Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

help

athanasia123

Recommended Posts

καλησπερα σας, και καλο μηνα!!!!

κοριτσια τελοσ του μηνα βαπτιζω το αγγελουδακη μου , και δεν εχπ προλαβη

να χασω γραμμαριο.......τι να κανω τωρα?????

μπορω να χασω......για πειτε????

θηλαζω ακομα.....ειανι 10 μηνων ο μικρος......και εγο ακομα τρωω σαν γουρουνι!!!!!

και κατι αλλο . που προτεινεται να βρω φορεμα???? τι χρωμα??? στηλ??? απο που λετε?????

εχω τους κολους μου, τα στηθια μου...και πως θα τα κρηψω.......

καμια ιδια καμια σας...

φιλια στα μικρουλια σας!!!

και καλο μηνα σε ολες

με υγεια

οτι βοηθεια κλαη θα ηταν!!! :-D

Διαφημίσεις

καλησπερα σας, και καλο μηνα!!!!

μπορω να χασω......για πειτε????

θηλαζω ακομα.....ειανι 10 μηνων ο μικρος......και εγο ακομα τρωω σαν γουρουνι!!!!!

και κατι αλλο . που προτεινεται να βρω φορεμα???? τι χρωμα??? στηλ??? απο που λετε?????

καμια ιδια καμια σας...

φιλια στα μικρουλια σας!!!

και καλο μηνα σε ολες

με υγεια

οτι βοηθεια κλαη θα ηταν!!! :-D

Anastasia Χρονια Πολλα και Καλο Μηνα και σε εσενα.Βαφτιζω και εγω τον μπεμπακο μου τελος του μηνα γεννησα και ημουν 83 κιλα και τωρα ειμαι 64κιλα- θελω ακομα 3-4 κιλακια να χασω.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τρως ψητα- σαλατες- φρουτα το βραδυ αυστηρα γιαουρτακι χαμ.λιπαρα-καταργηση ζαχαρης, ψωμιου και ζυμαρικων.Αυτο κανω και εγω τωρα μπορω να σου πω οτι πειναω αρκετα αλλα εχω στοχο να τα χασω μεχρι την βαφτιση.Μπορεις να βρεις ενα φορεμα σε αμπιρ γραμμη αερινο ή ακομη να βαλεις πουκαμισα με παντελονι.Μπορεις να πας στην Γλυφαδα για φορεμα- απο μικρη ερευνα που εκανα τα περισσοτερα μαγαζια εχουν χαμηλωσει τις τιμες τους- και ειναι πολυ στην μοδα το μπλε ηλεκτρικ.Ποτε βαφτιζεις με το καλο?

nSRtp3.png

29 μαιου , εσυ???

τραπεζη δεν κανουμε μονο στα γονεις- αδερφια μας και κουμπαρη!!!!

γλυφαδα λες ε?? κανενα μαγαζι συγκεκριμενο????

λεο να ξεκινησω μια διατουλα ....... αλλα σιγα μην προλαβω ν χασω......

λες να τρωω μονο ψητα ε!!!! με σαλατες!!!!

και ορεξι πρεπι να κοπη!!!

εσυ μπραβο , σε ποσο καιρο τα εχασες ολα αυτα!!!! ποποποπο μραβο σου!!!

εσυ βρικες φορεμα?? πως??? χρωμα???

29 μαιου , εσυ???

τραπεζη δεν κανουμε μονο στα γονεις- αδερφια μας και κουμπαρη!!!!

γλυφαδα λες ε?? κανενα μαγαζι συγκεκριμενο????

λεο να ξεκινησω μια διατουλα ....... αλλα σιγα μην προλαβω ν χασω......

λες να τρωω μονο ψητα ε!!!! με σαλατες!!!!

και ορεξι πρεπι να κοπη!!!

εσυ μπραβο , σε ποσο καιρο τα εχασες ολα αυτα!!!! ποποποπο μραβο σου!!!

εσυ βρικες φορεμα?? πως??? χρωμα???

