Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξενοδοχειο all inclusive ζακυνθο

Recommended Posts

γεια σε ολη την παρεα!ειμαστε απο θεσσαλονικη κ σκεφτομαστε να κατεβουμε ζακυνθοτον ιουλιο με την 3 χρονων κορη μας.ψαχνουμε καποιο ξενοδοχειο all inclusive,εχετε να μου προτινετε καποιο?ειναι καλη επιλογη για το παιδι το νησι?:P:p

Διαφημίσεις

Το νησί, είναι φτιαγμένο για παιδιά. Θα δεις. Να περάσετε καλά.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Δες εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=25720&highlight=%E6%E1%EA%F5%ED%E8%EF%F2

Και στο internet θα βρεις πολλέεεεες πληροφορίες, δεν ξέρω τι σου αρέσει για να σε βοηθήσω. Εγώ την μία χρονιά έμεινα προς Βασιλικό μεριά, την 2η στο Αμμούδι, που είναι κοντά στο Τσιλιβή. Μάλλον μου άρεσε περισσότερο το Αμμούδι, γιατί ήταν κοντά στο Τσιλιβη και βλέπαμε κόσμο (πηγαίναμε κάθε απόγευμα) και όταν επιστρέφαμε στο δωμάτιο, είχαμε ησυχία. Στο Βασιλικό ήταν μια απόσταση να πας Αργάσι (πιο κοντά) ή Κέντρο που δεν βρίσκεις και να παρκάρεις... Αν μου έδεινες περισσότερες πληροφορίες? Υπάρχουν και στο forum κορίτσια από Ζάκυνθο, ίσως αυτές να μπορούσαν να σε βοηθήσουν καλύτερα. Ή χειρότερα! Αλλο το μάτι του τουρίστα, άλλο του κάτοικου....!:lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

μην μεινεις κ μην πας για μπανιο στο λαγανα!

προς τσιλιβη που σου λεει η κοπελα ειναι καλα για διαμονη.

μια επισης καλη περιοχη για οικογενεια ειναι οι αλικες (σορυ αν το γαφω λαθος). αλλα ειναι λιγο βορια κ το πιανει αρκετα συχνα αερακι. ειναι ασφαλεστερες οι παραλιες ομως κ δεν εχει κοσμοσυρροη.

στο παραθαλασσιο κερι εχω περασει πολυ ωραια, αλλα δεν ξερω αν εχει τωρα ξενοδοχειακες υποδομες. (τοτε ηταν) ησυχο μερος, για οικογενειες, απλα δεν εχει τοσο μεγαλη παραλια κ εβγαζε αρκετα συχνα πισσα (καλα γενικοτερα εχουν θεμα αυτα τα νησια με την πισσα, αλλα ειναι πανεμορφα!)

εκανα πολλα χρονια διακοπες στη ζακυνθο. ειναι υπεροχο νησι.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

τι μου θυμησατε πρωι πρωι.

ηλιοβασιλεμα στο βουνο στο κερι,

ναυαγιο,

κολλημα το 1 αυτοκινητο στην τελεια παραλια μπανανα,

φαγητο-κανταδες στη μποχαλη,

το πανηγυρι του αγιου,

τις γατες με τα λουρια (κ σε αλλα ιονια νησια)

να πας οπωσδηποτε!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Εμείς πήγαμε όταν ο Ευριπίδης ήταν 14 μηνών. Μείναμε στο Λαγανά - ξενοδοχείο Ποσειδών. Είναι αρκετά μακριά από το κέντρο του Λαγανά με τα μπαράκια και το θόρυβο αλλά έχει πολλές ταβέρνες και μαγαζιά γύρω - γύρω. Το ξενοδοχείο είχε παιδική χαρά και δική του παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες (δωρεάν για τους ενοίκους). Ψιλή άμμος και ρηχή, ζεστή θάλασσα. Μας βόλεψε πολύ γιατί δεν είχαμε να κουβαλάμε πολλά μπαγκάζια. Κατεβαίναμε από το δωμάτιο κατευθείαν στην παραλία. Μας δώσανε παρκοκρέβατο για το παιδί και στην τραπεζαρία του πρωινού είχε παιδικά καθισματάκια.

Γενικά πάντως το νησί είναι πολύ φιλικό προς τα παιδιά. Θυμάμαι πως και η τελευταία ταβέρνα είχε παιδικά καρεκλάκια, ενώ κάπου είχαμε βρει και πάρκο για βρέφη.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

:Pμπηκα στο site τους κ το ειδα,μου φανηκε καλο,θα παρω τηλ.για τιμες, ειχατε κ διατροφη?

Διατροφή όχι, μόνο πρωινό, γιατί όπως είπα δύο βήματα από το ξενοδοχείο είχε πολλές ταβέρνες. Οπότε τρώγαμε κάθε μέρα και αλλού.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας