Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγαπήστε το ταίρι σας

amarylis

Recommended Posts

Καλημέρα.

Δεν είμαι πολύ καλά σήμερα..η μέρα αν και ηλιόλουστη εγώ την βλέπω θολή..

Χτές το βράδι ο άντρας μου επιστρέφοντας σπίτι με το μηχανάκι είχε ένα ατύχημα, ευτυχώς μικρό! Του πετάχτηκε μία γριά στο δρόμο και για να την αποφύγει και να μην την χτυπήσει έπεσε με την μηχανή και σύρθηκε 20 μέτρα. Το καλό είναι ότι φόραγε κράνος με αποτέλεσμα το κεφάλι του παρόλο που χτύπαγε συνεχώς κάτω κατά το σούρσιμο, δεν έπαθε τίποτα..

Το γόνατό του πονάει αρκετά σήμερα..θα πάει στον γιατρό να βγάλει ακτινογραφία.

Όταν γύρισε χτες και τον είδα σε αυτή την κατάσταση ένιωσα ότι (χτύπα ξύλο) θα μπορούσα να είχα χάσει τον άνθρωπο που αγάπησα και μου δωσε ότι πολυτιμότερο στην ζωή μας, τον γιο μας..

Δεν θέλω να σας "ρίξω" πρωί πρωί απλώς θέλω να πω σε όλους μας όσο μπορούμε να αγαπάμε να μην είμαστε πικρόχολοι και να μην τσακωνόμαστε με τον άλλον για ανούσια πράγματα.. είναι άσχημο να μετανιώνουμε για πράγματα που θέλαμε να πούμε και δεν μπορέσαμε επειδή τυφλωθήκαμε από τον εγωισμό μας.

Γιατί να πρέπει να συμβαίνουν πράγματα για να συνηδειτοποιούμε ότι τρέχουμε πιο γρήγορα από όσο πρέπει στην ζωή ώστε δεν βλέπουμε την ομορφιά της;

όποτε πάμε να κακιώσουμε το ταίρι μας ας σκεφτούμε ότι δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από αυτό που μας ενώνει..η αγάπη και το δημιούργημά μας..τα παιδιά.

Το βράδι πριν κοιμηθούμε ας πούμε μία γλυκιά καληνύχτα..

Εμείς φτιάχνουμε τις σχέσεις και την διάθεσή μας.

Καλημέρα σε όλους :)

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Καλή ανάρρωση στον σύζυγο σου Αριστέα!!!!'Εχεις δίκιο σ'αυτό " Το βράδι πριν κοιμηθούμε ας πούμε μία γλυκιά καληνύχτα..

Εμείς φτιάχνουμε τις σχέσεις και την διάθεσή μας".

Καλή σου μέρα και να είναι το τελευταίο γεγονός που σας έκανε να ανησυχήσετε! :)

n3kPp3.png

zewgp3.png

Καλημέρα και περαστικά στο σύζυγό σου!

Έχεις τόσο δίκιο....

Είναι τόσο απλό να δούμε την ομορφιά της ζωής μας και να την κάνουμε και ακόμα πιο όμορφη...

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Περαστικά σας!

Το βράδι πριν κοιμηθούμε ας πούμε μία γλυκιά καληνύχτα..

Εμείς φτιάχνουμε τις σχέσεις και την διάθεσή μας.

Καλημέρα σε όλους :)

Ευτυχώς, αυτό το κάνουμε πάντα όσο κουρασμένοι και όσο αρπαγμένοι και αν είμαστε. Και ένα γλυκό φιλί...

Και ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ δε φεύγει κάποιος από το κρεβάτι.

Εξαίρεση: 2 μέρες στην εγκυμοσύνη, λόγο κ---προβλήματος, πήγα στον καναπέ για να κοιμηθεί εκείνος τουλάχιστον.

Διαφημίσεις

Guest andro2

Καταλαβαίνω πολύ καλά τί εννοείς.

Έχω πάθει 2 παλίνδρομες κυήσεις και είμαι πολύ χάλια. Από τον Απρίλιο που έχασα το 2ο μωρό μου δεν λέω να συνέλθω. Κλαίω διαρκώς, δεν θέλω να με ακουμπάει και αν και δεν του το έχω πει ποτέ ευθέως μέχρι και εχτές απορούσα με την γαιδουριά και την αναισθησία του. Έτσι νόμιζα η ηλίθια. Εχτές, ξάπλωσα κάποια στιγμή για να κλάψω με την ησυχία μου γιατί όταν με βλέπει να κλαίω αρχίζει και φωνάζει.