Στις 22 Μαιου.Οταν γεννησα μετα απο 20 ημερες χωρις να κανω τιποτα συγκεκριμενο με μεικτο θηλασμο γιατι δεν ειχα πολυ γαλα ημουν 68 κιλα .Τον Οκτωβριο ξεκινησα γυμναστηριο και εχασα 4 κιλα με λιγο κρατει ομολογω οτι με βοηθησε πολυ η γυμναστικη.Πειναω ομως πολυ.Αθανασια μου δεν πηρα φορεμα γιατι δεν θα το φορουσα μετα την βαφτιση και θα πηγαιναν τα χρηματα χαμενα.Ετσι πηρα και ενα φορεμα για την βαφτιση της κορης μου και εμεινε στην ντουλαπα περισυ το εδωσα σε μια φιλη μου το ειχα παρει 360ευρω.Αγορασα μια φανταστικη πουκαμισα με κιπουρ δαντελα στους τονους του ιβουαρ-μπεζ-χρυσου με ιβουαρ δερματινη ζωνη στην μεση και παντελονι ιβουαρ-χρυσο και πλατφορμες στο χρωμα του δερματος με λεπτομερειες χρυσες και ασορτι τσαντακι.Πιστευω οτι θα ειναι μια αξιοπρεπης εμφανιση μαμας εκεινη την ημερα.Α και το μαλλι θα το κανω αλλα Αννιτα Ναθαναηλ δλδ κοτσιδα αναλαφρη στο πλαι.Θα σου στειλω με πμ λεπτομερειες για την αγορα μου

nSRtp3.png

εγω κοριτσια οταν θελω να χασω χωρις ομως να καταπιεσω τον εαυτο μου ιδιαιτερα κανω το εξης....

τρωω αρκετα συχνα,δηλαδη δεν αφηνω την κοιλια μου αδεια γιατι αυτο θα με κανει μετα να φαω περισσοτερο

πινω την πορτοκαλαδιτσα μου το πρωι

κατα τις 11 τρωω ενα τοστ

το μεσημερι τρωω π.χ κρεας σκετο (χωρις πατατες η ρυζι) με μια σαλατα,η φακες ,η διαφορα λαχανικα,η ψαρακι με σαλατα .το βασικο δηλαδη ειναι η σαλατα.

μετα το μεσημεριανο ,σε κανα διωρο τρωω ενα γιαουρτι η κανενα φρουτο,η κανενα τοστακι και το βραδυ γαλα με 5 κουταλιες τις σουπας κορν φλεικς.

πινω και κανενα ποτηρακι νερο παραπανω....

και εννοειτε οτι κοβω τις σοκολατες (που τους εχω ιδιαιτερη αδυναμια)

τωρα για το φορεμα θα προτεινα ενα μονοχρωμμο σε γραμμη Α.

να σου ζησει φιλη μου το μωρακι σου και με το καλο να βαπτιστει...

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια........ αντε να δουμε ...θα τα καταφερω....παντος περασε η δευτερα και δεν ξεκινησα διαιτα.....αυριο εχω λαικη κοντα μου θα παω να παρω φρουτα!!! κι μακαρι να ξεκινησω

Τα λαχανικά στον ατμό είναι πολύ χορταστικά!

Καρότο,πατάτα λίγο λαδάκι και πολύ λεμόνι αν αντέχεις ,απέφευγε όμως να βάλεις αλάτι.Μπορείς να τα έχεις έτοιμα στο ψυγείο για τις κρίσεις πείνας.

Αν δεν έχεις χρονο για την προετοιμασία υπάρχουν και τα κατεψυγμένα ,τα οποία μπορείς επίσης να διατηρείς για 2 μέρες στο ψυγείο.

ΟΙ ριζογκοφρέτες επίσης είναι καλες όταν απλά θέλεις κάτι να μασουλίσεις.

Μπακαλιάρος στον φούρνο ή στον ατμό ,γλώσσα στον φούρνο .

ΦΤιάξε πρόγραμμα με το τι θα τρως κάθε μέρα .

