Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

γεια σε ολες.εχω μια μικρουλα 6 μηνων και γλιστρισε απο το καροτσι και επεσε μεσα στο σπιτι.δεν ειμαι σιγουρη αν χτυπησε στο κεφαλι.για καλο και για κακο της εβαλα παγωμενο νερο.εκλαψε 1 λεπτο και μετα ηταν μεσα στην τρελη χαρα γελαγε και επαιζε.μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται νοσοκομειο για την ωρα.απλα να την παρακολουθησω 48 ωρες και αν δεν εχει συμπτωματα οπως επαναλαμβανομενους εμετους σε μικρο χρονικο διαστημα,να μην κινει χερια και ποδια,να μην τρωει ,η να χανει τις αισθησεις της τοτε δεν παρχει προβλημα.ομως αγχωνομαι πολυ.φοβαμαι αν χτυπησε το κεφαλι μηπως δημιουργηθει καποιο προβλημα.εσωτερικη αιμορραγια η τιποτα τετοιο.ξεχασα πω οτι εψαξα το κεφαλακι της και δεν εχει ουτε καποιο καρουμπαλο ουτε κοκκινιλα ουτε μελανια ουτε τιποτα.ειχε καμια αντιστοιχη εμπειρια?να της πεσει το μωροαπο τη ν ωρα που εγινε αυτο αισθανομαι αχρηστη σαν μανα.αν μπορει καποιος ας απαντησει.ευχαριστω

Διαφημίσεις

γλυκιά μου δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα... αυτό μπορει να συμβεί στον οποιονδήποτε... και που είσαι ακόμα... μέχρι να μεγαλώσουν θα χτυπήσουν πολλές φορές τα παιδάκια μας! Ακολούθησε τη συμβουλή του γιατρού σου και μην αγχώνεσαι!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!

ευχαριστω πολυ να εισαι καλα.παντως κοντευω να σκασω και απο εκεινη την ωρα ολα μου φαινονται υποπτα!!κλαιει γιατι κλαιει.δεν κλαιει γιατι δεν κλαιει και κατι τετοια!!!να μιλησει πια να ησυχασω λιγο

κι εμας μας ειχε πεσει απο το καροτσι οταν ηταν 5 μηνων.........

καταλαβαινω το αγχος σου,αλλα δεν χρειαζεται κανενας πανικος,απλως θα παρακολουθεις το μωρο και αν δεν παρουσιασει κατι ανησυχητικο,τοτε περασμενα ξεχασμενα....

κι εμας μετα ηταν καλοδιαθετος και ολο γελουσε,εμεις ειμασταν μεσα στην αγωνια και ολο τον ψαχναμε!!!!!

(ασε που φοβομουν να το πω.....λογικο να αισθανεσαι ενοχες,αλλα θα δεις οτι για τα μικροχτυπηματα σε πολυ λιγους μηνες ουτε καν θα δινεις σημασια...:):):))

περαστικα σας και ολα κλα:)

fBaep3.png

uwK7p3.png

κι εμας μας ειχε πεσει απο το καροτσι οταν ηταν 5 μηνων.........

καταλαβαινω το αγχος σου,αλλα δεν χρειαζεται κανενας πανικος,απλως θα παρακολουθεις το μωρο και αν δεν παρουσιασει κατι ανησυχητικο,τοτε περασμενα ξεχασμενα....

κι εμας μετα ηταν καλοδιαθετος και ολο γελουσε,εμεις ειμασταν μεσα στην αγωνια και ολο τον ψαχναμε!!!!!

(ασε που φοβομουν να το πω.....λογικο να αισθανεσαι ενοχες,αλλα θα δεις οτι για τα μικροχτυπηματα σε πολυ λιγους μηνες ουτε καν θα δινεις σημασια...:):):))

περαστικα σας και ολα κλα:)

ευχαριστω πολυ για την συμπαραταση!!!αυτο ομως που με πειραζει περισσοτερο ειναι οτι την ειχα δεμενη!!!αλλα εφυγε το ζωνακι που περναει αναμεσα απο τα ποδια δεν το καταλαβα και επειδη ειναι ζωηρουλα καταφερε και γλιστρησε.παντως για την ωρα δεν βλεπω κατι ανησυχητικο.μεχρι ομως να περασει το 48ωρο καθομαι στα καρφια.