Κάποια στιγμή και ενώ είχα φτάσει να κλάίω με αναφιλητά σταμάτησα να ακούω τον ήχο της τηλεόρασης και γενικά υπήρχε μια σιγή στο σπίτι. Σηκώθηκα να δω που είχε πάει και τον βρίσκω στο μπαλκόνι να καπνίζει και να κλαίει σαν μωρό.

''Δεν κλαίω για τα μωρά'' μου απάντησε ''παιδί θα κάνουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Για σένα κλαίω που δεν λες να συνέλθεις και νιώθω ότι σε χάνω''

Εκεί τα είδα όλα. Πρέπει να συνέλθω όχι τόσο για μένα αλλά για κείνον γιατί είναι ότι πολυτιμότερο έχω.

Έχω πάθει 2 παλίνδρομες κυήσεις και είμαι πολύ χάλια. Από τον Απρίλιο που έχασα το 2ο μωρό μου δεν λέω να συνέλθω. Κλαίω διαρκώς, δεν θέλω να με ακουμπάει και αν και δεν του το έχω πει ποτέ ευθέως μέχρι και εχτές απορούσα με την γαιδουριά και την αναισθησία του. Έτσι νόμιζα η ηλίθια. Εχτές, ξάπλωσα κάποια στιγμή για να κλάψω με την ησυχία μου γιατί όταν με βλέπει να κλαίω αρχίζει και φωνάζει.

Κάποια στιγμή και ενώ είχα φτάσει να κλάίω με αναφιλητά σταμάτησα να ακούω τον ήχο της τηλεόρασης και γενικά υπήρχε μια σιγή στο σπίτι. Σηκώθηκα να δω που είχε πάει και τον βρίσκω στο μπαλκόνι να καπνίζει και να κλαίει σαν μωρό.

''Δεν κλαίω για τα μωρά'' μου απάντησε ''παιδί θα κάνουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Για σένα κλαίω που δεν λες να συνέλθεις και νιώθω ότι σε χάνω''

Εκεί τα είδα όλα. Πρέπει να συνέλθω όχι τόσο για μένα αλλά για κείνον γιατί είναι ότι πολυτιμότερο έχω.

δακρυσα και γω που το διάβασα

ο αντρα σου σε αγαπάει πάρα πάρα πολύ και αύτο και μόνο σε κάνει μια απο τις πιο τυχερές κοπέλες του κόσμου!!!!!!!!!

και αυτό ειναι το πιο συμαντικό πράγμα Η ΑΓΑΠΗ!!!!!!

Περαστικά στον συζυγό σου Αριστέα!!

Πόσο δίκιο έχετε όλες κορίτσια!!Μας παρασύρουν πολλές φορές τα ασήμαντα και δεν βλέπουμε καθαρά τα σημαντικά και τα αληθινά.Πρέπει να εκτιμάμε την κάθε μέρα που ζούμε...

