Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απογοητευση...


Recommended Posts

Καλησπερα!!να σας πω τον πονο μου κοριτσια γιατι θα σκασω:η κορη μου ειναι 2 ετων και δεν την εχουμε βαπτισει ακομα λογω οικονομικης δυσχερειας...Λοιπον τωρα που μπορουμε επιτελους να την βαπτισουμε,λεω για αρχες Ιουλη και η νονα η οποια αυτη μας ειχε ζητησει το παιδι και ειχαμε κανει την κουμπαρια πριν ακομα γεννησω,μας λεει οτι δε μπορει τωρα για λογους οπως οτι θα φυγουμε εμεις απο Αθηνα και δε θα βλεπει πολυ το παιδι και αλλους κατα τη γνωμη μου ασημαντους.Με στεναχωρησε πολυ πολυ το γεγονος,τα σκεφτομαι και κλαιω.Και η πλακα ειναι οτι την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε παει να κοιταξουμε βαπτιστικα και διαφορα τετοια και οταν την παιρνω να κανονισουμε την ημερομηνια μου για να παω να κλεισω εκκλησια,λεει τελικα το σκεφτηκα και δε μπορω.Μου εσκασε τετοια κεραμιδα που δε φανταζεστε!3 χρονια μετα δηλαδη απο την κουμπαρια και μεσα σε αυτα τα χρονια η συμπεριφορα της προς την μικρη αψογη.Ενα μηνα πριν την βαπτιση και ακυρωνονται ολα.Ειμαι να σκασω κοριτσια!Και μενει πισω και η βαπτιση και εχασα και την φιλη μου!Απλα σκεφτομαι οτι αν το ειχε παρει αποφαση πιο πριν θα μπορουσε να μου το πει να δω και γω τι θα κανω,δε το αποφασιζεις σε μια μερα αυτο,και την επομενη θα πηγαινα για τα προσκλητηρια(καλα που δε προλαβα να τα παραγγειλω)...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κρίμα,λυπάμαι πολύ,αλλά να μην στεναχωριέσαι,να βρεις άλλον νονό ή νονά και να κάνεις κανονικά την βάφτιση του παιδιού.πολύ μεγάλη γαιδουριά αυτό που έκανε τελευταία στιγμή...τώρα το κατάλαβε ότι δεν θέλει??αν είναι δυνατόν!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Link to comment
Share on other sites

Μηπως ειναι οικονομικοι οι λογοι που δεν θελει η φιλη σου και ντρεπεται να σας το πει;

Μην στενοχωριεσαι ομως. Ισως δεν αξιζει...ισως ειναι καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα και να γινει νονος/νονα καποιος που πραγματι νοιαζεται για το παιδι. Με το καλο να βαφτισεις το παιδακι σου κοπελα μου

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ κοριτσια!που να βρω αλλο νονο τελευται στιγμη και με μια μετακομιση στη μεση;μαλλον στην πολη που θα παμε και εχει ο Θεος.Οχι οικονομικοι δεν ηταν οι λογοι γιατι ειμαστε πολυ καλες φιλες και ο αντρας μου με τον αντρα της και τα λεφτα υπηρχαν.Και μια βδομαδα πριν υπηρχαν και την μερα που μιλησαμε δεν υπηρχαν;;και στεναχωριεμαι γιατι και τα δυο μου τα μωρα ειχαν δεθει μαζι τους..

Link to comment
Share on other sites

μην καθυστερεις αλλο την βαπτιση τωρα που μπορειτε να την κανετε...ειδη μεγαλωσε πολυ το παιδι σας....στην τελευταια περιπτωση βαζεις ενα συγγενικο προσωπο εφοσον θα μετοκομισετε σε αλλη πολη (αν θυμαμαι καλα) και λογικα δεν θα εχεις γνωστους

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι. Συμβαίνουν αυτά. Πάντως γεγονός είναι πως είναι λίγο απότομη η μεταστροφή της και πιθανώς να έχει κάποιο κόλλημα που ντρέπεται να στο πει. Πιθανώς πάλι απλά να το μετάνιωσε. Φάουλ της δεν το συζητώ, αλλά τί να κάνεις?

