Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νευροινοματωση τύπου 1

Recommended Posts

Ο γιος μου 10 ετών πάσχει NF 1 νευροινοματωση τυπου1. Πριν ένα χρόνο χειρουργήθηκε για όγκο στο κεφάλι, από τότε έχει κάποια προβλήματα με την βραχυχρόνια μνήμη,confused.gif παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το θέμα ή έχει το ίδιο πρόβλημα ας επικοινωνήσει

Διαφημίσεις

Ο γιος μου 10 ετών πάσχει NF 1 νευροινοματωση τυπου1. Πριν ένα χρόνο χειρουργήθηκε για όγκο στο κεφάλι, από τότε έχει κάποια προβλήματα με την βραχυχρόνια μνήμη,confused.gif παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το θέμα ή έχει το ίδιο πρόβλημα ας επικοινωνήσει

Ο γιος μου πάσχει από νευροινοματωση τύπου 1 είναι μια νόσος – σύνδρομο έχει βάλει βαλβίδα στο κεφάλι 6 ετών, πριν 1 χρόνο έκανε χειρουργείο για αφαίρεση όγκου στο κεφάλι .Ψάχνω για άλλα άτομα που έχουν ίδιο πρόβλημα!!!!

• 2 months later...
Ο γιος μου πάσχει από νευροινοματωση τύπου 1 είναι μια νόσος – σύνδρομο έχει βάλει βαλβίδα στο κεφάλι 6 ετών, πριν 1 χρόνο έκανε χειρουργείο για αφαίρεση όγκου στο κεφάλι .Ψάχνω για άλλα άτομα που έχουν ίδιο πρόβλημα!!!!

agapiti zizel eyhome na pane ola kala me to gio sou eho kai ego tin idia pathisi tin valvida tin evaa sta 18 tin pathisi tin anakalipsa sta 14 me tin valvida mehri kai simera den animetopisa provlima doato theo apo oti eho akousi athe periptosi einai diafoetiki eixa provlima me ta neyrinomata ta opoia polaplasiastikan meta ta30 kai pli mporei na paizoun rolo polloi paragontes ios prepei na ps ton mikro ki se enan endokrinologo ..etsi mou eipe ma giatros gia ton elegho na min polaplasiastun ta neyrinomata ston mikro. o theos na ehei kala ton mikrouli sou

Διαφημίσεις

• 6 months later...

ο γιος μου ειναι 5,5 εχουμε υποψιες για νευροινοματωση μας ειπε ωρλ οτι πρεπει να κανουμε προκλητα δυναμικα εγκεφαλικα στελεχη,εχουμε κανει μαγνητικη αλλα λεει οτι δεν φτανει γνωριζει κανεις μπορει να βοηθησει;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...