Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καφέ βλέννα την 22η μέρα του κύκλου...

Recommended Posts

γεια σας!

πριν λίγες μέρες, την 22η μέρα του κύκλου είχα λίγο καφέ βλέννα(στο χαρτί), μετά από λίγες ώρες λίγο ροζ(σαν αιματάκι) και μετά μέχρι την επόμενη πάλι καφέ αλλά μόνο στο χαρτί και μικρή ποσότητα. Ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός, 35-40 ημερών δηλαδή. Προσπαθούμε με τον άντρα μου για μωρό, αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό με ταλαιπωρούσαν διάφορα θεματάκια (πολυκυστικές, θυρεοειδής). Την τελευταία φορά ο υπέρηχος έδειξε καθαρές ωοθήκες. Τα υγρά τα είχα Πέμπτη και Παρασκευή, χθες έκανα τεστ αν και ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς και φυσικά βγήκε αρνητικό, όπως το περίμενα... Τι γίνεται?????? Λέτε να τα καταφέραμε αυτό το μήνα? Επίσης, αφού έχω τόσο άστατο κύκλο, πότε θα μπορώ να ξέρω αν είμαι έγκυος? Α! Ξέχασα να πω ότι 2-3 μέρες πριν τα υγρά αλλά και όταν τα είδα έκανα τεστ ωορρηξίας κι ήταν αρνητικά.

:confused::confused::confused:

2sEbp3.png1qpAp3.png

Διαφημίσεις

αυτα τα υγρα μπορει να ειναι ή απο ωορρηξια που εγινε εκεινη την ημερα ή ακομα κ απο εμφυτευση!!!!σου ευχομαι να ειναι το δευτερο κ συντομα να μας πεις τα ευχαριστα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Όπως τα λέει η ΑΝΝΑ4

Εγώ και στα δυο μικρά μου είχα καφέ πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου. Σου εύχομαι τα καλύτερα:-D

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Λέτε? Μακάρι!!!! Γιατί το θέλουμε πολύ και προσπαθούμε καιρό.

Όσο για ωορρηξία, το σκέφτηκα κι εγώ, γιατί λίγες μέρες πριν είχα κάτι ενοχλήσεις και γι'αυτό έκανα τεστ ωορρηξίας. Όμως βγήκαν αρνητικά και μπερδεύτηκα. Μου έχει καρφωθεί ότι μπορεί να ήταν εμφύτευση γιατί μου συνέβη πρώτη φορά.

Θα περιμένω να περάσουν οι μέρες και θα ξανακάνω τεστ, μάλλον.

Πώς θα περάσουν οι μέρες???:(

2sEbp3.png1qpAp3.png

Σου εύχομαι ολόψυχα να έπιασες το σποράκι σου!

Απλά θα σου πώ και την εμπειρία μου. Και μένα μου έχει συμβεί αυτό ακριβώς όπως το λές, πριν την περίοδο καφέ υγρά και ροζ, βλένες, αλλά δεν ήταν εγκυμοσύνη. Οπως μου είπε και ο γυναικολόγος μου συμβαίνουν αυτά (ορμονικές διαταραχές) και δεν υποδεικνύουν πάντα εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια..

εχω κυκλο 30 ημερων,και εχω λιγη καφε βλεννα 24 κ25 μερα του κυκλου..προσπαθουμε 4μηνες για μπεμπε και τον προηγουμενο μηνα ειχα μια βιοχημικη...τι λετε οτι μπορει να ειναι?δεν μου εχει ξανασυμβει και παντα ειχα κοκκινο αιμα απο την αρχη με πονο...και τωρα απο την 18 μερα ειχα κραμπες χαμηλα.ειμαι στη δουλεια κιολας και δεν μπορω να συγκεντρωθω...:confused:.αμαν πια ολο τα περιεργα να γινινται οταν προσπαθεις πια?πολια ολα ηταν ρολοι

J69np3.png

• 1 χρόνο μετά...

Κοριτσια καλησπερα!!!!

