Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θηλες

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι στην 28 ημερα του κυκλου μου (ο κυκλος πειοδου ειναι 32) και με πονανε οι θηλες μου.ειναι ομως αρκετα μαλακες!:rolleyes:ειναι σημαδι εγκυμοσυνης αυτο ?

τι λετε να συμβαινει?η κοιλια μου εννοειτε πρησμενη!τα πονακια μου τα εχω!(καπου καπου) αα και κατι ασπρα υγρα εχω που μπορει και να ειναι για δευτερη φορα ωορεξια...αλλα δεν νομιζω γιατι ειναι λιγο διαφορετικα με αυτα τις ωορεξιας!δεν το θυμαμαι βεβαια μπορει και να κανω λαθως αλλα εχω την εντυπωση οτι τετοια υγρα εχω καθε φορα πριν την περιοδο:(:(:(:(:(:(:(:(

οι επεφες μου ηταν μεχρις την 16 μερα!

Διαφημίσεις

Aν ο κυκλος σου ειναι 32 μερες τοτε λογικα οι γονιμες μερες σου ηταν απο 15 εως 19!αχ αχ αχ...θα σε μαλωσω!!!! γιατι το σταματησες το αθλημα μετα την 16 μερα?????:P:p:pΠλακα κανω!

το σπερματοζωαριο μπορει να μεινει ζωντανο μεχρι κ 3 μερες, αναλογος την ποιοτητα του!υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης αν κ εγω θυμαμαι οτι στην πρωτη μου δεν ειχα κανενα συμπτωμα παρα μονο 3 μερεσ πριν να αδιαθετησω πονουσ περιοδου κ μυριζα τα παντα απο χιλιομετρα!!!! η μυτη του λαγονικου!!!!παντως θα σε συμβουλευα να κανεις μια χοριακη αν δεν αντεχεις να περιμενεις!εμενα τα τεστ (3 ειχα κανει) ειχαν βγει αρνητικα ενω η χοριακη την ιδια μερα που ηταν να αδιαθετησω θετικη με 77 μοναδες.Σου ευχομαι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!:lol:οσο για τα συμπτωματα που λες οτι εχεις μπορει να ειναι κ εγκυμοσυνης κ περιοδου!εχουν σχεδον τα ιδια...δυστυχως!!!!!

καποια που να γνωριζει?

Aν ο κυκλος σου ειναι 32 μερες τοτε λογικα οι γονιμες μερες σου ηταν απο 15 εως 19!αχ αχ αχ...θα σε μαλωσω!!!! γιατι το σταματησες το αθλημα μετα την 16 μερα?????:P:p:pΠλακα κανω!

το σπερματοζωαριο μπορει να μεινει ζωντανο μεχρι κ 3 μερες, αναλογος την ποιοτητα του!υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης αν κ εγω θυμαμαι οτι στην πρωτη μου δεν ειχα κανενα συμπτωμα παρα μονο 3 μερεσ πριν να αδιαθετησω πονουσ περιοδου κ μυριζα τα παντα απο χιλιομετρα!!!! η μυτη του λαγονικου!!!!παντως θα σε συμβουλευα να κανεις μια χοριακη αν δεν αντεχεις να περιμενεις!εμενα τα τεστ (3 ειχα κανει) ειχαν βγει αρνητικα ενω η χοριακη την ιδια μερα που ηταν να αδιαθετησω θετικη με 77 μοναδες.Σου ευχομαι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!:lol:οσο για τα συμπτωματα που λες οτι εχεις μπορει να ειναι κ εγκυμοσυνης κ περιοδου!εχουν σχεδον τα ιδια...δυστυχως!!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

περιμενε γιατι μπερδευτικα...........οι γονιμες ειναι αφου τελιωσει η βλεννα? η οταν υπαρχει βλεννα?

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Η ωορηξια γινεται 14 μερες ΠΡΙΝ την περιοδο.αφου ο κυκλος σου ειναι 32 μερες τοτε η ωορηξια σου λογικα θα ηταν την 18 μερα του κυκλου σου!Αυτο βεβαια εξαρταται κ απο αλους παραγωντες π.χ αγχος καποιο κρυομα που μπορει να την καθυστερησει.

Εσυ καταλαβαινεις τισ γονιμες μονο απο τα υγρα?αν τα υγρα ειναι σαν το ασπραδι αυγου(να κολλαει στον δειχτει κ στον αντιχειρα χωρις να κοπει) τοτε ναι ειναι η ωορηξια που γινεται!Σου ευχομαι τα καλυτερα!

Η ωορηξια γινεται 14 μερες ΠΡΙΝ την περιοδο.αφου ο κυκλος σου ειναι 32 μερες τοτε η ωορηξια σου λογικα θα ηταν την 18 μερα του κυκλου σου!Αυτο βεβαια εξαρταται κ απο αλους παραγωντες π.χ αγχος καποιο κρυομα που μπορει να την καθυστερησει.

Εσυ καταλαβαινεις τισ γονιμες μονο απο τα υγρα?αν τα υγρα ειναι σαν το ασπραδι αυγου(να κολλαει στον δειχτει κ στον αντιχειρα χωρις να κοπει) τοτε ναι ειναι η ωορηξια που γινεται!Σου ευχομαι τα καλυτερα!

ναι ηταν σαν ασπραδι αυγου και οπωσ ακριβως λες κολλουσε αυτο εγινε την 13 με 14 μερα τοτε ειχα και τις επαφες.οι επαφες μου ηταν αναλυτικα την 6 την9 την 11 την 12 την 14 και την 16.η βλεννα ξεκινησε απο την 9 με 10 μερα και την 17 δεν ειχα πολλα υγρα...παρα μονο ελαχιστα

λες να επεσα μεσα?

ναι ηταν σαν ασπραδι αυγου και οπωσ ακριβως λες κολλουσε αυτο εγινε την 13 με 14 μερα τοτε ειχα και τις επαφες.οι επαφες μου ηταν αναλυτικα την 6 την9 την 11 την 12 την 14 και την 16.η βλεννα ξεκινησε απο την 9 με 10 μερα και την 17 δεν ειχα πολλα υγρα...παρα μονο ελαχιστα

λες να επεσα μεσα?

Αχ...ειμαστε τοσο ανυπομονες κ οι δυο:lol::lol::lol:!!!!!

Λογικα μεσα εχεις πεσει!Απλα να ξερεις οτι οι πιθανοτητες να συλλαβουμε εστω κ στισ γονιμες ειναι 25% ανα 6μηνο!

Ειλικρινα ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!η πρωτη σας προσπαθεια ειναι?ποσο χρονων εισαι?

Αχ...ειμαστε τοσο ανυπομονες κ οι δυο:lol::lol::lol:!!!!!

Λογικα μεσα εχεις πεσει!Απλα να ξερεις οτι οι πιθανοτητες να συλλαβουμε εστω κ στισ γονιμες ειναι 25% ανα 6μηνο!

Ειλικρινα ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!η πρωτη σας προσπαθεια ειναι?ποσο χρονων εισαι?

ειμαι 28 και προσπαθουμε εδω και 7 μηνες!!!!!!!!!!!:D:D:D

μακαρι να πεσαμε μεσα και εσυ και εγω!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::P:p:p

εγω για αυτο το μηνα δεν το βλεπω!!!!Αρα παμε για τον επομενο!Καλα αποτελεσματα σε σενα μεσα απο την καρδια μου!Α.....και το θεμα ειναι κ η ευχαριστηση οχι μονο η τεκνοποιηση!!!!!:D:D:Dφιλια πολλα!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...