Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξετασεις για μικροκεφαλια

Recommended Posts

καλημερα! εχω ενα μωρακι 19 μηνων και μετα απο εισαγωγη στο νοσοκομειο για οττιτιδα η γιατρος του νοσοκομειου μου ειπε να παω σε καποια αναπτηξιολογο να κοιταξω το μικρο γιατι το κεφαλακι του ειναι μικρο σε σχεση με την καμπυλη αναπτηξης που υπαρχει στο βιβλιαριο. ετσι λοιπον βρηκα αυτην την αναψτηξιολογο και εκλεισα ραντεβου και πηγαμε με τον μικρο. απο τοτε εχουμε αρχισει μια σειρα απο εξετασεις. ξεκινησαμε με εξεταση αιματος στην οποια βρηκαμε οτι το παιδι εχει υποθειροιδισμο και στη συνεχεις καναμε υπεριχο και βρηκαμε 2 οζους σχετικα μικρους (0,57 και .033 cm) και ανεβηκαμε στην αθηνα σε καποιο παιδοενδοκλινολογο ο οποιος μας εδωσε μια θεραπια με χαπακια. μετα καναμε μια αναπτηξιολογικη εξεταση στην οποια παλι δεν βρηκαμε κατι να εχει το παιδι και συμεχεισαμε με οφθαλμολογικη εξεταση στην οποια δεν βρεθηκε και παλι κατι μετα καναμε υπεριχο ανω και κατω κοιλιας και πισω στο βοθριο γιατι ισως ειχε καποια κοιλη αλλα παλι ολα καλα και τελος πηγαμε σε παιδοοριλα ο οποιος μας ειπε πως και η ακοη του ειναι καλα και δεν βλεπει κατι ανησηχητικο σε σχεση με την μικροκεφολια. ηθελα λοιπον να σας ρωτησω αν καποια απο εσες εχει περασει καποια παρομοια κατασταση και αν εχει κανει τιποτα αλλες εξετασεις που δεν εχω κανει εγω. εχω ανχωθη παρα πολυ απο 12 μηνων το τρεχω το παιδακι μου στους γιατρους και δεν μπορουν να δουν τι ειναι αυτο που κανει το κεφαλακι του και δεν μεγαλωνει οπως θα επρεπε αλλα σε πολυ πιο αργο ρυθμο. σας ευχαριστω εκ τον προτερων για τις αποντησεις σας.

Διαφημίσεις

κινητικά τι κάνεις ο μικρός?

Επικοινωνιακά ή συμπεριφορικά πως είναι ?

Και όλα αυτά σε σύγκρισή με παιδιά της ίδιας ηλικίας.

και κινητικα και εποικοινωνικα και συμπεριφορικα ειναι μια χαρα και σε συκγριση με αλλα παιδια της ηλικιας του απο οτι λεει η παιδιατρος ειναι αρκετα πιο εξυπνος υπακουως και προθημος. γενικα εναι ενα ζωηρο αλλα καλο παιδι ετσι τον παρομοιαζουν οι αναπτηξιολογοι που πηγαμε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...