ευτυχως που δεν ηταν η πεθερα μου εδω γιατι θα μου ειχε παρει το κεφαλι

δεν το συζητω!!!:?:lol:

Διαφημίσεις

μην ανυσηχεις δεν νομιζω να εχει παθει κατι απο ενα απλο πεσημο απο τ καροτσι εχω 3 κ μου εχουν πεσει παρα πολλες φορες τ μικρα δεν τ προλαβαινεις.την κυριακη εμενα η μικροτερη μου επεσε απο τ σκαλια 25 και ευτυχως την επιασα στα μισα.δοξα τ θεο δεν ειχαμε τιποτα ουτε ενα μικρο καρουμπαλο αλλα μεχρι ν περασουν οι ωρες κοντεψα ν πεθανο.

Και εμένα είχε πέσει 6 μηνών από το καρότσι με τον ίδιο τρόπο που περιέγραψες. Ούτε κι εγώ είδα αν χτύπησε στο κεφάλι, γιατί ήμουν στο διπλανό δωμάτιο. Και εγώ τον πρόσεχα 48 ώρες όπως μου είχε πει ο γιατρός. Άστα, δυο βραδιές δεν κοιμήθηκα γιατί φοβόμουν μήπως πάθει τίποτα στον ύπνο του. Είχα στεναχωρηθεί πολύ, και κατηγορούσα τον εαυτό μου.

Τελικά όταν έχεις μικρά παιδιά, δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και μένα ήταν δεμένος και κάτω και πάνω. Πως ακριβώς κατάφερε να βγει, μάλλον με την απορία θα μείνω.

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!παντως νομιζα οτι μολις γεννησω θα ησυχασω αλλα εκανα λαθος!!!γενικα και εγω και ο αντρας μου αγχωνομαστε παρα πολυ με την μικρη.ισως επειδη στην πρωτη εγκυμοσυνη απεβαλλα 4,5 μηνων και τωρα εχουμε πεσει πανω της και με το παραμικρο τρελαινομαστε.

Και εμένα είχε πέσει 6 μηνών από το καρότσι με τον ίδιο τρόπο που περιέγραψες. Ούτε κι εγώ είδα αν χτύπησε στο κεφάλι, γιατί ήμουν στο διπλανό δωμάτιο. Και εγώ τον πρόσεχα 48 ώρες όπως μου είχε πει ο γιατρός. Άστα, δυο βραδιές δεν κοιμήθηκα γιατί φοβόμουν μήπως πάθει τίποτα στον ύπνο του. Είχα στεναχωρηθεί πολύ, και κατηγορούσα τον εαυτό μου.

Τελικά όταν έχεις μικρά παιδιά, δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και μένα ήταν δεμένος και κάτω και πάνω. Πως ακριβώς κατάφερε να βγει, μάλλον με την απορία θα μείνω.

τελικα οση ασφαλεια και αν υποτιθεται οτι εχουν τα καροτσια και τα υπολοιπα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρη.τωρα σκεφτομαι εκτος απο το δεσιμο στο καροτσι να της δενω μια κορδελα στο χερακι της και να την δενω στο δικο μου!!!

Διαφημίσεις

Katerina μη φοβάσαι, αν είχε χτυπήσει θα έκλαιγε εκείνη τη στιγμή πολύ! Πάντως για να ξέρεις αν σου ξανά τύχει, έχε πάντα μαζί σου μία κρέμα σαν την arnica που τη βάζεις αμέσως για να μην κάνει αιμάτωμα. Ο πάγος νομίζω δεν κάνει τίποτα.

Katerina μη φοβάσαι, αν είχε χτυπήσει θα έκλαιγε εκείνη τη στιγμή πολύ! Πάντως για να ξέρεις αν σου ξανά τύχει, έχε πάντα μαζί σου μία κρέμα σαν την arnica που τη βάζεις αμέσως για να μην κάνει αιμάτωμα. Ο πάγος νομίζω δεν κάνει τίποτα.

εχαριστω για την συμβουλη θα παω κατευθειαν να παρω την κρεμα για καλο και για κακο.ελπιζω να μην μου χρειαστει ομως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...