Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΥΠΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

marianna123

Recommended Posts

Θα ήθελα τη βοήθειά σας!Αναζητώ κατάλυμα κοντά (αν όχι δίπλα!) στη θάλασσα, με κουζινάκι στη Στούπα Μεσσηνίας. Σκεφτόμαστε να πάμε φέτος με την 3χρονη κόρη μας για να αποφύγουμε καράβια μιας και είμαι έγκυος!Οτιδήποτε πληροφορίες σχετικά με διαμονή, διασκέδαση, εκδρομές, φαγητό θα ήταν πολύ χρήσιμες!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

νομιζω οτι για οσους εχουν παιδια, ειναι το ιδανικο μερος για διακοπες!!!!

ειναι ολα πολυ κοντα , εχει τα παντα, και το καταπηκτικο beach bar στην καλογρια που μπορειτε να πηγαινετε και εκει για μπανιο, μαζευει ολες τις ηλικιες!!!

θα σου προτεινα να μπεις στο ιντερνετ να ψαξεις για δωματιο με κουζινακι, και θα βρεις κατι καλο!!! αν κλεισεις και απο νωρις μπορει να κλεισεις και μπροστα, να εισαι κοντα στην θαλασσα, να μην ειναι πολυ πισω να το ρωτησεις αυτο!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

στουπα πηγαμε προπερσι σε ενα καινουργιο δωματια - διαμερισματα http://www.hotelaphrodite.gr ειναι διαμερισματα με κουζινα ειναι μεσα στην πολη της στουπας εχει πισινα σιγουρα η μικρη δεν θα θελει ναβγει απο μεσα (πεντακαθαρο) εχει 2 οροφους εμεις ειμασταν επανω και ειναι 300-400 μετρα απο την παραλια-χωριο στο κεντρο με ολα τα μαγαζια ζητας την Κα αφροδιτη και νομιζω ειχαμε πληρωσει 50 ευρω αλλα ηταν πολυ καθαρα και νεες εγκαταστασεις στο προτεινω ανεπιφυλακτα οσο για οικογενειες ειναι ιδανικα γιατι το βραδυ κλεινει ο δρομος της παραλιας και γινεται πεζοδρομος (θεμα ασφαλειας για το παιδι) οσο για μαγαζια εχει τα παντα απο super market μεχρι pizza! εμεις ευχαριστηθηκαμε και θα ξαναπαμε καποια στιγμη και σιγουρα σ' αυτο το ξενοδοχειο μας αρεσε η φιλοξενεια τους..οσο για την παραλια εχει 2 διπλα η μια στην αλλη ριχες και θα σου προτεινα την καλογρια που ειναι περισσοτερο για μικρα παιδια -επισης αν θες ψαξτο λιγο μεσω ιντερνετ υπαρχει 1 ταβερνα πανω στην παραλια και απο πανω εχει δωματια καλα για να μην τρεχεις καθοτι εγκυμονουσα! δεν θυμαμαι πως τη λενε αν βαλεις αναζητηση καλογρια δωματια - ταβερνα θα στην βγαλει.. απλα αν βρεις σε αυτο θα πρεπει να κλεισεις γιατι ειναι το μοναδικο πανω στη θαλλασα -καλη διαμονη

Διαφημίσεις

στουπα πηγαμε προπερσι σε ενα καινουργιο δωματια - διαμερισματα www.hotelaphrodite.gr ειναι διαμερισματα με κουζινα ειναι μεσα στην πολη της στουπας εχει πισινα σιγουρα η μικρη δεν θα θελει ναβγει απο μεσα (πεντακαθαρο) εχει 2 οροφους εμεις ειμασταν επανω και ειναι 300-400 μετρα απο την παραλια-χωριο στο κεντρο με ολα τα μαγαζια ζητας την Κα αφροδιτη και νομιζω ειχαμε πληρωσει 50 ευρω αλλα ηταν πολυ καθαρα και νεες εγκαταστασεις στο προτεινω ανεπιφυλακτα

Να σε ρωτήσω τι εποχή πήγες με αυτή την τιμή,γιατι ενδιαφέρομαι κ εγώ κ μόλις πηρα τηλ κ μου είπαν 85 κ αυτό επειδή τους είπα για πολλές μέρες.Μήπως ήταν χαμηλή περίοδο ή το ακρίβυναν τόσο πολύ?

