Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βρεφονηπιακός Σταθμός στη Χαλκίδα

Recommended Posts

Καλημέρα,

Επειδή σύντομα μετακομίζουμε στην Χαλκίδα, θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει σταθμό για τον γιο μου που είναι 2 χρονών.

Θέλω πάνω απ' όλα να έχει δασκάλες που να αγαπούν τη δουλειά τους και να φέρονται με τρυφερότητα στα παιδιά και να τους δίνουν χρόνο να προσαρμοστούν. Ο σταθμός που πάει τώρα, τον καλύπτει πλήρως σε αυτό και ακόμη και σήμερα, κάποιες μέρες που είναι κακοδιάθετος τις περνάει αγκαλιά με τις δασκάλες του (κυριολεκτικά).

Αν έχετε κάτι υπ' όψιν σας θα με βοηθούσατε πολύ, γιατί δεν ξέρουμε καθόλου την πόλη.

Διαφημίσεις

Μία πολύ καλή μου φίλη τα έστελνε στο 'Παραμύθι' και ήταν πολύ ευχριστημένη (τώρα είναι στην πρώτη δημοτικού). Και από αυτά που άκουγα κι εγώ, καλό μου ακουγόταν. Αν θέλεις να την ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, μπορώ.....

Μία πολύ καλή μου φίλη τα έστελνε στο 'Παραμύθι' και ήταν πολύ ευχριστημένη (τώρα είναι στην πρώτη δημοτικού). Και από αυτά που άκουγα κι εγώ, καλό μου ακουγόταν. Αν θέλεις να την ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, μπορώ.....

Σ'ευχαριστώ πολύ!

το βρήκα στο facebook και θα τους πάρω τηλέφωνο για λεπτομέρειες, γιατί δεν γράφει από ποια ηλικία τα παίρνουν...

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Γειά σας μαμάδες !!θέλω να πάω τη μπέμπα μου σε σταθμό τον Ιούλιο που θα είναι 9 μηνών ,στη Χαλκίδα και έχω ξεκινήσει έρευνα.

Πρός το παρόν οι μοναδικοί που δέχονται βρέφη είναι οι εξής:

''ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ'' ''ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ'' και ''ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙΑ'' .Περισσότερο ενδιαφέρομαι για δημοτικό σταθμό αλλά δέχονται παιδάκια από Σεπτέμβριο και δε γνωρίζω αν είναι αξιόπιστοι .Γνωρίζει καμία από εσάς κάτι να με ενημερώσει?????

ευχαριστώ!!!!!!

• 1 month later...

Τα παιδιά μου τα στέλνω στο πρώτο βήμα. Πριν επιλέξω σταθμό έκανα μεγάλη έρευνα αγοράς. Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη από τις παροχές του σταθμού καθώς και τα κορίτσια που εργάζονται εκεί.Κάνε μια επίσκεψη να ενημερωθείς και να δεις τους χώρους. Υπάρχει και βρεφικό τμήμα. Τα δικά μου ξεκίνησαν από το βρεφικό τμήμα και πλέον είναι 3 ετών κ 2 αντίστοιχα. Θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Χαλκίδα απ'όλες τις απόψεις. Συνδιάζει χώρους, δραστηριότητες, παροχές και προσωπικό. Ελπίζω να σε βοήθησα.

• 3 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...