Andro2 κοριτσάκι μου,δεν πρέπει να κατηγορείς άλλο τον εαυτό σου.Προσπάθησε να ασχοληθείς με άλλα πραγματα πχ γυμναστήριο ή ό,τι άλλο σου αρέσει.Πρέπει να ξεφύγεις.Καταλαβαίνω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά πρέπει...Κάνε τις εξετάσεις σου κι από κει και πέρα...περίμενε κι έλπιζε.Εμείς (οι φίλες σου από το forum) θα είμαστε εδώ για να σε στηρίζουμε!!! ΄Ολα θα σου πάνε καλά γιατί το αξίζεις πραγματικά!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Πωπω και εγω συγκινηθηκα με τον αντρα της ανδρο2 , μιλαμε λατρεια ο ανθρωπος :) Και εγω ξεχναω καμια φορα ποσο με αγαπαει ο Πανουλης μου και απο την κουραση του φαιρομαι ψυχρα και ισως παγερα καμια φορα απο τα προβληματα με την οικογενεια μου , χθες το βραδυ κιολας ο μικρος μας δεν κοιμοτανε με τιποτα , οσο και αν προσπαθεισαμε και οι 2 , ε σε καποια φαση κουραστικα εγω η δολια και προσπαθουσα να κοιμηθω και ερχοτανε συνεχεια ο μικρος να μοθυ τραβαει μαλια , φανελακι τα παντα (εχει πλακα το καιμενο και τα κανει μονο σε μενα τετοια παιχνιδακια οταν κοιμαμαι :) ) τελως παντων χθες φορτωσα απο εκει παντως που με πειραζε συνεχεια ο μικρος , δεν ειπα τιποτα στο παιδακι μου βεβαια , δεν εφταιγε κιολας το καιμενο να παι3ει ηθελε , αρα εμεινα με το φουντομα (ολα αυτα 11.50 το βραδυ ) ηρθε η ωρα να παρει και το σιροπι του ο μικρος (λογω βραχιολιτιδας ) ε μολις ειδε το κουταλι αρχησε να κλωτσαει χυνετε το σιροπι στα μαλια του καταλαθος ε εκει τρελαθηκα και τα εβαλα με τον πανο που κρατουσε το παιδι , αρχγσα να ουρλιαζω για 2-3 λεπτα και ξαφνικα βλεπω το μωρακι μου να κλαιει (πρωτη φορα φωναξα μπροστα στο παιδι ετσι και τρομαξα) , θυμωσε και ο πανουλης μου με εδωσε το παιδι και εφυγε μεσα στεναχωρημενος , εγω παρηγορουσα τον μικρο αγκαλια τεσπα ηρεμησε αμεσως και συνεχιζε να με πειραζει :) πηρε το σιροπι του τελικα και τον κοιμισε ο πανος μιας και εγω ειχα μπλοκαρει . Τον καταλαβα που ηρθε διπλα στο κρεββατι και ξαπλωσε αλλα δεν του μιλησα και εκεινος δεν ειπε τιποτα , μου ρχοτανε ομως να βαλω τα κλαματα επειδη του επιτεθηκα χωρις λογο . Το πρωι του ζητησα συγνωμη και ειπε οτι με καταλαβαινει ποσο κουρασμενη ειμαι και να μην ανυσηχω για τιποτα . Ξεχναω ομως οτι αυτος ο ανθρωπος σηκωνεται 6.10 καθε μερα παει στη δουλεια ως τις 3.00 και επειτα μαζι με μενα μεγαλωνει το παιδι μας , και θα τον ταισει και θα παιξει μαζι τοθ και βολτα θα βγουμε ολοι μαζι καθε μερα , και εμενα θα προσπαθησει να μου φτιαξει το κεφι με διαφορα χαζα που κανει :) και τα χατηρια δεν θα μου χαλασει αμα τυχων θελω κατι και το μωρο θα κρατησει αμα θελω 1-2 φορες το μηνα να παω σε καμια φιλη μου . Και βολτα θα βγαλει τον μικρο μας για να ηρεμησω εγω απλα τωρα που ειμαι και σε εγκυμοσυνη . Με λιγα λογια αυτος ο ανθρωπος ζει για μενα και τα παιδια μας και εγω του φερομαι και καπως καποιες φορες ή του φωναζω κιολας , ειμαστε λιγο γαιδουρες καμια φορα οι γυναικες ετσι δεν ειναι τελικα?

ειδες που απλα δεν ειχε τροπο να στο δειξει? θυμαμαι παλιοτερο σου post και χαιρομαι απιστευτα με αυτα που εγραψες τωρα!!!

αα και οταν γραφουμε ενα προβλημα να γραφουμε μετα οτι πηγαν οοολα καλα! χαιρομαστε οταν ακουμε τετοιες εξελιξεις..παιρνουμε θαρρος!

πηγαινε στο παλιο σου ποστ και πες τι εγινε! θα δεις ποσο θα χαρουν οοολα τα κοριτσια!

Διαφημίσεις

Guest andro2

grafistria μου,

δεν ξέρω αν είμαστε γαιδούρες κάποιες φορές. Ίσως έχουμε αναλάβει πολλούς ρόλους και δεν αντέχουμε πλέον.

Ξέρω μόνο ότι ακόμα και τα παιδιά φεύγουν κάποια στιγμή και τελικά μένουμε μόνο με το ταίρι μας. Είναι ένας φυσικός κύκλος. Αν όμως στην διάρκεια αυτού του κύκλου έχουμε χαθεί, δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από εμάς.

Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι απο εδώ και πέρα θα τον προσέχω τον αντρούλη μου. Μόνο αυτόν έχω και άλλωστε μόνο αυτόν θέλω. Ελπίζω μόνο να με αξιώσει ο Θεός να του δώσω έστω και ενα παιδάκι και ας περάσω τα μαρτύρια του Ιώβ.

