Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

..πως γραφουμε σε τεθλασμενη γραμμη?

mkatsanevaki
 Share

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα. Εχω αποφασισει να φτιαξω μονη μου τα προσκλητηρια για τη βαφτιση της κορης μου. Ειδα σε ενα προσκλητηριο του εμποριου , ενα κειμενο γραμμενο οχι σε ευθεια, αλλα σε τεθλασμενη γραμμη.. Συγκεκριμενα ηταν σαν να αφηνει σε μια κυματιστη γραμμη μια πεταλουδα την πορεια της. Ξερετε αν υπαρχει σε καποιο προγραμμα του office η δυνατοτητα να γραψεις ετσι?

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

... για να σας προλαβω το word art το ξερω, αλλα αφηνει αυτη τη σκιαση που τη βρισκω λιγο κιτς... Τουλαχιστον να υπηρχε τροπος να την αφαιρεσωωω :?

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Γίνεται!! Λοιπόν πας στο Wordart, και διαλέγεις τα ΑΠΛΑ μαύρα καμπυλωτά γράμματα. Γράφεις το κειμενάκι σου. Κάτω αριστερά, θα σου εμφανίσει την μικρή μπάρα (μικρούλι πινακάκι) του Wordart. Ακουμπάς με το ποντίκι πάνω στο κυματιστό Α που έχει "Wordart shape". Το επιλέγεις, και διαλέγεις τον κυματισμό που θες να έχει το κειμενάκι σου. Μετά πας πάνω στο κειμενάκι κάνεις δεξί κλικ επιλέγεις "format wordart", και διαλέγεις χρώμα γραμμάτων.

Έτοιμο, και χωρίς σκίαση! :wink:

... για να σας προλαβω το word art το ξερω, αλλα αφηνει αυτη τη σκιαση που τη βρισκω λιγο κιτς... Τουλαχιστον να υπηρχε τροπος να την αφαιρεσωωω :?

επίσης επειδή το έκανα και εγώ σε κυματιστό επιλέγεις σκιά στο γουόρντ αρτ και ανοίγει ένα παραθυράκι και μετά το κουμπί χωρίς σκιά.

Διαφημίσεις

• 10 months later...