Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΒΟΗΘΕΙΑ!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!

και παλι εγω και παλι εδω..

μετα την δυσκολη εμπειρια...ειμαι σε αναζητηση γιατρου πραγμα ιδιαιτερα δυσκολο!ο γυναικολογος μου συνεργαζεται με το ιασω πραγμα οικονομικα δυσβασταχτο!κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου εκανα ολες τις εξετασεις μου στο μαιευτηριο καταλαβαινετε για τι ποσα μιλαμε..οσες εχετε κανει το ιδιο με μενα καταλαβαινετε απολυτα!

σε λιγο καιρο αρχιζω προσπαθειες για νεα εγκυμοσυνη...το μονο που θα με ηρεμησει δεν εχω αλλη επιλογη και πρεπει να κατασταλαξω σε ενα νεο γιατρο το κυριοτερο να ειναι ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ και υπομονετικος που να συνεργαζεται ειτε με δημοσιο νοσοκομειο ειτε με λητω που εχω ακουσει για καλες τιμες!

αρχικα θελω να ρωτησω αν καποια απο σας εχει γιατρο που ναι μεν συνεργαζεται με οικονομικο μαιευτηριο οπως τα παραπανω που σας εγραψα και επισης να κανει εξετασεις εγκυμοσυνης στο ιατρειο του.ειναι πολυ σημαντικο αυτο γιατι εγω εκανα ολες τις εξετασεις στο ιασω και πολλες κοπελες τις εκαναν στο ιατρειο δινοντας απλα την επισκεψη?

συγνωμη για το μεγαλο ποστ και ευχαριστω εκ των προτερων ....

αναμενω απαντησεις σας....ειμαι σε δυσκολη φαση..

Διαφημίσεις

θα σου πρότινα να ψάξεις για κάποιον γιατρό που συνεργάζεται με δημόσιο νοσοκομείο! Εγώ άλλαξα τον πρώτο γιατρό ο οποίος ήταν στο Μητέρα... και με έστειλε για τον προγεννητικό εκεί... πλήρωσα 1000 ευρώ για εξετάσεις (μου πήραν 18 μπουκαλάκια αίμα...) μετά από αυτό το σοκ, έφυγα από αυτόν χωρίς να του πω κουβέντα και βρήκα γιατρό που συνεργάζεται με το Αττικο. όλες τις εξετάσεις τις έκανα στο Αττικο, με πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με έξω. έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα δημόσια νοσοκομεία, και η δική μου εμπειρία ήταν σούπερ. είχα το μωρό συνέχεια μαζί μου, από την πρώτη στιγμή και δεν μετάνιωσα που έκανα αυτή την επιλογή...

ελπίζω να βοήθησα λιγάκι... αν θέλεις κάτι άλλο ρώτα με!

Με το καλό οι προσπάθειες... και σου εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις ένα μωράκι!!!

γεια σου πινακι...στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα εναν γιατρο που ηταν στο μητερα και στον 4μηνα τον αλλαξα βρηκα εναν σε δημοσιο και γεννησα και τα 2παιδια μου εκει,και με το καλο το 3...ειναι κορυφη ο ανθρωπος αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου πμ....

• 1 month later...
καλησπερα κοριτσια!

και παλι εγω και παλι εδω..

μετα την δυσκολη εμπειρια...ειμαι σε αναζητηση γιατρου πραγμα ιδιαιτερα δυσκολο!ο γυναικολογος μου συνεργαζεται με το ιασω πραγμα οικονομικα δυσβασταχτο!κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου εκανα ολες τις εξετασεις μου στο μαιευτηριο καταλαβαινετε για τι ποσα μιλαμε..οσες εχετε κανει το ιδιο με μενα καταλαβαινετε απολυτα!

