Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αυξημένη χολερυθρίνη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα

Σε πρόσφατες εξετάσεις που έκανα, η τιμή της χολερυθρίνης μου βγήκε για άλλη μια φορά αυξημένη - οι γιατροί το έχουν αποδώσει μέχρι τώρα σε "ιδιορρυθμία" του οργανισμού μου, μιας και δεν έχω κάποιο άλλο σύμπτωμα.

Ξέρει κανείς αν η χολερυθρίνη σχετίζεται με υπογονιμότητα ή αποβολές?

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Δεν γνωριζω για το αν η χολερυθρινη σχετιζεται με την υπογονιμοτητα και τις αποβολες , παντως εγω που ειχα προβλημα με τη χολη και τελικα την αφαιρεσα ειχα αυξημενη αυτην την τιμη. Καλο ειναι να επισκεφτεις ενα γαστρεντερολογο για αρχη να δειξεις τις εξετασεις σου, να σου κανει και ενα υπερηχο στη χολη για να δεις τι γινεται.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου - θα το κοιτάξω...

Αν κάποια άλλη κοπέλα γνωρίζει κάτι παραπάνω...

Ευχαριστώ πολύ

Δεν γνωριζω για το αν η χολερυθρινη σχετιζεται με την υπογονιμοτητα και τις αποβολες , παντως εγω που ειχα προβλημα με τη χολη και τελικα την αφαιρεσα ειχα αυξημενη αυτην την τιμη. Καλο ειναι να επισκεφτεις ενα γαστρεντερολογο για αρχη να δειξεις τις εξετασεις σου, να σου κανει και ενα υπερηχο στη χολη για να δεις τι γινεται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...