Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Άνευ λόγου και αιτίας, κάναμε πάρτυ με θέμα Μικροί Σέφ, αυτουργοί οι γιοί μου!!!

Δείτε μας:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

podia3.jpg

Το τραπέζι της δημιουργίας

c1.jpg

Η τούρτα μας-γιγαντιαίο μπισκότο

c6.jpg

Κεράσματα

γαλατάκι με καραμελομένο στόμιο

c8.jpg

Καραμελένια popcorn-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!

c12.jpg

τά βάλαμε μέσα σε ποτήρια καφέ, μιάς χρήσης.

Kαι πολλά-πολλά άλλα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες edit admin

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Χ

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε ΒΙΚΆΚΙ!!!¨Ολα είναι τέλεια!!!Πολύ πρωτότυπη ιδέα!!!Θα την κρατήσω για του χρόνου που κλείνει τα 3 αν και εμείς μαζευόμαστε 20 παιδάκια.Ποιον θα πρωτοκυνηγάω?¨Ολα όσα ετοίμασες είναι φανταστικά!!!!Μπράβο,μπράβο!!!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε ΒΙΚΆΚΙ!!!¨Ολα είναι τέλεια!!!Πολύ πρωτότυπη ιδέα!!!Θα την κρατήσω για του χρόνου που κλείνει τα 3 αν και εμείς μαζευόμαστε 20 παιδάκια.Ποιον θα πρωτοκυνηγάω?¨Ολα όσα ετοίμασες είναι φανταστικά!!!!Μπράβο,μπράβο!!!!!

20 παιδάκια??? Αν έχεις καλή συνεργασία με τις άλλες μαμάδες να σε βοηθάνε και 2τραπεζαρίες που θα τις ενώσεις μπορείς να το κάνεις με τόσα παιδιά. Φαντάσου να μαζέψεις μπισκότα για ψήσιμο από 20 παιδιά, να τα φουρνήσεις ενώ έχουν μαζευτεί όλα και κοιτάνε μέσα το φούρνο, και ανυπομονούνε να βγούνε για να τα στολίσουν,και γκρινιάζουν "τα δικά μου θα βάλει τώρα, όχι τα δικά μου" και αφού τα στολίσουν, να έχουν μαζευτεί πάλι όλα μαζί και να ανυπομονούν να τους τα συσκευάσεις, για να τα πάρουν μαζί τους, να μαζέψεις τα της δημιουργίας, να στρώσεις ξαναά το τραπέζι για φαγητό, να σερβίρεις και να ξαναμαζέψεις για τα γλυκά και να ξαναμαζέψεις... Εμείς καλέσαμε τους πολύ-πολύ κοντινούς και οι άντρες ανέλαβαν το BBQ, αν έχεις και μαγειρέματα πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Πάντως είναι πολύ διασκεδαστικό και ενδιαφέρον για τα παιδιά που έχουν πια βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια με τους κλόουν τους παιδότοπους κ.λ.π.

Το επόμενο πάρτυ μας θα είναι πολύ πιο πρωτότυπο!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ-πολύ ΟΛΕΣ!

2307162mjvlchofby.gif

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Α! Δεν πτοούμαι εγώ!Ψοφάω για τέτοια!!Αφού να φανταστείς Χριστούγεννα και Πάσχα μάζεψα 5 παιδάκια και μαζί με τη μικρή μου καναμε μπισκοτάκια,τσουρεκάκια,σπιτακια με τα πτι-μπερ.Τους πήρα και ποδιές.πλάστες και τα σχετικά.¨Ηταν πολύ ωραία.Να φανταστείς όλα ήταν 2χρονα.Οι μαμάδες τους μου έλεγαν<<Πώς δε βαριέσαι και κάθησες και ετοίμασες όλα αυτά?>>Στο τέλος βέβαια είχα ένα σπίτι...Αλλά τρελαίνομαι για τέτοια.

Α! Δεν πτοούμαι εγώ!Ψοφάω για τέτοια!!Αφού να φανταστείς Χριστούγεννα και Πάσχα μάζεψα 5 παιδάκια και μαζί με τη μικρή μου καναμε μπισκοτάκια,τσουρεκάκια,σπιτακια με τα πτι-μπερ.Τους πήρα και ποδιές.πλάστες και τα σχετικά.¨Ηταν πολύ ωραία.Να φανταστείς όλα ήταν 2χρονα.Οι μαμάδες τους μου έλεγαν<<Πώς δε βαριέσαι και κάθησες και ετοίμασες όλα αυτά?>>Στο τέλος βέβαια είχα ένα σπίτι...Αλλά τρελαίνομαι για τέτοια.