και andro μου δεν ειναι γαιδουρια... απλα μερικες φορες δεν βλεπουμε τα αισθηματα του αλλου. οι σχεσεις ομως γι αυτο ειναι ποτε βοηθαει ο ενας τον αλλο και το αντιστροφο! ειναι δυσκολο αυτο που περνας...να ξερεις ομως οτι αν το περασεις μαζι με τον αντρα σου θα ειναι πιο ευκολο...να εχεις πιστη σε αυτον. οταν εγραψα πιο πανω οτι χαιρομαι εννοουσα οτι χαιρομαι γιατι συνειδητοποιησες οτι σε νοιαζεται και σε αγαπαει...και ισως ετσι αισθανθεις και εσυ καπως καλυτερα...

ειδες που απλα δεν ειχε τροπο να στο δειξει? θυμαμαι παλιοτερο σου post και χαιρομαι απιστευτα με αυτα που εγραψες τωρα!!!

αα και οταν γραφουμε ενα προβλημα να γραφουμε μετα οτι πηγαν οοολα καλα! χαιρομαστε οταν ακουμε τετοιες εξελιξεις..παιρνουμε θαρρος!

Όντως έτσι είναι! Μέσα από την δύσκολη αυτή κατάσταση βγήκε κάτι πολύ όμορφο!!!Αντλησε δύναμη από την αγάπη του! Η αγάπη έχει φοβερή δύναμη όταν την αξιοποιούμε!! :wink::D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Περαστικά στο σύζυγο σου Αριστέα!

Πραγματικά συγκηνήθηκα κορίτσια με αυτά που γράφετε,

ναι κι εγω συμφωνώ οτι βλέποντας τη λεπτομέρεια χάνεται το νόημα..της σχέσης, της ιδια της ζωής!

Αρκει μια γλυκια καληνύχτα,

ένα ζεστό χαμόγελο,

μια τρυφερή καλημέρα!

Αρκεί μέσα από απλά καθημερινά πράγματα να δείχνουμε στο σύντροφο οτι είναι μοναδικός, να δίνουμε στη σχέση πνοή να δίνουμε στο γάμο ζωή!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

ένα ζεστό χαμόγελο,

μια τρυφερή καλημέρα!

Συμφωνώ Κικνάκι αρκεί .... αλλά και να μην φαγωνόμαστε όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας ...γιατι τι ο κανεις και να ξεκινάει η μέρα με μια τρυφερή καλημέρα....... :lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

ένα ζεστό χαμόγελο,

μια τρυφερή καλημέρα!

Συμφωνώ Κικνάκι αρκεί .... αλλά και να μην φαγωνόμαστε όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας ...γιατι τι ο κανεις και να ξεκινάει η μέρα με μια τρυφερή καλημέρα....... :lol:

:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

ένα ζεστό χαμόγελο,

μια τρυφερή καλημέρα!

:D:D:D

ax! το ταίρι μου !!! :D καλησπέρα ταίρι μου ! πως είσαι ; :D

Καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ όλες-όλους για τις ευχές σας :D

Τελικά είναι μυική θλάση στο γόνατο, πάλι καλά, του το έχουν δέσει θα παίρνει φάρμακα για λίγες μέρες και θα αναρώνει στο κρεβάτι.

Άντε, έχω 2 μπέμπηδες να νταντεύω τώρα :wink: η καλύτερή του! :P

andro2 σε αυτές τις περιπτώσεις ειλικρινά νιώθω ότι τα λόγια περιττεύουν.. ο κάθε άνθρωπος περνάει το δικό του λούκι..

έχεις όμως έναν άντρα που σε λατρεύει και είναι δίπλα σου σε κάθε στιγμή, και αυτό πρέπει να σου δίνει δύναμη.

Έχε πίστη και θα δεις ότι θα τα καταφέρετε..εύχομαι μέσα από την καρδιά μου από δω και στο εξής να σου χαμογελάσει περισσότερο η ζωή και όσο έχετε ο ένας τον άλλον μην φοβάστε τίποτα..όλα καλά! :D

Φιλιά

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να πέσουμε για ύπνο και να μην πούμε μιά πολύ γλυκιά καληνύχτα και να δώσουμε το πιο γλυκό φιλί...δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση :wink: κι ούτε θα υπάρξει!

Ακόμη και τσακωμένοι να είμαστε η καληνύχτα και το φιλί θα είναι και τα δυο εξίσου γλυκά! :D :D :D:wink:

Περαστικά στον αντρούλη σου

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Πρώτα απόλα περαστικά στον άντρα σου Αριστέα. Μετά από μια σειρα ατυχών γεγονότων έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάθε μέρα πριν φύγουμε για τη δουλειά θα πρέπει να αποχαιρετιώμαστε σαν να μην πρόκειται να ξανασυναντηθούμε.

