Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ- ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ?

Recommended Posts

καλημερα

μια απορια εχω και για πειτε μου τις αποψεις σας, η αν γνωριζετε αν γινεται κατι σαυτες τις περιπτωσεις.

Εκανε η μικρη μου επεμβαση την τεταρτη (αμυγδαλες και λοιπα), και εγω εμεινα τεταρτη+πεμπτη μαζι της, φυσικα πηρα

αδεια απο τη δουλεια μου. Η επεμβαση εγινε με το ικα αφου εκει ειμαστε ασφαλισμενες την εχω στο δικο μου βιβλιαριο, σε δημοσιο νοσοκομειο.

Μηπως αυτες οι 2 μερες αδεια μπορουν να δικαιολογηθουν-θεωρηθουν αναρρωτικη αδεια απο το ικα και να μη μου τις "χρεωσουν" στη δουλεια?

Λογικο δε θα ηταν αφου μπορουμε να παιρνουμε ανναρωτικη για τις δικες μας αρρωστιες, να μπορουμε να κανουμε το ιδιο και τις ημερες απουσιες

για προστατευομενο τεκνο, που δε μπορει να εξυπηρετηθει μονο του?

Γνωριζετε κατι? εστω ενα τηλ. για το που να ρωτησω!!!!!γιατι ακομα δε μου εχουν δωσει να υπογραψω το βιβλιο αδειων μη κανω καμια πατατα!!!!!

ευχαριστω!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

απο οτι ξερω δικαιουσαι αδεια- να τους πας στη δουλεια σου τα πρωτοτυπα εισητηριο εξιτηριο για οσες μερες ησασταν στο νοσοκομειο, αλλα χωρις αποδοχες, ισως και χωρις ενσημα.δεσ ΝΟΜΟ 1483/84 ΚΑΙ ΝΟΜΟ 2683/98 ΑΡΘΡΟ 50. ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΔ 193/88. αυτα τα στοιχεια εχω

Δικαιούσαι άδεια άνευ αποδοχών αλλά δεν σε συμφέρει διότι σημαίνει πως πρέπει να σε βγάλουν από τη μισθοδοσία και να μην παίρνεις ένσημα. Φαντάσου ότι όταν ήμουν έγκυος είχα αναρρωτική από το ΙΚΑ (επιτροπές κλπ.) αλλά όταν εξάντλησα τις 25 μέρες αναρρωτική που δικαιούται ο κάθε εργαζόμενος ετησίως, μου πρότειναν από τη δουλειά να πάρω την καλοκαιρινή μου άδεια για να μη χάνω τα ένσημα (ίσως ήταν και γι' αυτούς πολλή γραφεικρατία). Τα ζύγισα και είδα ότι έτσι με συμφέρει καλύτερα (είχα πολλή άδεια). Μπορεί να μην ξέρουμε αν θα πάρουμε σύνταξη αλλά εκείνη την ώρα δεν παίζει να μην μπορείς να βγεις στη σύνταξη για λίγα ένσημα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...