Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

σήμερα πήγαμε σε ένα πάρτυ είχε πολυ κόσμο και πολλά παιδάκια.

Ο γιος μου δεν ειχε κανενα προβλημα με τους μεγαλους αλλα δεν ήθελε να πάει κοντα στα παιδακια.

Ολη την ωρα καθοταν μόνος του,δεν εφαγε τιποτα κοίταγε απο μακρυα και εγω δεν μπορουσα να καταλαβω τι ήταν αυτο που τον ενοχλούσε.

Γενικα ειναι εξικιωμενος με τα παιδακια εχει φίλους και πολλα ξαδερφια.

Στο σπιτι μας καθε σκ εχουμε επισκεψεις με παιδακια 2 και 3 καθε φορα.

Καθε μερα παμε στις κουνιες οπου κι εκει εχει φιλους.

Το παρτυ ήταν με παιδια ίδιας ηλικίας περιπου 2-4 ετων και γνωστα μας.

Μου εκανε εντυπωση.Όσο και αν του μιλουσα εκεινος εκλαιγε παραπονεμενα και καθοταν στην ακρη του.

Δεν ηθελα να τον μαλωσω.

Του ειπα να φυγουμε αλλα δεν ηθελε.

Κατσαμε 1 μιση ωρα του μιλησαν ολες οι μαμαδες και αυτος εκει καθοταν και επαιζε στην ακρη ολομοναχος!

Σας εχει συμβεί κατι παρόμοιο??

Τι εξηγηση μπορει να υπαρχει??

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Διαφημίσεις

στεναχωρηθηκα...

δεν εχω καμια εμπειρια σχετικη, θα κανω μονο υποθεσεις...

να ηταν κουρασμενος, νυσταγμενος (οποτε δεν ξερει τι θελει και εχει μια γενικη γκρινια..)..

να τον μαλωσε καποιος μεγαλος..

να τον μαλωσε ή να τσακωθηκε με καποιον μικρο.. (ειτε στο παρτι, ειτε στο σχολειο προηγουμενη μερα και να ηταν στο παρτυ)

καποιο παιδακι να τον εσπρωξε μπροστα στους αλλους ή να του ειπε κατι που τον στεναχωρησε

να τον εχει πειραξει κατι νωριτερα στο σπιτι (π.χ.τον μαλωσε ο μπαμπας)

να εχει γινει προσφατα καποια αλλαγη στο σπιτι (π.χ. η μαμα λειπει περισσοτερες ωρες)

δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..προσπαθησα ομως..

αν τον ρωταγες για το τι εγινε τελικα εκεινη την ημερα, μηπως και καταλαβεις... (αν ειναι σε ηλικια που μπορει να εκφραστει..)

83hKp3.png

μου εχει συμβει ακριβως το ιδιο στην ηλικια που λες.

το ειχα ερμηνευσει οτι ειχε τρομαξει διοτι με το που μπηκαμε στο σπιτι του παρτυ γινοταν χαμος απο φασαριες, μουσικες, γεγαλους και μικρους..

εμενα ο γιος μου ειναι γενικως δυσκολο παιδιακι στις επαφες του με συνομιληκους γενικως ομως, ενω με τους μεγαλους δεν εχει κανενα προβλημα-ειναι κοινωνικοτατος, με τους μικρους ειναι πολυ συνεσταλμενος, απομακρος.. Ελπιζω μεγαλωνοντας και τωρα με τον παιδικο να βελτιωθει, εγω τον βοηθω οσο μπορω.

δεν προιγηθηκε κατι στο σπιτι και να φανταστείτε πηγα και σχετικα νωρις για να μην φτασω τελευταια και τρομαξει με το χαμο.

Το παρτυ γινοταν σε ανοιχτο χωρο σε κηπο μεγαλο και δεν ειχε μουσικη δυνατη κλπ.

Ξαφνικα οταν αρχισαν να βγαινουν τα πατατακια και ολα αυτα τα ωραια ειδε τα παιδακια που αρχισαν να περνουν και εκει αρχισε να κλαει με λιγμους ρε κοριτσια.

Κανεις δεν τον μαλωσε ολα ηταν πολυ φιλικα.

Ειχε κοιμηθει καλα.Τον ειχα προετοιμασει τον εντυσα ψωνισαμε απο χθες για το παρτυ...τι να πω..

Και μετα το χαος κλαμα ,κλαμα ,κλαμα..

με αναφυλιτα και δακρυα ποταμι.

Ειχε χωθει σε μια ακρη και οτι κι αν εκανα δεν ειχε αποτελεσμα.

Του πηγα εκει πατατακια ,γαριδακια,χυμο.κα και δεν αγγιζε τιποτα μονο εκλαιγε.

Οταν πια φυγαμε ολα ηταν σουπερ!

δΕεν ξερω δεν θελει να ειναι μελος μια ομαδουλας προτιμαει να παιζει μονος του ή με ενα δυο παιδακια ή με τα ξαδερφια του!

Στην πολυκοσμια παιδιων ταραζεται.

Τοσο κλαμα πια ουτε στα εμβολια.

Εχω πικραθει παρα πολυ!!!

το πιο κουλο ηταν οτι δεν ηθελε και να φυγουμε..

τον ρωταγα τι εχει και δεν μου ελεγε,εκανα την μαιευτικη του Σωκρατη εκατο ερωτησεις καμια απαντησ δεν πηρα!!

Ειναι 2μιση και δεν συνενοείται και τελεια!

Διαφημίσεις

ενα πραγμα λεω μηπως φταει οτι στα περσινα γεννεθλια του ενα παιδακι τον ειχε χτυπησει πολυ ασχημα.

Και μηπως εχει συνδεσει την πολυκοσμια με το χτυπημα..

Ξερω εγω τωρα τα εχω χαμενα ισως να λεω και βλακειες..

δεν θα το απεκλεια κατιανακι

μπορει να του εχει μεινει φοβια αν ηταν σοκαριστικο γεγονος

και αμα λες οτι το χτυπησε πολυ ασχημα...

ε μπορει να φοβαται μην συμβουν παλι τα ιδια

ενα πραγμα λεω μηπως φταει οτι στα περσινα γεννεθλια του ενα παιδακι τον ειχε χτυπησει πολυ ασχημα.

Και μηπως εχει συνδεσει την πολυκοσμια με το χτυπημα..

Ξερω εγω τωρα τα εχω χαμενα ισως να λεω και βλακειες..

Σίγουρα πάντως το μυαλό του είναι συνδεδεμένο με κάποιο άσχημο συμβάν. Αλλιώς ποιος ο λόγος να κλαίει κιόλας ? Εντάξει μπορεί να μην ήθελε να παίξει ή να ντρεπόταν, αλλά το κλάμα, πως ερμηνεύεται ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...