Ανδρο2, μην στεναχωριέσαι εσείς να΄στε καλά και θα τα καταφέρεις να γίνεις μανούλα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο σου μωρό το αγαπάς από τη πρώτη στιγμή που θα μάθεις ότι είσαι έγκυος.

Μην το βάζεις όμως κάτω. Την επόμενη φορά παρακάλεσε με όλη τη δύναμη της ψυχής σου την Παναγία να σε βοηθήσει και θα δεις .

Άντλησε δύναμη από την πίστη σου. Σου μιλάει κάποια που βεβαιώθηκε ότι θα συνέχιζε η εγκυμοσύνη της (εξαιτίας του στίγματος ) όταν ήταν 6 μηνών έγκυος.

Αγκάλιασε τον άντρα σου γιατί και αυτός πονά όχι μόνο για σένα αλλά και για τα μωράκια που χάσατε.

μανούλα

Guest andro2
Πρώτα απόλα περαστικά στον άντρα σου Αριστέα. Μετά από μια σειρα ατυχών γεγονότων έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάθε μέρα πριν φύγουμε για τη δουλειά θα πρέπει να αποχαιρετιώμαστε σαν να μην πρόκειται να ξανασυναντηθούμε.

Ανδρο2, μην στεναχωριέσαι εσείς να΄στε καλά και θα τα καταφέρεις να γίνεις μανούλα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο σου μωρό το αγαπάς από τη πρώτη στιγμή που θα μάθεις ότι είσαι έγκυος.

Μην το βάζεις όμως κάτω. Την επόμενη φορά παρακάλεσε με όλη τη δύναμη της ψυχής σου την Παναγία να σε βοηθήσει και θα δεις .

Άντλησε δύναμη από την πίστη σου. Σου μιλάει κάποια που βεβαιώθηκε ότι θα συνέχιζε η εγκυμοσύνη της (εξαιτίας του στίγματος ) όταν ήταν 6 μηνών έγκυος.

Αγκάλιασε τον άντρα σου γιατί και αυτός πονά όχι μόνο για σένα αλλά και για τα μωράκια που χάσατε.

Μην μου λές τέτοια, έχω και εγώ στίγμα αλλά ευτυχώς όχι ο άντρας μου και από ότι λένε οι γιατροί δεν έπαιξε ρόλο στις παλινδρομήσεις.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας.

Ναι είμαι πολύ τυχερή που τον έχω, και ας το συνειδητοποίησα τώρα μέσα από τόσο άσχημες καταστάσεις.

ένα ζεστό χαμόγελο,

μια τρυφερή καλημέρα!

Η αρχή όμως είναι το ήμισυ του παντός.... :lol::lol::lol:

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

ένα ζεστό χαμόγελο,

μια τρυφερή καλημέρα!

Η αρχή όμως είναι το ήμισυ του παντός.... :lol::lol::lol:

και πάλι θα συμφωνήσω !!! :lol::D:lol:

Η ιστορία σου πραγματικά με έκανε να δακρύσω...

αγκάλιασε τον άντρα σου και μαζί θα καταφέρετε τα πάντα να το ξέρεις. Είναι κρίμα να είσαι δίπλα του, αλλά να νιώθει πως σε χάνει. Θα τα καταφέρετε να κάνετε και μωράκι...είμαι σίγουρη γιαυτό :wink:

Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Αριστέα περαστικά στον άντρα σου! Σε όσα γράφεις εσύ αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια έχετε απόλυτο δίκιο...

Andro 2 έχεις το μεγαλύτερο δώρο που υπάρχει σ΄αυτή τη ζωή: Την αγάπη! Με αυτό το όπλο είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρετε τα πάντα, και το παιδάκι που τόσο θέλετε...

Όσο για μένα γίνομαι ουκ ολίγες φορές γαϊδούρα... Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς τον άντρα μου. Μερικές φορές μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητας χάνω την ουσία για ασήμαντα μικροπράγματα... Νεύρα, παρατηρήσεις, μούτρα, σιωπή...

Αλλά ακόμα και στα χειρότερά μας στο βάθος ξέρω -και φροντίζω να το ξέρει κι εκείνος- ότι αυτό που νιώθουμε και ζούμε είναι πιο σημαντικό και ότι η αγάπη μας είναι η ουσία και τίποτ΄άλλο.

115108xb1lp1n5uh.gif

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!