Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ;

Recommended Posts

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_269.html

Με το Λαζοπουλο το βιντεο δηλαδη...Δεν ξερω αν καποιος το μοιραστηκε μαζι μας αλλα να η τραγικη αληθεια για την οποια γινεται χαμος αυτες τις μερες ακομη και στη βουλη. Η τυχη μας παιδια, ηταν καθορισμενη αλλα μας ελεγαν ''λεφτα υπαρχουν'' γι' αυτο και τους ψηφισαμε αυτους και οχι τους αλλους.

Φτασαμε ως εδω γιατι ηταν προγραμματισμενο.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

Μας δουλευουνε για αλλη μια φορα. Το θεμα ειναι γνωστο εδω κ καιρο. Καποιοι βροντοφωναζουν μηνες για αυτη την δολιοτητα, αλλα δεν τους διναμε κ πολυ σημασια. Τωρα ηρθε η ωρα να αναρωτηθουμε ποιους ψηφισαμε κ ποιος τελικα μας κυβερναει?

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Σε αλλες χωρες, μετα απο αυτην την υποκρισια και την ψευδολογια, η κυβερνηση θα επεφτε. Εδω πως γινεται να στεκεται αγερωχη; Νοιωθω απροστατευτη αλλα και ταπεινωμενη.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Εγώ δεν καταλαβαίνω, αφού οι ξένοι κυβερνούν, τους 300 χαραμοφάιδες γιατί τους πληρώνουμε ?

Για να παριστανουν τις μαριονεττες τους... μας κοστιζουν πολυ ακριβα ομως, δεν συμφερει.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

Για να παριστανουν τις μαριονεττες τους... μας κοστιζουν πολυ ακριβα ομως, δεν συμφερει.

Αυτους τους συμφερει ομως. Και τους μεν και τους δε. Εμεις εξυπηρετηση κανουμε, τα κοροιδα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Αυτους τους συμφερει ομως. Και τους μεν και τους δε. Εμεις εξυπηρετηση κανουμε, τα κοροιδα.

Ε, τοτε να σταματησουμε βρε παιδια! Αφου το καταλαβαμε επιτελους ας κανουμε κ εμεις κατι! ¨Η θα δεχομαστε παθητικα ο,τι αποφασιζουν αλλοι για μας????

• 2 εβδομάδες μετά...
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_269.html Με το Λαζοπουλο το βιντεο δηλαδη...Δεν ξερω αν καποιος το μοιραστηκε μαζι μας αλλα να η τραγικη αληθεια για την οποια γινεται χαμος αυτες τις μερες ακομη και στη βουλη. Η τυχη μας παιδια, ηταν καθορισμενη αλλα μας ελεγαν ''λεφτα υπαρχουν'' γι' αυτο και τους ψηφισαμε αυτους και οχι τους αλλους.

Φτασαμε ως εδω γιατι ηταν προγραμματισμενο.

Θα σχολιασω μονο αυτο..Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ!!!

Δυο χρονια πριν μπουμε στο ΔΝΤ,εκανα - δωρεαν-μαθηματα Ιταλικων.Ο δασκαλος μας,εισαγγελεας στο επαγγελμα(εκανε μαθηματα εθελοντικα,εις μνημη 2 φιλων του),περα απο τα Ιταλικα,φροντιζε να μας εκφραζει και καποιες ανυσηχιες του για το μελλον της Ελλαδας!Ως εισαγγελεας,μεσα στα δικαστηρια ειχε την τυχη να δει χιλιαδες αστεια και γελοια περιστατικα που εκμηδενιζουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια!

Αναμεσα στα πολλα,μας ειχε πει οτι θα μπουμε στο ΔΝΤ-δυο χρονια πριν- και μας συμβουλεψε να βγαλουμε τα λεφτα μας απο τις τραπεζες,διοτι σε περιπτωση χρεοκοπειας,θα τα χαναμε!

Οτι γινεται στην Ελλαδα (με τους παρανομους αλλοδαπους,με την οικονομια,με την νεα μοδα αθεισμου....)ειναι ενα οργανωμενο εγκλημα κατα της Ορθοδοξης Ελλαδας!Η Ελλαδα ηταν παντα ενας λαος που αντιστεκοταν,που πιστευε στον θεσμο της οικογενειας και πανω απο ολα ειχε δυνατη πιστη στην Ορθοδοξια!

Πως λοιπον,θα καταφερουν να χτηπησουν την Ελλαδα?

Ας την εξαθλιωσουμε οικονομικα(υπηρχαν πολλοι τροποι να γλιτωσουμε απο το ΔΝΤ-ασε που ΝΟΜΙΚΑ ειναι αντισυνταγματικος και παρανομος ο τροπος με τον οποιο ψηφιστηκε!)

