Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπομπονιέρες βάπτισης.

elen07

Recommended Posts

Κορίτσια ζητάω την βοήθεια σας.

Επειδή δεω προλαβαίνω να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες έχετε site που να πουλάει λιανικής να είναι και οικονομικές?Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα.Please help me

Διαφημίσεις

μπορω να σου ανεβασω και αλλες φωτογραφιες αν θες σε πολυ καλες τιμες και εδω!!απλα δεν ξερς τον τροπο :oops:

Kelly αυτο το site με νευριάζει,αργει πολυ.Αν μπορεις στείλε φώτο,δεν ξέρω και πολλά πράγματα.

Διαφημίσεις

πως ανεβαζω φοτο εδω??ουτε εγω ξερω..εχω παντως μπομπονιερες που βγαινουν και λιγοτερο απο 1 ευρω η μια!

Κelly θα μάθω πως βάζουμε φωτογραφίες και θα σου πω.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ζητάω την βοήθεια σας.

Επειδή δεω προλαβαίνω να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες έχετε site που να πουλάει λιανικής να είναι και οικονομικές?Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα.Please help me

Μεγάλη ποικιλία και οικονομικές τιμές θα βρείς εδώ :wink:

http://www.baptisis.gr/

.png.png

Τελικά μετά από πολλά πειράματα κατέληξα σε αυτό που από την αρχή φοβόμουνα :D θα φτιάξω πάλι κουτάκι (είχα και στον γάμο μου κουτάκια και έλεγα όχι ξανά) μπομπονιέρα για τους μεγάλους. Παράγγειλα κουτιά καρώ ροζ (μου άρεσε και το πουά, αλλά επειδή σε άλλες κατασκευές θα χρησιμοποιήσω κορδέλα καρώ δεν ήθελα να τα μπλέξω) αρκετά μεγάλα 6χ6χ9 ύψος. Μέσα εκτός από κουφέτα (choco almold φράουλα) θα βάλω και μαρσμέλοους (θα γίνουν και οι μεγάλοι για λίγο παιδάκια). Λέτε να βγάλει χρώμα στα κουφέτα κλπ. το χαρτί αφής που θα περιέχει αυτά? Να χρησιμοποιήσω καλύτερα τούλι? Ήθελα όμως να προεξέχει το χαρτί από το καπάκι :cry:

Και εγω το σκεφτομουν αυτο για το χρωμα Βενια........γιατι να βγαλει ομως? Δεν μου φαινεται πιθανο........μπορεις ομως για ασφαλεια να βαλεις μεσα ενα κομματακι ζελατινη ισα ισα στον πατο του κουτιου....μια χαρα τα μαρς μελλοους........μου αρεσει να υπαρχει ποικιλια.....

Απο που θα τα παρεις? Που εχει καλυτερες τιμες? Σκεφτομουν να βαλω γι εγω στα χωνακια μου....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Τα χαρτιά αφης δεν βγάζουν χρώμα ανα δεν εκτεθούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.Το τούλι είναι πιο ανάλαφρο.Το κουτί ειναι μια πολύ ωραια ιδέα και κάτι καραμελίτσες γιάλινες που ειδα στο πακέτο είναι πολύ παιχνιδιάρικες και μπορούν να κολλήσουν πάνω στο κουτί με κόλλα.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!