 

Όσον αφορά τη βάφτηση, γνώμη μου είναι πως αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα δεν χρειάζεται να βιαστείς και να βάλεις νονό άμεσου ανάγκης χωρίς να το νοιώθεις. Αν έχεις τώρα τα λεφτά της βάφτησης, βάλτα σε έναν λογαριασμό και κοίτα να βρεις έναν νονό που θα νοιάζεται και θα θέλει πραγματικά να βαφτίσει το παιδί. Εντάξει είναι 2 χρονών, ε καί? Σάμπως δεν έχει όνομα? Εδώ πολλά ζευγάρια πια δεν κάνουν καθόλου βάφτιση, κάνουν απλά ονοματοδοσία. Δεν σου λέω να μην κάνεις, αφού από το μύνημά σου καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό για σένα, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος να βαφτιστεί λίγο αργότερα.

 

Γνώμη μου πάντα έτσι? :D

Evolve or Dissolve

 

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις αποψεις σας κοριτσια.Η αληθεια ειναι οτι θεωρω πολυ σημαντικο το ποιον θα κανω νονο στο παιδι μου γιατι εγω με την νονα μου ημουν παντα πολυ δεμενη και κατι παρομοιο θελω για τα παιδια μου.Θελω να το νιωθει και ο αλλος οχι να το κανει απο υποχρεωση και να ειναι δεμενος με το παιδι.Δυσκολα τα πραγματα κοριτσια!!

Link to comment
Share on other sites

κατι αναλογο ειχε συμβει και στον αδελφο μου και τελικα το μωρο το βαφτισε ο αντρας μου μπορεις να βαλεις ενα ατομο που να ξερεις οτι αγαπαει το παιδι σου και φυσικα να το προτεινεις εσυ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Link to comment
Share on other sites

Χμμμμ, έχω την εντύπωση πως εφόσον πήγατε για τα βαπτιστικά, όπως είπες, είδε τις τιμές και ψιλοφρίκαρε. Οκ, το καταλαβαίνω είναι δύσκολοι καιροί, αλλά κι εκείνη ξέρει πως μια βάπτιση απαιτεί και έξοδα και δεν είναι σωστό να σας ''κρεμάσει'' τελευταία στιγμή.

Κι εμάς ο κουμπάρος μας, που μας στεφάνωσε, ήταν να βαπτίσει το μικρό, αλλά μετά επειδή στένεψε οικονομικά μας το ξεκαθάρισε από τότε που ήμουν έγκυος πως δε θα τα κατάφερνε οικονομικά κι έτσι αναζητήσαμε αλλού...

iyuNp3.png4hNCp3.png
Link to comment
Share on other sites

Οικονομικο δεν υπηρχε προβλημα γιατι πρωτον το ξεραν 3χρονια πριν οτι θα το βαπτισουν(εκεινοι μας το ειχαν ζητησει) και ειχαν κανει το κουμαντο τους οπως ελεγαν.Και για τα βαπτιστικα κοιταζαμε τα πιο οικονομικα και της ειχα πει οτι αν ειναι κατι που μας αρεσε και ξεφευγε απο την τιμη θα τα συμπληρωνα εγω.Τι να πω βρε κοριτσια,δε ξερω!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα τότε από κάτι έχει πειραχτεί. Γιατί δεν την ρωτάς ευθέως τι έγινε και παρεξηγήθηκε?

Πάντως όπως και να έχει το πράγμα αφού αρνήθηκε να βαπτίσει το παιδί τότε ψάξε για άλλους νονούς...μην σκας καλύτερα που εκδηλώθηκε τώρα παρά μετά την βάπτιση να εξαφανιζόταν.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...