Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προστατευτικά για γωνίες.

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες πρην 1 μήνα πήγα στα jumbo και πήρα διάφορα προστατευτικά για την ασφάλεια του μωρού στο σπίτι το κακό είναι όμωσ πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο μικρός έχει ξεκολίσει όλα τα προστατευτικά για τισ γωνίες:( εσείς τι κάνατε σε αυτή την περίπτωση???

RUx9p2.png

Διαφημίσεις

Στις γωνίες στο τραπεζάκι κολλήσαμε με ταινία πολλές διπλωμένες σακούλες σούπερ-μάρκετ στις γωνίες που έγιναν σαν μαξιλαράκι και μετά απλώσαμε ένα χοντρό βαμβακερό κάλυμμα που η μητέρα μου το έραψε να εφαρμόζει πάνω στο τραπεζάκι, και το βάλαμε σε μια άκρη του σαλονιού...Φαντάζομαι περίμενες να ακούσεις κάτι πιο chic, αλλά με δυο μικρά αγοράκια έχει αποδειχθεί σωτήριο :-P

δε ξερω εσυ πια πηρες. εγω στηνα ρχη ειχα παρει κατι ασπρα (δε λεω μαρκες..) και μετα ακριβως επειδη εκαναν μπαμ πηρα μετα κατι σιλικονης οποτε περνουσαν σχεδον απαρατηρητα. ε αν τα πηραξει απλα το απομακρυνεις απο κει και ελπιζει να μη το ξανακανει.ειναι και αναλογα βεβαια το προστατευτικο και το ποσο ευκολα ξεκολαει..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Έχουμε αγοράσει ΟΛΩΝ των ειδών τα προστατευτικά για γωνίες, ντουλάπια , συρτάρια,πόρτες,πρίζες και δε συμμαζεύεται από όλα σχεδόν τα καταστήματα...

Το αποτέλεσμα: Τις πρώτες ημέρες όλα καλά, στη συνέχεια μόλις τα περιεργαζόταν ο μικρός σε πολύ μικρό διάστημα , είτε τα ξήλωνε , είτε τα ξεκολλούσε...προχωρήσαμε σε δεύτερο και μετά σε τρίτο γύρω αγορών προστατευτικών αλλά είχαν την ίδια ακριβώς τύχη...

Ντουλάπια :Τελικά βαρεθήκαμε και τα αφήσαμε χύμα. Έτσι κι αλλιώς τώρα έκλεισε τα δύο , επομένως θέλει να ανοίγει μόνος του το συρτάρι να πάρει κουτάλι για να φάει, απλά χρειάστηκε να μετακομίσω πολλά πράγματα (ψαλίδια,μαχαίρια κλπ)

Για τις γωνίες ιδιαίτερα ανθεκτικά είναι αυτά που είναι σαν μούτζα (από το σουηδικό πολυκατάστημα) και για τις πρίζες (αυτές ευτυχώς είναι στη θέση τους ακόμα), μας βόλεψαν πολύ οι ασφάλειες που για να βγουν πρέπει να βάλεις μέσα στις εσοχές τους το φις της συσκευής που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Υπομονή!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

αααχ! μη μου λέτε τέτοια! τον τελευταίο καιρό ο μικρός έχει αρχίσει και εξερευνεί τον κόσμο γύρω του και σκέφτομαι να αγοράσω όλα αυτά τα μαραφέτια! Λέτε να αποδειχθούν αποτυχία;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...