Ας την μετατρεψουμε σε μια επικινδυνη κοινωνια-εγκληματικοτητα. Καθημερινα,ερχονται αμετρητοι λαθρο-μεταναστες χωρις κανενα ελεγχο,μονο οταν ειναι να φυγουν προς αλλες χωρες "τυχαινει"και τους πιανουμε.Και που τους παμε?Τους αφηνουμε εδω!

Ας χτηπησουμε την οικογενεια-εδω σκαρφιστηκαν πολλα υπουλα μεσα!Ενταξει μωρε,οταν παντρευεται το ζευγαρι,ας μην αλλαζει η γυναικα το γενος της,ας εχει και αυτη το δικαιωμα να παιρνει το ενα απο τα παιδια της το επωνυμο της!!Δηλ σε μια τετραμελης οικογενεια,ενα παιδι μπορει να λεγεται πχ Μακροπουλος και το αλλο Παντελοπουλος!Ειναι και αυτο μια μορφη "διαλυσης"!Ας "νομιμοποιησουμε" τους γκει και της λεσβιες.....και ας θεσπισουμε την ταμπελα του ρατσιστη σε οποιον θελησει να αντιδρασει!Εγω οχι,δεν ειναι φυσιολογικο να ειναι οικογενεια ενας αντρας και ενας αλλος αντρας!Ειναι απο την φυση ανωμαλο!Και τοσα αλλα παραδειγματα!

Ας χτηπησουμε την ορθοδοξη πιστη!Ναι,εδω εχει πολυ ζουμι η υποθεση!Προβαλουν την αθεια ως μοντερνο τροπο ζωης!Μεσα απο την λογικη και την επιστημη,δινουν λυσεις σε ολα!Τα μμε,εχουν γινει ξεδιαντροπα!Την Τζουλια αντι να τις παιρνουν με τις ντοματες,την εχουν ανακυρηξει εθνικη ηρωιδα!!Ελεος!

Μετα εχουμε και αλλα παραδειγματα που περνανε στο ντουκου!

Καμερες στις τραπεζες δηθεν για ασφαλεια!

Στην Εθνικη συγκεκριμενα,σου κανουν ιριδοσκοπηση στο ματι (μεχρι και τυφλωση μπορει να προκαλεσει) και κανεις δεν λεει τιποτα!Μας σκλαβωνουν σιγα σιγα και εμεις τα δεχομαστε ολα σαν προβατα!!

Η ιριδοσκοπηση στις τραπεζες ειχε επιβληθει με καποιο υπουργικο διαταγμα,ομως λογω πολλων αντριδρασεων απο καποιους και την προσφυγη στα δικαστηρια κριθηκε παρανομο και καταργηθηκε και γιαυτο καποιες τραπεζες εχουν αυτο το συστημα και καποιες δεν εχουν!Οσες το εχουν ομως,σου το επιβαλουν για λογους ταχα ασφαλειας!

Εχω κανει απιστευτους καυγαδες με αυτο το θεμα στην τραπεζα και τελικα μπαινω κανονικα απο την διπλα πορτα!

Συνοψιζωντας ΟΛΑ τα παραπανω και αλλα πολλα ακομα-ΝΑΙ,Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!Δεν μπορει ενας απλος εισαγγελεας να μιλαει για ΔΝΤ,δυο χρονια πριν!

Ναι,ολα εχουν δρομολογηθει για να μας μετρατρεψουν σε Ουγκαντα!

Α,μιας και το θυμηθηκα!Το κολπο με τις αποδειξεις!Απο εδω και περα για να μην μαζευεις χαρτουρα στο σπιτι,σου λενε,ελα μωρε,παρε μια φορο-καρτα να τελειωνεις!!Προθαλαμος στο να συνηθιζουμε τις καρτες!Μετα,θα παρεις και το τσιπακι,τοσο απλα και χωρις αντισταση και θα εχουν πετυχει τον στοχο τους!Και καλα να παθουμε,γιατι εχουμε γινει σαν τα προβατα!Λες μια κουβεντα και σε χαρακτηριζουν γραφικο!!

Διαφημίσεις

''Νεα Ταξη Πραγματων''. Ολο αυτο που περιεγραψες ανηκει σε αυτο το προγραμμα και σχεδιο! Των μασσονων δουλεια ειναι, υπουλα και αθορυβα. Δουλευουν ετσι ωστε εμεις που τα καταλαβαινουμε να φανταζουμε ως υπερφιαλοι ενω οσοι ακολουθουν ως προοδευτικοι.

