Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

syndromo wolff parkison white& egumosuni

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας!θελω να παραθεσω το προβλημα μου μηπως καποιος ομοιοπαθης υπαρχει και γνωριζει περισσοτερα επι του θεματος . Απο μικρο παιδι εκανα υπερκοιλιακες ταχυκαρδιες τις οποιες και ελεγχαμε μεθοδο βαλσαβα!ολα λοιπον τα χρονια δε ηταν προβημα αλλα μια ρουτινα την οποια αντιμετωπιζα με επαρκεια και χωρις δυσκολια!!!εκανα και στιβο οποτε αυτο μου δημιουργουσε βραδυκαρδες και ηταν ακομη πιο ευκολο να χειριζομαι τις ταχυπαλμιες μου.τα χρονια ομως περασαν σταματησα να κανω αθλητισμο οι ταχυπαλμιες μου αυξηθηκαν αλλα και παλι ειχα εγω τον ελεγχο και δε χρειαζοταν να κανω ablation εφοσον η ποιοτητα της ζωης μου δεν ειχε αλλαξει!!!!τωρα ειμαι 5 μηνων και απο τον 3 μηνα τα πραγματα εχουν αλλαξει χτες το βραδυ με επιασε στον υπνο μου δε το καταλαβα και οταν συνειδητοποιησα πως εχω ταχυπαλμια ειχα χασει τις δυναμεις μουειχα εξαντληθει και με επιασε και κριση πανικου γιατι δεν ηταν ονειρο αλλα αληθεια!!!σιγουρα ειχα πανω απο 230 σφυξεις( σε καρδιογραφημα εχω καταγεγραμενες230)τελικα σταματησε μετα απο 5 λεπτα αλλιως επρεπε να μου κανουν αδενοσινη!!!!!!!νιωθω ανασφαλεια για τον υπνο περιμενω να γεννησω για κανω ablation!!!!!!υπαρχει καποιος που να χει κανει?ο καρ/γος μου ειπε οτι δεν εχει παντα επιτυχια !δε ξερω εχω καπως θορυβηθει απο χτες!!!!!!!περιμενω αποντησεις!!!!!!!!!:?:(:confused:

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα από 9 χρονών. Πριν μείνω έγκυος όμως έτυχε να λιποθυμήσω την ώρα που είχα ταχυπαλμία και μίλησα ξανά με τον καρδιολόγο μου καθώς και με τον γυναικολόγο μου στη συνέχεια γιατί επρόκειτο να κάνω εξωσωματική. Μέσα σε μια εβδομάδα με έβαλαν εσπευσμένα στο Ερρίκος Ντυνάν στον Θεοδωράκη (λένε ότι είναι τοπ για τέτοιου είδους επεμβάσεις)να κάνω abblation ωστε να προλάβουμε την εξωσωματική, γιατί ο γυναικολόγος μου δεν θα μου την έκανε χωρίς την επέμβαση. Ήταν μια δύσκολη - κυρίως ψυχολογικά - διαδικασία, γιατί δεν σου κάνουν ολική νάρκωση αλλά όλα φάνηκαν να πήγαν καλά. Οι καρδιολόγοι εκεί μου είπαν ότι θα ήταν επίφοβο να μείνω έγκυος με αυτό το πρόβλημα, γιατί διαπίστωσαν και σε μένα ότι έκανα 230 παλμούς/λεπτό. Απ' ότι βλέπεις έμεινα και έγκυος αμέσως μετά! Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου πέρασε ποτέ εντελώς. Μετά το abblation είχα συχνά έκτακτες συστολές - που κατά το γιατρό θεωρούνται φυσιολογικές για λίγο καιρό μετά το abblation- και κατά τον 4ο με 6ο μήνα εγκυμοσύνης μου είχα κάποιες ταχυκαρδίες που δεν είχαν βέβαια την ίδια ένταση με αυτές που είχα παλιότερα. Επίσης ίσως οφείλονταν στην εγκυμοσύνη μου, γιατί τώρα δεν τις έχω πια όντας στον 8ο μήνα. Αφού γεννήσω θα κάνω σίγουρα ξανά έναν επανέλεγχο και θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πάντως το abblation δεν είναι μια απλή διαδικασία και μάλιστα τα φάρμακα και τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι πανάκριβα και εγώ ακόμα περιμένω να τα πάρω πίσω από το ΙΚΑ και αν...

Καλό θα ήταν όμως να μιλήσεις με ειδικό για τις ανησυχίες σου και κυρίως σε σχέση με την εγκυμοσύνη σου τώρα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

UAQCp2.png

s euxaristw poly gia tis plhrofories!!!!!!!!!8a 8ela liges akomi an de se peirazei!!!!!xairomai pou kapoios me katalabainei kai exei bre8ei sth 8esi mou!!!!!!!!!sou steila sms an thes na milhsoume alla pali an oxi to sevomai kai se eyxaristw!!!!!!me to kalo kai sena gia thn eggymosyni sou!!!!!!!!!!!!!filia

• 1 year later...