σε λιγο καιρο αρχιζω προσπαθειες για νεα εγκυμοσυνη...το μονο που θα με ηρεμησει δεν εχω αλλη επιλογη και πρεπει να κατασταλαξω σε ενα νεο γιατρο το κυριοτερο να ειναι ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ και υπομονετικος που να συνεργαζεται ειτε με δημοσιο νοσοκομειο ειτε με λητω που εχω ακουσει για καλες τιμες!

αρχικα θελω να ρωτησω αν καποια απο σας εχει γιατρο που ναι μεν συνεργαζεται με οικονομικο μαιευτηριο οπως τα παραπανω που σας εγραψα και επισης να κανει εξετασεις εγκυμοσυνης στο ιατρειο του.ειναι πολυ σημαντικο αυτο γιατι εγω εκανα ολες τις εξετασεις στο ιασω και πολλες κοπελες τις εκαναν στο ιατρειο δινοντας απλα την επισκεψη?

συγνωμη για το μεγαλο ποστ και ευχαριστω εκ των προτερων ....

αναμενω απαντησεις σας....ειμαι σε δυσκολη φαση..

Πινάκι με αυτό το θέμα των γιατρών έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Ο γιατρος στον οποίο τώρα άραξα συγκεντρωνει όλα όσα αναφέρεις. Έχει περάσει από Έλενα οπότε απ'ότι μου έχει πει αν τυχει κατι δύσκολο στελνει εκεί μια πελάτισσα ώστε να αποφύγει την υπερχρέωση του ιδιωτικου. Ο ίδιος συνεργαζεται με Ρεα και Γαια. Ρέα πολύ οικονομικό...αλλά και ο ίδιος νέος άνθρωπος, προσιτός...σε όλα και άνετα μπορείς να συζητήσεις τα πάντα μαζί του.

Αν θες ευχαρίστως να σου στείλω με PM τα στοιχεία του.

εχει πολυ καλους γιατρους στο αλεξανδρας.εγω εκει γεννησα με το γιατρο μου που ηταν πολυ καλος.με εστελνε για εξετασεις στο αλεξανδρας αλλα εγω δουλευα εκει οποτε δεν ηταν δυσκολο.νεαρος γιατρος και πολυ συζητησιμος και συνεργασιμος.τα δωματια καλα(δεν πληρωνεις τουλαχιστον ξενοδοχειο)οπως στα αλλα που κακα τα ψεμματα και ιδιωτικα που ειναι οσες φορες εχω παει επισκεψη πολυ στενα ειναι και τα τρικλινα και μαζευουν και ενα σωρο κοσμο.τουλαχιστον στα δημοσια σε καλυπτουν σε ολους τους τομεις(κουφια η ωρα)θα ειναι ολοι απο πανω σου(γνωμη μου)αμα θελεις σου στελνω πμ.

KLinp2.pngjvcQp2.png

Διαφημίσεις

εχει πολυ καλους γιατρους στο αλεξανδρας.εγω εκει γεννησα με το γιατρο μου που ηταν πολυ καλος.με εστελνε για εξετασεις στο αλεξανδρας αλλα εγω δουλευα εκει οποτε δεν ηταν δυσκολο.νεαρος γιατρος και πολυ συζητησιμος και συνεργασιμος.τα δωματια καλα(δεν πληρωνεις τουλαχιστον ξενοδοχειο)οπως στα αλλα που κακα τα ψεμματα και ιδιωτικα που ειναι οσες φορες εχω παει επισκεψη πολυ στενα ειναι και τα τρικλινα και μαζευουν και ενα σωρο κοσμο.τουλαχιστον στα δημοσια σε καλυπτουν σε ολους τους τομεις(κουφια η ωρα)θα ειναι ολοι απο πανω σου(γνωμη μου)αμα θελεις σου στελνω πμ.

Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις το ονομα απο τον γιατρο σου στο Αλεξανδρας με πμ? Ψαχνω γιατρο εκει γιατι μου εχουν πει καλα νεα για το νοσοκομειο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...