Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα αγοράκι 10 μηνών που τον κρατάει μια κοπέλα φοβερή. Το παιδί μόλις τη βλέπει λάμπει το προσωπό του. Όμως το κόστος είναι μεγάλο και δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα γυρνώντας από τη δουλεία. Μένω Νέο Ηράκλειο και άκουσα για ένα φοβερό βρεφονηπιακό στο Χαλάνδρι που λέγεται Σουζάνα. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα? Επίσης μήπως ξέρετε ποιά είναι η κατάλληλη ηλικία για τα παιδία ασχέτως ανάγκης για να πάνε σε σταθμούς? Μήπως είναι νωρίς?

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου βοήθεια από τη μητέρα μου, οι υπόλοιποι εργάζονται και πιέζομαι πολυ. Τα σαββατοκύριακα έιμαι επίσης μόνη μου μιας και ο άντρας μου δουλέυει σάββατο και λίγες ώρες κυριακή. Να περνα και γυναίκα για σάββατο το θεωρείται υπερβολή για λίγες ώρες? Εσέις μανούλες πως τα βγάζετε πέρα? Προλαβαίνεται ή τις περισσότερες φορές νιώθετε πτώμα? :?::?:

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ,

οι παιδιατροι λένε ότι μετά τα 2,5 - 3 ετων ειναι καλύτερα για παιδικό.Εγώ έχω ένα αγοράκι 26 μηνων και τώρα πήγαμε σταθμό.Είχα σκοπό να τον πάω αλλά έβλεπα ότι και αυτος βαριόταν πλεόν σπίτι παρόλο που με την κυρία που τον είχα έκαναν πολλά πράγματα.Τώρα δεν βλέπει την ώρα να έρθει το σχολικό.Παρόλ΄αυτά όμως δεν μπορεί να κοιμηθεί στον σταθμό και με στεναχωρεί γιατί είναι πολλές ώρες εκεί.Πάντως καλά θα ήταν να περιμένεις λίγο ακόμα,είναι πολύ μικρούλης.

Εγώ δεν έχω κανέναν εδώ και όλο το βάρος έχει πέσει πάνω μου,γιατί ο σύζυγος τις καθημερινές αργεί.Όσο ειχα την κυρία μου έκανε κανά συγύρισμα.Τώρα τρέχω.Για τον σταθμό που είπες δεν ξέρω κάτι γιατί μενω Αγ.Δημήτριο αλλά θα ρωτήσω μια συνάδελφο από Χαλανδρι που ψάχνει για την κόρη της