Θα ηθελα τις συμβουλες σας.

Λοιπον τελευταια περιοδο ειχα 13/08 σημερα δηλαδη ειμαι στην δεκατη μερα του κυκλου μου και το μεσημερι που πηγα τουαλετα ειδα στο χαρτι οπως και στο εσωρουχο μου καφε βλεννα.

Τι μπορει να ειναι αυτο?Να ειναι η ωορηξια μου η κατι αλλο?

Ξεχασα να σας πω οτι εχω και κατι τσιμπηματακια στην δεξια πλευρα της κοιλιας χαμηλα.Επισης μπορει να γινει συλληψη τοσο νωρις?Σας ζαλισα με τις ερωτησεις μου.

Θα ηθελα πολυ να μου απαντησετε οσες γνωριζετε.

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!!

Θα ηθελα τις συμβουλες σας.

Λοιπον τελευταια περιοδο ειχα 13/08 σημερα δηλαδη ειμαι στην δεκατη μερα του κυκλου μου και το μεσημερι που πηγα τουαλετα ειδα στο χαρτι οπως και στο εσωρουχο μου καφε βλεννα.

Τι μπορει να ειναι αυτο?Να ειναι η ωορηξια μου η κατι αλλο?

Ξεχασα να σας πω οτι εχω και κατι τσιμπηματακια στην δεξια πλευρα της κοιλιας χαμηλα.Επισης μπορει να γινει συλληψη τοσο νωρις?Σας ζαλισα με τις ερωτησεις μου.

Θα ηθελα πολυ να μου απαντησετε οσες γνωριζετε.

εχεις ωορηξια.μου το ειχε πει γιατρος.και αυτο μου ειχε τυχει

7Ggjp2.png

Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις.

Robenula εννοεις οτι την 10η μερα του κυκλου εμεινες εγκυος?

Εγώ έμεινα έγκυος την 11η μέρα του κύκλου, στο μικρότερο κύκλο που έχω σημειώσει ποτέ στη ζωή μου! Συνήθως είναι 26 με 30 ημέρες! Οπότε πολύ πιθανό να είχες ωορρηξία! Με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα!!

• 2 χρόνια μετά...

κοριτσακια μ γειαααα.ειμαι καινουργια και θα ηθελα τις γνωμες σας...μεσα σε 1,5 χρονο ειχα ενα προωρο τοκετο μια παλλινδρομη και μια η οποια ξεκινησε καλα αλλα εληξε ασχημα αρκετα νωρις δεν εκανα εξετασεις διοτι διαφοροι γιατροι με καθησυχαζαν λεγοντας μου οτι ειμαι μικρη και δεν θελω ιδιαιτερεσ εξετασεις το θεμα μου ομως ειναι πως δυο μηνες περιπου μετα την τελευταια μου αποξεση ημουν απροσεκτη και μαλλον ειμαι ξανα εγκυος το ξερω ηταν ανοησια πριν να κανω εξετασεις αλλα δεν προλαβα μαλλον ηρθε παλι μωρακι..πιστευω πως καταλαβαινεται τον ποθο μου για ενα μωρο ...σημερα με τερ 5,2,2015 27 μερα κυκλου ειδα λιγο σκουρο κοκκινο αιματακι στο εσωρουχο μου,αυτο το ειχα και στις προηγουμενες κυησεις μου πιστευετε οτι ειναι μια νεα ψυχουλα μεσα μου?συγνωμη ανα σας ζαλιζω αλλα ειμαι τρελαμενη τωρα...μακαρι παναγια μου να σταθω τυχερη γτ φοβαμαι μην μου τυχει ξανα τιποτα κακο ...σας ευχαριστω και αν μπορειτε απαντηστε μμμ,καλη συνεχεια και οτι επιθυμειτε να το εχετε συντομα

