Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ερωτησει

athanasia123

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα!να σου ζησει φιλη μου το μωρακι σου και με το καλο να το βαπτισεις!!!και εγω βαπτιζω την κορη μου σε λιγους μηνες και ψαχνω εντατικα για μπουμπουνιερες...πιστευω οτι οι πηλινοι κουμπαραδες ειναι λιγο ξεπερασμενη μπουμπουνιερα...υπαρχουν τοσο ωραιες ιδεες που ειναι σημερινες,καινουριες...βεβαια περι ορεξεως ουδεις λογος...

να χαιρεσε το παιδακι σου...

Εγώ για τα παιδάκια θα κάνω αυτές:

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/stolidia/xylina-paixnidia/1393-xylina-hmerologia-kwd.21258.html

Einαι ακριβες αλλά εγω εχω μονο 20 παιδάκια οπότε δεν μου ερχεται ακριβά!

Γενικα πάντως ολα τα ξυλινα μου αρέσουν πολύ!

Διαφημίσεις

εμεις στη βαφτιση του μικρου ειχαμε κουμπαραδες λεωφορεια σε 4 διαφορετικες αποχρωσεις αλλα ηταν κεραμικο το υλικο νομιζω οποτε δεν ειχαμε καμια απωλεια.

βλακεια παντως δεν ειναι τιποτα που το εχεις επιλεξει με αγαπη και φροντιδα για τη βαφτιση του παιδιου σου.

με το καλο η βαφτιση:P

Επειδή δε θέλω να ανοίξω νέο θέμα θα κάνω χρήση αυτού αφού και εγώ θέλω να ρωτήσω κάτϊ: Αν φτιάξουμε μόνοι μας τα τρία κεράκια της βάφτισης και στολίσουμε το μπουκαλάκι μόνοι μας, το σαπούνι που θα το βρούμε? Είναι κάποιο ειδικό σαπούνι ή ό,τι να είναι? Μέσα στο κουτί με το λάδι και το σαπούνι υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να βάλουμε? Τελικά πείραμε φόρα και μόνο τη λαμπάδα θα πάρουμε, τα λαδόπανα και το κουτί.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...