Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"ΘΕΣΗ ΜΩΡΟΥ"

Recommended Posts

ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΚΙΛΟ. :shock:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ;

ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ.

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ Ή ΟΧΙ;

Διαφημίσεις

Αυτή είναι η φυσιολογική στάση που έχει ένα μωρό πριν γεννηθεί..

Τώρα από ότι ξέρω τους πρώτους μήνες (π.χ. 4ο) το παιδί φέρνει ακόμα πολλές τούμπες, οπότε μπορεί να βρεθεί και με το κεφάλι προς τα πάνω μέχρι τον 8ο..Κάπου σε αυτό το μήνα αν θυμάμαι καλα, λόγω μέιωσης του χώρου, δεν κάνουν και πολλές κινήσεις, οπότε μάλλον αυτή είναι η πιθανή θέση

Πάντως καλό είναι αυτό!! Μην αγχώνεσαι!!

Νομίζω ότι είναι οχι απλώς καλό αλλά πολύ καλό... Σε αυτόν τον μήνα αν θυμάμαι καλά γίνεται η εμπέδωση του μωρού (ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΗΣΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ) γιατί μετά το μωρό μεγαλώνει ραγδαία και αν δεν εχει εμπεδωθεί τα πραγματα είναι δύσκολα...

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Μπραβο στο μωράκι σου, ειναι πολύ έξυπνο γιατί από μόνο του κατάλαβε προς τα που είναι η έξοδος. :) Καλύτερα δεν γίνεται, αν βέβαια προτιμάς να αποφύγεις την καισαρική.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΕΓΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΡΟΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ 8ο ΜΕ 9ο.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ Ε;

Διαφημίσεις

όχι pixy!!και μένα από τον 7ο είχε πάρει θέση εξόδου αλλά στους 8,5 μήνες ξαναγύρισε !!!! φαινόταν παιδί μου η ανάρχα από την κοιλιά!!! :D

ευτυχώς ξανακατέβηκε οπότε δεν χρειαστηκα και καισαρική!!!

όχι pixy!!και μένα από τον 7ο είχε πάρει θέση εξόδου αλλά στους 8,5 μήνες ξαναγύρισε !!!! φαινόταν παιδί μου η ανάρχα από την κοιλιά!!! :D

ευτυχώς ξανακατέβηκε οπότε δεν χρειαστηκα και καισαρική!!!

Και μένα η πρώτη ακριβώς τα ίδια έκανε... μόνο που δεν ξανακατέβηκε η πεισματάρα ... έμεινε όρθια με το κεφάλι της να μου πιέζει το στομάχι :(

Συμφωνω με τις προλαλησασες!

Δεν ειναι νωρις που εχει παρει θεση.

Εμενα στον 3ο ηταν με το κεφαλι πανω, μετα γυρισε στα πλαγια αριστερα και απο τον εβδομο ειναι ηδη με το κεφαλακι του κατω και τα ποδαρακια του στο στομαχι μου! Σαν ρολοι ενα πραγμα! Αλλα ειναι ακομη ψηλα και αυτο εχει σημασια.

Το να εχει γυρισει ειναι φυσιολογικο, αν ηταν χαμηλα πολυ, τοτε να ανησυχουσες.

μια χαρα ειναι κουκλα μου το μωρακι σου εχουν γνωση οι φυλακες...εμενα ο μπεμπης μου αναποδο κεφαλι στην 33 εβδομαδα και ειναι αναποδα ακομη δεν την γλιτωνω την καισαρικη....

my baby was my reborn...

και εμένα ο Ιωακείμ είχε πάρει θέση..εξόδου απο νωρίς, αλλά τελικά την αναρχία του την έκανε!! το κεφάλι του - αν και ήταν προς τα κάτω- έβλεπε προς τον ουρανό και όχι στο πάτωμα, έτσι δυσκολευτηκε λίγο να βγεί!

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Διαφημίσεις

ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΚΙΛΟ. :shock:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ;

ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ.

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ Ή ΟΧΙ;

σε ποιον μηνα εισαι ?εγω γιατι δεν εχω κανει βιοφυσικο?

my baby was my reborn...

σε ποιον μηνα εισαι ?εγω γιατι δεν εχω κανει βιοφυσικο?

ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. :evil::evil:

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ.

Δεν ξέρω τί διαφορά έχει... πάντως εγώ ντόπλερ θα κάνω την άλλη βδομάδα που θα είναι η 33η.