Και αν διαβασεις Κοντογλου ''Η πονενεμη Ρωμιοσυνη'' θα δεις απο ιστορικες πηγες τις οποιες παραθετει και μαλιστα απο ξενους, πως ημασταν και πως μας καταντησαν. Γιατι χτυπησαν εκει που ημασταν δυνατοι και σωστοι και συντηρουμασταν ως εθνος.

Τελος παντων, θελει πολυ αναλυση και ψαξιμο και οποιος θελει μπορει στο google να βρει σχετικα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Μωρε ο Λαζοπουλος καλα τα λεει.. Το θεμα ομως ειναι οτι βγαινει τα λεει..κραζει τους πολιτικους και το συστημα που υπαρχει στην Ελλαδα αλλαααα....για ρωτηστε ποιος ειναι ο κυκλος του και οι παρεες του....... ολοι αυτοι που καθεται και κραζει!!!!!!! Συνενοημενο "το εγκλημα" κυριες μου γιατι πρεπει να υπαρχει κι ενας τετοιος.

Γιατι δλδ οι Ραδιο Αρβυλα να τρωνε τα προστηματα για τις αληθειες που λενε και ο Λαζοπουλος οχι????

Αγαπητος απο τους πολιτες μπορει να ειναι αλλα ειναι κ απο τους πολιτικους!

...Τι να πρωτοπω...

Πως να περιγραψω την αγαπη μου για σενα...

Μονο λογια αγαπης και στοργης πλημμυριζουν την ψυχη μου καθε φορα που...με κοιτας...μου γελας...με παιρνεις αγκαλια......

Σε αλλες χωρες, μετα απο αυτην την υποκρισια και την ψευδολογια, η κυβερνηση θα επεφτε. Εδω πως γινεται να στεκεται αγερωχη; Νοιωθω απροστατευτη αλλα και ταπεινωμενη.

Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα έρθει καιρός που ο τόπος θα έχει κυβέρνηση αλλά θα είναι σαν να μην έχει…"

Θα πέσει πείνα μεγάλη και οι ρέμπελοι θα βγούνε στους δρόμους κατά των ελλήνων

• Όποιος θα ζει σε πόλη θα πεινάσει και τυχεροί θα είναι όσοι θα μένουν σε χωριά
  • Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες...

Για δείτε και αυτό και μετά θα καταλάβετε οτι όχι μόνο η δική μας

Ελλάδιτσα εχει ήδη ακολουθήσει αυτο που έχουν προγραμματίσει για εκείνη .

Ολα αυτα τα εχει πει και τα εχει γραψει ο πατερας Παισιος και επισης ο γεροντας Ιωσηφ. Αυτα αλλά και άλλα, ανετα τα βρισκει κανεις στο ιντερνετ ως ''προφητειες γεροντων'' ή με τα συγκεκριμενα ονοματα. Τρομερα και φοβερα, αλλο στη θεωρια και αλλο στην πραξη και ακομη ειμαστε στην αρχη των γεγοντων.

Τα παιδια μας βλεπω και τα κλαιω, γιατι θα ζησουν πολυ δυσκολες καταστασεις, ηδη βλεπω οτι οι εφηβοι πως χανουν καθε ελπιδα για το μελλον τους αλλα και οργιζονται...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Διαφημίσεις

Τα μμε,εχουν γινει ξεδιαντροπα!Την Τζουλια αντι να τις παιρνουν με τις ντοματες,την εχουν ανακυρηξει εθνικη ηρωιδα!!Ελεος!!

Είναι το μόνο στο οποίο σ'ιγουρα συμφωνω μαζί σου.

Μωρε ο Λαζοπουλος καλα τα λεει.. Το θεμα ομως ειναι οτι βγαινει τα λεει..κραζει τους πολιτικους και το συστημα που υπαρχει στην Ελλαδα αλλαααα....για ρωτηστε ποιος ειναι ο κυκλος του και οι παρεες του....... ολοι αυτοι που καθεται και κραζει!!!!!!! Συνενοημενο "το εγκλημα" κυριες μου γιατι πρεπει να υπαρχει κι ενας τετοιος.

Γιατι δλδ οι Ραδιο Αρβυλα να τρωνε τα προστηματα για τις αληθειες που λενε και ο Λαζοπουλος οχι????

Αγαπητος απο τους πολιτες μπορει να ειναι αλλα ειναι κ απο τους πολιτικους!

Ελα μου ντε. Για αυτό δεν είναι αγαπημένος μου, και αρνούμαι να τον βλέπω πια.......

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...