Διαφημίσεις

κοριτσακια μ γειαααα.ειμαι καινουργια και θα ηθελα τις γνωμες σας...μεσα σε 1,5 χρονο ειχα ενα προωρο τοκετο μια παλλινδρομη και μια η οποια ξεκινησε καλα αλλα εληξε ασχημα αρκετα νωρις δεν εκανα εξετασεις διοτι διαφοροι γιατροι με καθησυχαζαν λεγοντας μου οτι ειμαι μικρη και δεν θελω ιδιαιτερεσ εξετασεις το θεμα μου ομως ειναι πως δυο μηνες περιπου μετα την τελευταια μου αποξεση ημουν απροσεκτη και μαλλον ειμαι ξανα εγκυος το ξερω ηταν ανοησια πριν να κανω εξετασεις αλλα δεν προλαβα μαλλον ηρθε παλι μωρακι..πιστευω πως καταλαβαινεται τον ποθο μου για ενα μωρο ...σημερα με τερ 5,2,2015 27 μερα κυκλου ειδα λιγο σκουρο κοκκινο αιματακι στο εσωρουχο μου,αυτο το ειχα και στις προηγουμενες κυησεις μου πιστευετε οτι ειναι μια νεα ψυχουλα μεσα μου?συγνωμη ανα σας ζαλιζω αλλα ειμαι τρελαμενη τωρα...μακαρι παναγια μου να σταθω τυχερη γτ φοβαμαι μην μου τυχει ξανα τιποτα κακο ...σας ευχαριστω και αν μπορειτε απαντηστε μμμ,καλη συνεχεια και οτι επιθυμειτε να το εχετε συντομα

Καλωσήρθες, magouliana!

Γιατί το γρουσουζεύεις, κοπέλα μου, ότι θα πάει κάτι άσχημα; Όλα καλά θα πάνε! Κατ' αρχήν, είναι σίγουρο ότι είσαι πάλι έγκυος; Κάνε μια χοριακή σήμερα κιόλας και μαζί με αυτή ζήτα και εξέταση προγεστερόνης (έτσι είχα κάνει κι εγώ) για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να παλλινδρομεί το έμβρυο από χαμηλή προγεστερόνη. Και στη συνέχεια, αν είσαι όντως έγκυος, μήπως να εξέταζες το ενδεχόμενο να αλλάξεις γιατρό; Έστω να ζητήσεις μια δεύτερη γνώμη, μήπως και κάνει κάτι λάθος αυτός που έχεις.

Πάντως βγάλε από το μυαλό σου ότι θα γίνει κάτι κακό, γιατί έτσι δηλητηριάζεις την ψυχούλα που πιθανόν έχεις μέσα σου. Όλα τέλεια θα πάνε και θα λέμε μόνο για την εγκυμοσύνη μας. Πήγαινε τώρα για χοριακή και προγεστερόνη και μόλις βγουν τα αποτελέσματα ενημέρωσέ μας.

M7X9p2.png OvOqp2.png

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου κοπελα μου...τυπικα δεν ειμαι σιγουρη μα εχοντας σε δυο εγκυμοσυνης λιγο αιματακι μονο μια σταγονα με εχει κανει να το πιστευω κατα πολυ..ειναι και οι αλλαγες στο σωμα μου που με εχουν πονηρεψει,εν τω μεταξυ σημερα δεν μπορω να παω για χωριακη λογω οικονομικου..σαββατο που πληρωνεται παω,να σου πω κιολας μιλησα με κανα δυο γιατρους καινουργιους και μου ειπαν οτι αν ειμαι ξανα θα πρεπει να κανω ενεσεις ηπαρινης προοληπτικα και να παιρνω σαλοσπιρ και δεν ξερω χωρις να χω κανει εξετασεις θρομβοφιλιας πως θα τις παρω στα κουτουρου?δεν λεω ακομα δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα αλλα εχω περασει τοσα και εχω ανγωθει πολυ γιατι καθε φορα λεω καλα θα παει και ολα πανε χαλια καθε φορα και χωρις εξετασεις ειναι πολυ χειροτερο αυτο ηθελα να μαθω εξετσεις τωρα μπορω να κανω μπας και προλαβω κατι η θα ειμαι στα τυφλα μιλησα με γιατρο μου ειπε τωρα δεν πειραζει θα δουμε απλα πως παει αμα ξερεις κατι σε ικετευω να μου πεις και εσυ και οποιο αλλο κοριτσι μπορει και θελει εσυ εγγυουλα?σορυ απλα ειναι το πρωτο μου μνμ και δεν εχω διαβασει πολα σε αυτην την ενοτητα...ευχαριστω και συγνωμη αν σας επριξα χαχαχαχ

