Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι να κανω τωρα που μεγαλωσα??

Recommended Posts

οπως λενε τα μικρα οταν θα μεγαλωσω θαγινω.. αυτο.

εετωρα που μεγαλωσα εγω τι να γινω?

εχω επαγγελματικες ανησυχιες βρε κοριτσια!

θελω με κατι να ασχοληθω. για αρχη με κατι απτο σπιτι. μου αρεσουν ας πουμε οτιδηποτε σε χειροτεχνια. ο αντρας μου λεει να φτιαχνω μπομπονιερες η κατι τετοιο. εχω αυτο με τα βιντεο αλλα.. δεν ειναι και πολυ συχνο..

μεχρι και να σπουδαζα κατι σκεφτομαι κατι πουνα ταν οκ σε 3-5 χρονια..

εν το μεταξυ εχω παει διακοσμηση αλλα το ειχα αφησει. και πλεον ειναι επαγγελμα πολυτελειας οποτε δε ξερω τι μελλον θα ειχα. θα δουμε.

πειτε καμια ιδεα που να δουλευε απτο σπιτι. νακανα ας πουμε μια σελιδα η μπλογκ με κατι που θαφτιαχνα αλλα με τι??

τι αναγκη θα ειχατε να δειτε που δεν κυκλοφορει? η ας πουμε ειναι ακριβο?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου supermama.Αν έχεις τελειώσει διακοσμητική μπορείς να κάνεις κάποιο ολιγόμηνο σεμινάριο πάνω σε αυτό και να δουλέψεις σε τεχνική εταιρία ή και σε καταστήματα στη διακόσμηση βιτρίνας που μπορεί να είναι και part time;-).Αν θες κοίτα και για το ανοιχτό πανεπιστήμιο στο net.Μπράβο σου πάντως εγώ δεν έχω κουράγιο για άλλες σπουδές και μόνο που το σκέφτομαι νιώθω κούραση:lol:

ηθελα να παω λιγο ακομα για πρακτικη πιο πολυ σε υπολογιστη στο σχεδιο. ξερω αλλα τα βασικα. αλλα δε εκατσε.. ολο αναποδιες. εχω και αλλαομως που μαρεσουν. δε ξερω.. ο αντρας μου λεει ποσο αναποδη εισαι!χαχαχα εγω πρωτα εκανα οικογενεια και τωρα θυμηθηκα να κανω καριερα! αλλα ισως ειναι καλητερα γιανα δωσω προσοχη χωρις να τη σταματησω αργοτερα για οικογενεια ε?αχαχα

αχδε ξερω... κατι θελω...

1-2-3MPOMPIRES!!!

χριστινα μου ωραια ιδεα αλλα θα πρεπει να συνεργαστω με καποιον.. λουλουδια κτλ. σκεφτομουν κατι πχ να περνα εγω τα υλικα και να το κανα. σπιτι..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

χριστινα μου ωραια ιδεα αλλα θα πρεπει να συνεργαστω με καποιον.. λουλουδια κτλ. σκεφτομουν κατι πχ να περνα εγω τα υλικα και να το κανα. σπιτι..

Και εγω εχω σκεφτεί πολλά για να μεινω σπίτι αλλά προς το παρόν δεν γινεται . Πάντως όντως θα μπορούσες να ασχοληθείς με μπονμπον απλά θα πρεπει να εισαι ανταγωνιστικη και θα είναι λίγο δύσκολο !!Εννοώ να βρεις φθηνα υλικά για να εχεις και κερδος και να σε προτιμήσει και ο άλλος .Σίγουρα και ένα μπλογκ θα βοηθησει αφού κάνεις τα πρωτα σου βήματα .

jHgFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...