Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάπτιση

elen07

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,είμαι καινούργια στην παρέα σας.Μένω σε νησί και είναι δύσκολο να βώ κουταλάκια για γλυκό του κουταλιού(βαφτίζω τον μπέμπη μου σε ένα μήνα).Μήπως μπορεί να μου πει κάποιο σε ποια ιστοσελίδα μπορώ να τα αγοράσω?

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολυ!!Τελικά παράγγειλα απο τον Χαλκιαδάκη βαζάκια των 106ml.Οταν τα παραλάβω θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

Βέρα μήπως ξέρεις τι ύφασμα μπορώ να τυλίξω το καπάκι του βάζου :?: περιμένω απάντηση.

Αν και ρωτάς τη Βέρα............ :wink:

Μπορείς να πάρεις ότι ύφασμα σου αρέσει, κάτι όμως που όταν το κόβεις δεν ξεφτίζει, ρώτα όπου πωλούν υφάσματα και κατά προτίμηση ρετάλια για να σου βγουν φθηνότερα.

Πάρε και ένα ψαλιδάκι ζικ ζακ από ένα βιβλιοπωλείο....

Νομίζω ότι θα είναι σούπερ.

Ευχαριστώ πολυ!!Τελικά παράγγειλα απο τον Χαλκιαδάκη βαζάκια των 106ml.Οταν τα παραλάβω θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

Βέρα μήπως ξέρεις τι ύφασμα μπορώ να τυλίξω το καπάκι του βάζου :?: περιμένω απάντηση.

επίσης μπορείς να πάρεις και πουγγάκια που είναι πολύ φθηνά και να τα βάλεις μέσα και να ξεμπερδέυεις χωρίς κούραση και να τα σουρώσεις στο λαιμό απο το βαζάκι και να κολλήσεις με αυτοκόλλητο το όνομα του παιδιού στο καπάκι που το φτιάχνουν πάαααρα πολύ φθηνά σε μαγαζιά που φτιάχνουν αφίσες κτλ ή ένα καρτελάκι με το όνομα στο κορδονάκι απο το πουγκί

Διαφημίσεις

Mersy, μία απορία έχω μόνο...

Είναι δυνατόν να'χετε τόσο υπέροχες ιδέες στο πι-και-φι και να σπάω το κεφάλι μου εβδομάδες τώρα, χωρίς αποτέλεσμα???

Mersy, μία απορία έχω μόνο...

Είναι δυνατόν να'χετε τόσο υπέροχες ιδέες στο πι-και-φι και να σπάω το κεφάλι μου εβδομάδες τώρα, χωρίς αποτέλεσμα???

αυτό σημαίνει οτι σε βοηθήσαμε? μπράβο πολύ το χάρηκα!!!!

χαρτόπανο ή βισκόζι. δίνεται σε ρολλά των 20 μέτρων και 60 πόντους φάρδος και κάνει γύρω στα 5 ευρώ. Στο coverpack εχει και σε διάφορα χρώματα. Αν κοιτάξεις την φώτο του δικού μου γλυκού θα δεις το ροζ είναι χαρτόπανο και φούξ βισκόζι.

.png

Αν και ρωτάς τη Βέρα............ :wink:

Μπορείς να πάρεις ότι ύφασμα σου αρέσει, κάτι όμως που όταν το κόβεις δεν ξεφτίζει, ρώτα όπου πωλούν υφάσματα και κατά προτίμηση ρετάλια για να σου βγουν φθηνότερα.

Πάρε και ένα ψαλιδάκι ζικ ζακ από ένα βιβλιοπωλείο....

Νομίζω ότι θα είναι σούπερ.

αυτα τα ζιγκ ζακ απο το βιβλιοπωλειο κόβουν μόνο χαρτια! εγω έτσι την πάτησα. για ύφασμα πρέπει να πάρει από κάποιο μαγαζι με ραφτικά και είναι σχετικά ακριβα (20-30 ευρώ) ή από την σίνγκερ.

.png

Evoulita

κρέμεται κάτι σαν αρκουδάκι από την κορδελίτσα?Τετράγωνα τα έχεις κόψει τα κομμάτια το ύφασμα? Και κάτι τελευταίο χαρτοπετσέτα έδινες ξεχωριστά?

Διαφημίσεις

Evoulita

κρέμεται κάτι σαν αρκουδάκι από την κορδελίτσα?Τετράγωνα τα έχεις κόψει τα κομμάτια το ύφασμα? Και κάτι τελευταίο χαρτοπετσέτα έδινες ξεχωριστά?

ναι αρκουδάκια σε χαρτόνι και εγραφα το όνομα της μικρής. εχει διακορευτές στα βιβλιοπωλεία σε διάφορα σχήματα και σχέδια. τα έκοβα τετραγωνα. χαρτοπετσέτα δεν έδινα! επιανα τα πανιά και το κουταλάκι με λάστιχάκι στο λαιμό που μπουκαλιού και από πάνω την κορδέλα να μην φαίνεται το λάστιχάκι.
.png

ok ευχαριστώ!!!!!

Η βανίλια άρεσε στα παιδάκια ? γιατί μ'άρεσε και αυτή η ιδέα σου.

δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια! ήταν πάντως μπελαλίδικο να κάνεις ανατροπή την βανίλια από το μεγάλο βαζο στα μικρά!

.png