Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονοσ στα ποδια μετα απο ηπαρινη και αντιπατρικα??

Recommended Posts

για σασ κοριτσια,εχω πονουσ στα ποδια αλλα δεν μπορω να προσδιορησω αν ειναι οι μυεσ η τα κοκκαλα που ποναω.μερικεσ φορεσ νιωθω σαν να ειναι πιασμενα αλλεσ φορεσ σε διαφορα σημεια σαν να με χτυπαει ρευμα.αυτο αρχησε λιγο καιρο μετα την καισαρικη στην αρχη ηταν παρα πολυ εντονοσ ο πονοσ δεν μπορουσα να τα εχω ακηνιτα επρεπε η να τα κουναω η να τα πιεζω με τα χερια καποσ με ανακουφιζε.το ενιωθα παντα οταν ξαπλωνα τωρα απλα δεν ειναι τοσο εντονο αλλα το νιωθω καθε μερα.στην πρωτη μου την γεννα περιπου 1 μηνα μετα ξυπνησα τα μεσανυχτα απο τουσ πονουσ αλλα σε ολο μου το σωμα κ συνεχια πιεζα με τα χερια μου παντου για να ανακουφιζομε κ περιμενα να ξημερωση για να παω στον γιατρο.αλλα μετα απο 4 ωρεσ εξαφανιστηκε κ δεν ενιωθα τιποτα.η διαφορα τωρα ειναι οτι συνεχιζετε κ λεω μηπωσ εχει να κανει με τα εμβολια η τησ ηπαρηνεσ??μηπωσ ειχε καμια σασ τα ιδια συμπτωματα?εχω κανει εξετασησ αιματοσ κ βγηκαν ολεσ καλεσ κ για ρευματικα που μου εγραψε ο γιατροσ.κ σε αυτην την εγκυμοσηνη εμφανηστηκε μια φλεβα στο μπουτι απο την εξωτερικη μερια αλλα στουσ γιατρουσ που την ειχα δειξη ειπαν πωσ δεν ειναι κατι το ανησηχιτικο μου ειπαν απο το βαροσ κ απο την πιεση.κ ειναι επιφανειακη.εχω ωμοσ την εντηποση οτι διακρηνοντε ολο κ πιο πολλεσ φλεβεσ δεν πεταγωντε απλα φενοντε κατω απο το δερμα(ειμαι κ αρκετα ανοιχτοχρωμη)που πιο παλια δεν τησ ειχα.κατι που ξεχασα να γραψω οτι δεν πριζωντε τα ποδια μου.... συγνωμη τωρα το ιδα και μαλων θα επρεπε να το γραψω στα ιατρικα θεματα,αν ειναι ασ μεταφερθει γιατι δεν ξερω αν μπορω να το κανω εγω κ πωσ....ευχαρηστω

Διαφημίσεις