Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νέα εγκυμοσύνη ή αλλαγή κύκλου???Βοηθηστε με

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες που παρακολουθουν πιστα αυτό το forum....Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι....πριν 4 μήνες γέννησα ενα κοριτσάκι και αδιαθέτησα στις 46 μέρες μετά τον τοκετό.Τον επόμενο μήνα αδιαθέτησα πάλι μια μέρα πριν απο την ημερομηνία που περίμενα και αυτόν τον μήνα έχω καθυστέρηση ήδη μιας εβδομαδας.Επαφές με τον συζηγο έιχα χωρις προφυλάξεις....τραβιόταν:oops::oops:...Εκανα 2 τεστ στην τριτη και στην πέμπτη ημερα καθυστερησης τα οποία βγήκαν αρνητικά. Δεδομένου ότι οι πρωτοι μήνες μετα απο εναν τοκετό είναι πιο γόνιμοι υπάρχει περίπτωση να εχω μεινει εγκυος και να μην το εδειξαν τα τεστ??Ή μπορεί να είναι κάποια διαταραχη του κύκλου μου??Εχει συμβει σε κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο??Να σας πω οτι δεν θηλάζω....περιμενω με αγωνια εστω κατι γιατι την δεδομενη στιγμή μια νέα εγκυμοσύνη θα δυσκόλευε πολύ τα πράγματα:-(:-(

Διαφημίσεις

Θεωρητικά θα μπορούσες να είσαι έγκυος και να μην το έχουν δείξει τα τεστ. Από την άλλη νομίζω ότι μετά από τόσο μικρό διαστήμα από την εγκυμοσύνη είναι λογικό ο κύκλος να μην είναι ρολοι. Επίσης είναι και η εποχή. Εγω θυμάμαι ότι κάθε άνοιξη και φθινόπωρο πάντα ο κύκλος μου μου έκανε κόλπακια. Για να σου φύγει το άγχος και να είσαι 100% σίγουρη μπορείς να κάνεις μια χοριακή. Αυτή δεν λεει ποτέ ψέματα.

Κανε καλυτερα μια χοριακη!Οκυκλος σου πριν μεινεις εγκυος πως ηταν?

Εμενα οταν αδιαθετησα 7 μηνες μετα τη γεννα η ο κυκλος μου ηταν ρολοι οπως και πριν.

Εγώ έμεινα ξανά έγκυος όταν το μωρό μου ήταν 4 μηνών.:cool:Πρόλαβα και είχα περίοδο 2 φορές και μετά τίποτα.Και ναι χρησιμοποιούσαμε εκείνο το διάστημα τη μέθοδο τραβήγματος τρομάρα μας:wink:

Διαφημίσεις