Πηγα περσυ στη Στουπα, με 2 παιδια ενα 4 χρονων και ενα 6 μηνων.

Μειναμε 11 μερες αλλα απο την 7η ειχαμε βαρεθει.

Η θαλασσα καλη του χωριου, η Καλογρια δε μου αρεσε. Και μακρια για να πας με τα ποδια απο το χωριο με μικρα παιδια.

Πολλες ταβερνες με καλο φαγητο, 3 καφετεριες. Ωραια πιτσαρια που παιρνεις και πακετο στο σπιτι. Σουβλακι εκει δεν τρως.

Το βραδυ κλεινει ο πεζοδρομος και πας βολτες πανω κατω, αλλα βαρετο απο ενα σημειο και μετα.

Κατι αλλο δεν εχει για μικρα παιδια..

Δεν περασαμε ασχημα αλλα εγω δεν θα ξαναπαω.

Ο δρομος απο Καλαματα μεχρι Στουπα χαλια, γεματος στροφες. Μας ταλαιπωρησε παρα πολυ.

7f7174376f.png

Να σε ρωτήσω τι εποχή πήγες με αυτή την τιμή,γιατι ενδιαφέρομαι κ εγώ κ μόλις πηρα τηλ κ μου είπαν 85 κ αυτό επειδή τους είπα για πολλές μέρες.Μήπως ήταν χαμηλή περίοδο ή το ακρίβυναν τόσο πολύ?

πηγαμε 25 αυγουστου -2 σεπτεμβρη και επειδη τοτε ειχαν αδειασει! εννοω εκεινη την εποχη οι περισσοτεροι γυριζουν απο διακοπες μας το αφησε απο 60 - 50 την ημερα. στο συγκεκριμενο πηρες τηλ; ισως αυτη την εποχη που θελεις να πας να το εχουν τοσο για πιεσε λιγο να κατεβουν..αλλιως ψαξε αλλου εχει τοσα αλλα η περιοχη.....και επειδη διαβασα οτι δεν τρως σουβλακι εχει σουβλακι (και πολυ νοστιμο) απλα ειναι λιγο απομονομενο..

Πήρα κ μου είπε η τιμή αυτή είναι οτι καλύτερο μπορει να κάνει λόγω αρκετών ημερών ,που θα καθήσουμε. Εγώ θέλω αρχές αυγούστου κ σε πολλά μου λένε οτι έχουν ήδη κλείσει ολα. Βρήκα ένα με δωμάτια dimitra's apartments λέγεται με λογική τιμή,αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλό,έχει μόνο μια φωτο κ ψιλοαγχώνομαι. Το ξέρεις αυτό εσύ ή καμια άλλη κοπέλα?

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
Πηγα περσυ στη Στουπα, με 2 παιδια ενα 4 χρονων και ενα 6 μηνων.

Μειναμε 11 μερες αλλα απο την 7η ειχαμε βαρεθει.

Η θαλασσα καλη του χωριου, η Καλογρια δε μου αρεσε. Και μακρια για να πας με τα ποδια απο το χωριο με μικρα παιδια.

Πολλες ταβερνες με καλο φαγητο, 3 καφετεριες. Ωραια πιτσαρια που παιρνεις και πακετο στο σπιτι. Σουβλακι εκει δεν τρως.

Το βραδυ κλεινει ο πεζοδρομος και πας βολτες πανω κατω, αλλα βαρετο απο ενα σημειο και μετα.

Κατι αλλο δεν εχει για μικρα παιδια..

Δεν περασαμε ασχημα αλλα εγω δεν θα ξαναπαω.

Ο δρομος απο Καλαματα μεχρι Στουπα χαλια, γεματος στροφες. Μας ταλαιπωρησε παρα πολυ.

μια από τα ίδια. Καλή αλλά θα έλεγα μόνο για 4 μέρες. Τίποτα δεν έχει για μικρά παιδιά.

• 11 months later...

Γεια σας!Σκεφτόμαστε για διακοπές τη Στουπα μαζι με τα παιδακια μας 4 ετών και 8 μηνών. Ψάχνουμε κατάλυμα με κουζινακι κοντα στη θαλασσα ώστε να πηγαίνουμε με τα πόδια. Ξέρει κάποιος ένα τέτοιο κατάλυμα?Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά το φαγητό, τη διασκέδαση, αξιοθέατα κλπ. είναι ευπρόσδεκτη!Ευχαριστώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...