Αααααα!!!!! Δικιά μου είσαι εσύ !!!! Ε! τότε θα το ευχαρηστηθείς με το παραπάνω!

Εμένα σήμερα με πήρε μία από τις φίλες μου -μαμά- και μου είπε οτι η μικρή πήγε τα μπισκότα στη δασκάλα της και της είπε μπράβο-μπράβο και έφαγε και μπισκότα και τις άρεσαν πάρα πολύ! Η μικρή το καταχάρηκε και καμάρωνε λέει για το κατόρθωμα της! Αυτή είναι η ανταμοιβή μου, η ευχαρίστηση, η χαρά των παιδιών μας! Χαλάλι η κούραση! Να είμαστε καλά να τους φτιάχνουμε να περνάμε όλοι καλά! Αυτά μένουν!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Εγώ Βίκυ μου δεν άντεξα και σου έστειλα μαιλ!!!!!!!!!! Είναι όλα τέλεια!!!!!!!! Πες λεπτομέρειες γιατί δεν αντέχω....Ιδιαίτερα για τις προσκλήσεις που με ενθουσίασαν!!!!!!!:D:D:D:D

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλά είσαι απίθανη!!!!!! Τώρα το είδα το θεματάκι!!!!Μπράβο σου!!!! Πάνω απ΄ολα για το δημιουργικό κομματι του πάρτυ που πρόσφερες στα παιδάκια!!!Καποια στιγμή θέλω και εγώ να μαζευω πιτσιρικια πολλά και να παίζουμε!!Να είναι καθαρά παιδικό παρτυ!!Ως ώρας πάντως μαζευονται 4 μόλις πιτσιρικια και 30 μεγααααλα παιδάκια και εγώ εχω τόσο αγχος με όλες τις ετοιμασίες που τελικά με τα παιδάκια δεν προλαβαίνω να παιξω!! Καποια στιγμή όμως θα το κανω.....

Καλά για το ντεκορ, προσκλήσεις, δωράκια κλπ δεν έχω να πω τίποτα αλλο εκτός από ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Εχω πάρει και εγώ καποια πραγματάκια να φτιάξω να ανεβάσω στο blog μου εδώ και 2 μηνες αλλά ακομα δεν έχω αξιωθει η τεμπελα. Που θα πάει όμως???? Μετά και απο αυτό θα το κάνω σίγουρα!!!

Τα φιλιά μου και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Βίκυ καλημέρα!!! Προσπάθησα να σου στείλω mail από το blog αλλά δεν τα κατάφερα οπότε θα καταχραστώ το θεματάκι εδώ. Καταρχήν χίλια μπράβο για όλα αυτά τα καταπληκτικά που φτιάχνεις, είναι όλα τέλεια!!!!!!! Επειδή κι εμείς με το γοργονίδιο μου είμαστε φαν της κουζίνας και ζυμώνουμε και φτιάχνουμε, θέλω το Σάββατο που είναι η πρώτη της επίσημη γιορτή να καλέσω άλλα δύο κοριτσάκια και να κάνουμε κάτι δημιουργικό, έχεις καμιά ιδέα να μου προτείνεις? Επίσης πείτε βρε κορίτσια καμιά εύκολη συνταγή για cupcakes με κανένα σχεδιάκι να τους φτιάξω!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων:P:p:p:p

4vVfp3.png

QaBBp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες κορίτσια!!!

Εγώ κάνω την συνταγή του κέικ που μου αρέσει και απλά γεμίζω τα φορμάκια για τα cupcakes. Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε και αλμυρό το πάρτυ, δηλαδή να τους δώσετε ζύμη για πίτσα και να φτιάξουν μικρά πιτσάκια, να διαλέξουν να βάλουν ότι υλικό θέλουν επάνω, και να τα ψήσουν. Ή αλμυρές τάρτες, ή μικρές μηλόπιτες, πάρα πολλές οι επιλογές!!! Το θέμα των παιδιών είναι να τους δώσετε ζύμη, το τι θα βάλουν από πάνω το εάν θα είναι γλυκό ή αλμυρό, δεν τα νοιάζει καθόλου!

**** το email μου κορίτσια είναι edit admin με ρωτάτε όπου θέλετε, αν και είναι καλύτερα εδώ ώστε να βλέπουν όλοι τις απαντήσεις.

Φυσικά, να βάλετε φωτογραφίες σας από τα πάρτυ των μικρών μας σέφ!

Καλά αν περάστεεεεεε !!!! (είναι σίγουρο!)

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Χ

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...