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τί διαφορά έχει... πάντως εγώ ντόπλερ θα κάνω την άλλη βδομάδα που θα είναι η 33η.

σοφακι ειμαστε πολυ κοντα στις ημερομηνιες και εγω απο αυριο μπαινω στην 33εβδομαδα ποτε εχεις ΠΗΤ?ντοπλερ εχεις ξανακανει?εγω οχι περα απτον κλασσικο υπερηχο στον γιατρο ,την αυχενικη διαφανεια και το β!επιπεδου,ξερεις αν ειναι εγχρωμος υπερηχος?

my baby was my reborn...

σοφακι ειμαστε πολυ κοντα στις ημερομηνιες και εγω απο αυριο μπαινω στην 33εβδομαδα ποτε εχεις ΠΗΤ?ντοπλερ εχεις ξανακανει?εγω οχι περα απτον κλασσικο υπερηχο στον γιατρο ,την αυχενικη διαφανεια και το β!επιπεδου,ξερεις αν ειναι εγχρωμος υπερηχος?

Λοιπόν, ένα-ένα,

ΠΗΤ έχω 6 Αυγούστου... αλλά το βλέπω λίγο χλωμό γιατί ήδη το μωρό είναι πολύ χαμηλά...

Ντόπλερ μου ξανακάναν όταν έκανα το β' επιπέδου.

Υποθέτω ότι θα είναι έγχρωμος, επειδή θα το κάνω στο ίδιο ιατρείο που έκανα και το β' επιπέδου.

Τώρα εμένα κι ο γιατρός μου πήρε έγχρωμο υπέρηχο!!

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

εγω εχω ΠΗΤ 26 ιουλιου αν και χλωμο λογω καισαρικης το μωρο ειναι αναποδα!ολοι μου οι υπερηχοι ειναι ασπρομαυροι κααι στο β επιπεδου στο ιασω κλαψψψψψψψψψψψψ!

my baby was my reborn...

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν 3 χρόνια, κι εγώ έκανα μόνο τους απαραίτητους υπέρυχους στο Μητέρα (γιατί ο γιατρός δεν είχε υπέρηχους στο ιατρείο). Έκανα β' επιπέδου, επίσης στο Μητέρα, η οποία κράτησε... 10' να πώ;; και πολύ είναι!!! Δεν έκανα ντόπλερ, ούτε καρδιοτοκογράφο, ούτε ήμουν συνδεδεμένη την ώρα που γεννούσα!!!

Τώρα τα κάνω όλα (είμαι στην επαρχία και έχω άλλον γιατρό)....

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

σοφακι μου εχω καταλαβει πως τα πραγματα διαφερουν απο γιατρο σε γιατρο ποσο μαλλον απο πολη σε πολη τι να πω?

my baby was my reborn...

Εμεις πηγαμε εχθες και καναμε υπερηχο κανονικα, μου εκανε το δευτερο doppler (ειχαμε κανει και πριν απο ενα μηνα) και με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο.

Ολα ειναι καλα εχει παρει την θεσουλα του και περιμενει ο αγγελος μου! Ειμαι πολυ χαρουμενη και δεν μπορουσα να μην το μοιραστω μαζι σας!

Επισης μου ειπε οτι ειναι γυρω στα δυομιση κιλα αλλα ειναι αρκετα ψηλος (σαν τον μπαμπα του!).

Εμεις πηγαμε εχθες και καναμε υπερηχο κανονικα, μου εκανε το δευτερο doppler (ειχαμε κανει και πριν απο ενα μηνα) και με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο.

Ολα ειναι καλα εχει παρει την θεσουλα του και περιμενει ο αγγελος μου! Ειμαι πολυ χαρουμενη και δεν μπορουσα να μην το μοιραστω μαζι σας!

Επισης μου ειπε οτι ειναι γυρω στα δυομιση κιλα αλλα ειναι αρκετα ψηλος (σαν τον μπαμπα του!).

Μπράβο μιμικα!! Υπεροχη αίσθηση να το βλέπεις!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Νικη μου εχουν ερθει οι "καθαριστριες" (μαμα και αδελφη μου) και περιμενω και την πεθερα να σιδερωσει (να δικαιολογησει λιγο και τον ρολο της!!!!!) Πω πωω τι δουλειες ηταν αυτες! Ψοφησα και δεν εκανα σχεδον τιποτα!