για να κρατησεις μια διαιτα θα πρεπει να μην ειναι στερητικη και οι συνταγες να ειναι περιπου αυτες που θα εφτιαχνες για την οικογενεια σου. ρυζογκοφρετες θα ετρωγες κατω απο αλλες συνθηκες; φανταζομαι οχι. οπως και λαχανικα στον ατμο. λοιπον να μη τα φατε, γιατι οταν θα σταματησει η διαιτα και θα τρωτε κανονικα.... τσουπ τα κιλα πισω. ολα αυτα τα λεω γιατι ειμαι παθουσα και μολις πριν απο 6 εβδομαδες καταφερα να χασω 6 κιλα με σωστη διατροφη απο διατροφολογο. εχω οικογενεια και δεν μπορω να τρωω μπροκολο στον ατμο και οι αλλοι να χτυπανε μακαροναδες!!! μολις κοιμησω το μωρο θα σας γραψω το μενου.

lRR9p3.png

Με το καλό η βάφτιση και να χαίρεσαι το αγγέλούδι σου! Ίσως είναι μικρό το διάστημα για να χάσεις κιλά, αλλά μπορείς με μια διατροφή, όπως σου πρότειναν τα κορίτσια παραπάνω, να χάσεις κάποια υγρά και να ξεφουσκώσεις λίγο. Από εκεί και πέρα έχει ωραιότατα χυτά φορεματάκια για εμάς που έχουμε παραπάνω "πιασιματάκια" και μπορούμε να δείχνουμε και εμείς κομψές :wink:. Διάλεξε ένα ωραίο χρωματάκι, ένα σχεδιάκι που να "κόβει", βάλε και κανένα καλσόν με ενσωματωμένο κορσε και τσουπ...μοντελάκι!

συμβουλέψου κάποιον ειδικό! αλλά και πάλι μην αγχωθείς..αυτά τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους!και το κορσεδάκι δεν είναι κακή λύση αλλά ως προς τη διατροφή ΕΠΙΜΕΝΩ ότι το σωστό είναι να συμβουλευτείς κάποιον που να ξέρει. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό!

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια ειναι 16.00και εχω καταφερει προς το παρον τη διαιτα μου.....ειναι απο το internet λεει ε τρεις εβδομαδες 5 κιλα.....ας χασω εγω 3 και κατι εινα ιαυτο και μετα πρεπει να συνεχισω μετα βαπτιση τη διαιτα!!!!

μπορειτε να μου προτεινεται κανενα καλο μαγαζι,,,,,, εχει παει καμια στας στΑ RAXEVSKY???

Κατάρχήν να σου ζήσει το μωρακι σου.

Βλεπω οτι ξεκινησες διαιτα, και μαλιστα απο μόνη σου...

Είπες οτι ακόμα θηλάζεις...

Πρεπει να γνωριζεις οτι οταν κανει καποια κοπέλα διαιτα και μάλιστα ετσι αυθαιρετα χωρις καποιον διαιτολογο, το πιο πιθανο να συμβει είναι να της κοπει το γάλα.

Το δευτερο πιο πιθανο να συμβει ειναι να χασεις καποια κιλά και να τα πάρεις πίσω διπλά...

Δεν θελω να σε αγχώσω... Απλώς θελω να σου επισημάνω το πόσο ανώφελο αλλά και κυρίως επικινδυνο ειναι αυτο...

Το καλύτερο που εχεις να κανεις είναι να απευθυνθεις σε διαιτολόγο...

Εαν δεν θελεις ή δεν μπορείς να το κάνεις, τοτε απλώς κόψε τα περιττά/παχυντικά τροφιμα (πολύ ψωμί, γλυκά, κρεμα γαλακτος κλπ.)

Προσπάθησε χωρίς να κανεις διαιτα να εφαρμοσεις απο τωρα και μια για πάντα μια υγειηνή διατροφη. Παράλληλα προσπάθησε να ασκηθείς (υπάρχουν πολλά είδη αθλησης και μπορεις να βρεις καποιο να σε εκφραζει.)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...