Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τμημα νηπιαγωγειου-κριτηρια επιλογης παιδιών

Recommended Posts

Emmaki μου καλησπερα.Εμενα με ενοχλησε το γεγονος οτι η συγκεκριμενη νηπιαγωγος μου εκανε υποδειξη να παω το παιδι σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο και οχι οτι με ενημερωσε σχετικα με οτι μας εχεις πει πολυ σωστα εσυ.Ασφαλως και θα κανω και μια εγγραφη σε ιδιωτικο σταθμο αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι μεσα στα πλαισια της ενημερωσης οσον αφορα τα προνηπια ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος.Μιλησα για αποθαρρυνση γιατι υποχρεωση των νηπιαγωγων οσον αφορα τα προνηπια ειναι η ενημερωση στους γονεις περι κληρωσης και η εγγραφη του παιδιου σε λιστα για το Σεπτεμβρη οχι το Κυρια μου καλο θα ειναι να το γραψετε το παιδι σας σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο.Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη.Πολλα φιλια!!(Παρεπιπτοντως η κορη μου εχει ξετρελαθει με τα πλαζλ!!!Ευχαριστω πολυ!!)

Εξαρτάται από τον τρόπο που σου το είπε.

Εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω κακό. Και εγώ ενημέρωνα τους γονέις για την κατάσταση, και τους έλεγα καλού κακού να έχουν και μια "πισινή", όπως κάποιο παιδικό σταθμό δημοτικό ή ιδιωτικό.

Αν σου είπε "Δεν το πάιρνω, πάνε γράψτο σε ιδιωτικό", ναι έχει άδικο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τα προνηπια... απλώς κρατάνε το όνομα ή καταθετεις και τα χαρτιά που χρειάζονται;

σε μας ζητησαν μονο μια φωτοτυπια λογαριασμου οτε που εδωσα και ενα πιστποιητικο γεννησης και αν τον παρουν τελικα το σεπτεμβρη που θα με ενημερωσουν θα μου ζητησουν και τα υπολοιπα...εγω εδωσα και απο μονη μου ενα πιστοποιητικο οικ καταστασης για να πιστοποιησω τριτεκνια..

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ρωταω κι εδω το ιδιο οπως και σε αλλο θεμα με νηπιαγωγειο γιατι δε ξερω ποιος μπορει να το δει κ να απαντησει.

μας ειπαν πως για τα προνηπια θα εχουμε κληρωση. ποτε γινεται η κληρωση, τη 1η μερα εναρξη της σχολικης χρονιας?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ρωταω κι εδω το ιδιο οπως και σε αλλο θεμα με νηπιαγωγειο γιατι δε ξερω ποιος μπορει να το δει κ να απαντησει.

μας ειπαν πως για τα προνηπια θα εχουμε κληρωση. ποτε γινεται η κληρωση, τη 1η μερα εναρξη της σχολικης χρονιας?

Ο νόμος λέει την π΄ρωτη εργάσιμη μετά τις 15/6.

Αλλά φέτος οι εγγραφές είναι μέχρι τις 21/6 (άλλαξε με υπουργική απόφαση), άρα πάει η κλήρωση την π΄ρωτη εργάσιμη του Σεπτεμβρίου που ανοίγουν τα σχολέια (1η Σεπτεμβρίου εκτός αν είναι σαββατοκύριακο, οπότε μιλάμε για την επόμενη Δευτέρα).

Συνηθίζεται, όμως, να γίνεται η κλήρωση τη μέρα του Αγιασμού, προκειμένου να είναι παρόντες όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Αυτό το κανονίζει η διεύθυνση πρωτοβάθμιας και όχι το σχολέιο. Καλύτερα, λοιπόν, να πάρεις ένα τηλέφωνο εκέι να ρωτήσεις πότε θα γίνει η κλήρωση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...