Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εχω απελπιστει....

panjan

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 12 ΜΗΝΩΝ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΟΛΑ(ΦΑΓΗΤΟ,ΥΠΝΟ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΝΩ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η΄ΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΜΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ,ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΕΦΥΓΑ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ........ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ....ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΩΝ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ??ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Είχαμε το ιδιο θέμα με την βαφτιστήρα μου. Ήθελε το παιδί δλδ τον χρόνο του...

Νομίζω πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να προειδοποιείς όσους έρχονται επίσκεψη ή και στον δρόμο πως γενικά είναι στην φάση που οτιδήποτε καινούργιο/ξένο την τρομάζει... και να προσπαθήσεις -το κυριότερο- να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια ίσως από το στενό σας περιβάλλον ούτως ώστε σιγά σιγά να αρχίσει να εξοικειώνεται με τον "έξω κόσμο" !

Φάση είναι, πιστέυω πως θα περάσει !

Υ.Γ. Γράφε έαν θες με μικρά γράμματα

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

και η δικια μου ηταν κάπως έτσι, όχι σε τοσο μεγάλο βαθμό, αλλά ειχε ένα θέμα με τους άλλους.

Μεγαλώνοντας το ξεπέρασε και ειναι ενα κοινωνικότατο και χαρουμενο παιδάκι.

Βοήθησε όμως αρκετά και ο παιδικος (πήγε 2,5χρ.)

Σαν να ακούω τη γειτόνισσα μου να περιγράφει την κόρη της!!!

Ένα κοριτσάκι μια χαρά αλλά μόλις δει "ξένο" πρόσωπο να κλαίει με λυγμούς και να σπαράζει. Στο σπίτι , στο δρόμο , παντού!

Η μικρή το ξεπέρασε σταδιακά και βοήθησε εξαιρετικά το ότι άρχισε να πηγαίνει στον παιδικό.

Τώρα μας μιλάει , μας γελάει , μας αγκαλιάζει , μέχρι και το "Χριστός Ανέστη" έμαθε και μας το έλεγε τις προάλλες.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

ναι οντως φαση ειναι την ειχα περασει και εγω και με τους δυο. Στον μεγάλο του περασε σχεδον στον χρονο οταν ερχοντουσαν φιλοι οι συγγενεις του εδινα ανα παιχνιδακι του να κρατανε στα χερια και καλα γιανα του το δώσουνε δώρο και ετσι τους πλησιαζε ποιο ευκολα ενω ο μεσαιος χρειαστηκε ενα μεγαλο σοκ για να του περασει τον πηγα εκλησσια 15Αυγουστο σε βαφτισια ειδε παρα πολυ κοσμο εκει εκλαψε δυνατα και του εφυγε στο κεντρο μιλουσε με ολους..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...