσε, καθαρισα τα λάστιχα από μέσα καλά με ένα πανί (τι έβγαλε δεν θα σας πω!) Εβαλα ένα ξέβγαλμα ακόμα, και έτοιμο! Καθαρό πλυντήριο!!!! Σωθήκαμε!

Sk6Gp3.png

Διαφημίσεις

Την έβαλα στη θηκη και έβαλα και μέσα στα λάστιχα. Σε ποσότητα περίπου όσο το μισό απορριπαντικό που βάζουμε όταν πλένουμε.

Sk6Gp3.png

Την έβαλα στη θηκη και έβαλα και μέσα στα λάστιχα. Σε ποσότητα περίπου όσο το μισό απορριπαντικό που βάζουμε όταν πλένουμε.

Ευχαριστώ Αnga. Θα βάλω και εγώ μια πλύση με χλωρίνη σύντομα.