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου κοπελα μου...τυπικα δεν ειμαι σιγουρη μα εχοντας σε δυο εγκυμοσυνης λιγο αιματακι μονο μια σταγονα με εχει κανει να το πιστευω κατα πολυ..ειναι και οι αλλαγες στο σωμα μου που με εχουν πονηρεψει,εν τω μεταξυ σημερα δεν μπορω να παω για χωριακη λογω οικονομικου..σαββατο που πληρωνεται παω,να σου πω κιολας μιλησα με κανα δυο γιατρους καινουργιους και μου ειπαν οτι αν ειμαι ξανα θα πρεπει να κανω ενεσεις ηπαρινης προοληπτικα και να παιρνω σαλοσπιρ και δεν ξερω χωρις να χω κανει εξετασεις θρομβοφιλιας πως θα τις παρω στα κουτουρου?δεν λεω ακομα δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα αλλα εχω περασει τοσα και εχω ανγωθει πολυ γιατι καθε φορα λεω καλα θα παει και ολα πανε χαλια καθε φορα και χωρις εξετασεις ειναι πολυ χειροτερο αυτο ηθελα να μαθω εξετσεις τωρα μπορω να κανω μπας και προλαβω κατι η θα ειμαι στα τυφλα μιλησα με γιατρο μου ειπε τωρα δεν πειραζει θα δουμε απλα πως παει αμα ξερεις κατι σε ικετευω να μου πεις και εσυ και οποιο αλλο κοριτσι μπορει και θελει εσυ εγγυουλα?σορυ απλα ειναι το πρωτο μου μνμ και δεν εχω διαβασει πολα σε αυτην την ενοτητα...ευχαριστω και συγνωμη αν σας επριξα χαχαχαχ

Μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε. Κατ' αρχήν, αν δεν σου περισσεύουν τα χρήματα (όπως στις περισσότερες από μας) δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε ιδιώτες γιατρούς και να ακουμπάς κάθε φορά ένα σωρό λεφτά. Εγώ πηγαίνω σε έναν πραγματικά εξαιρετικό γιατρό στο Έλενας (ναι, έγκυος είμαι) και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη. Ο γιατρός θα σου πει στην αρχή να κάνεις όλες τις εξετάσεις, όπως τις έκανα κι εγώ. Εννοείται ότι δεν θα πάρεις τίποτα στα κουτουρού, θα σου πει αυτός. Οπότε κοίτα να ξεκουραστείς συτές τις μέρες (για να σταματήσει το αιματάκι αν τυχόν είσαι έγκυος) και τη Δευτέρα πήγαινε για χοριακή και προγεστερόνη. Μην ξεσκιστείς στις δουλειές και γίνεις χειρότερα. Προσοχή χρειάζεται.

M7X9p2.png OvOqp2.png

ναι το ξερω δεν κανω δουλειες φοβαμαι εξαλλου αχ δεν κρατιεμαι ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου το μωρακι σου να ναι γερο δυνατο να εχεις μια τελειομηνη και δυνατη κυηση(γιατι για μενα ειναι το σημαντικοτερο)και ο Θεος να σας προσεχει δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα ποσο εισαι σε κυηση εννοω ...ειμαι απο νησι και εδω ειμαστε περιορισμενα μονο καμια ροδος θα με σωσει που απεχει εξι ωρες απο δω...σε ποια ενοτητα γραφετε που λετε ξερεις τα καθημερινα σας?θελω να ενταχτω γλυκια μ

ναι το ξερω δεν κανω δουλειες φοβαμαι εξαλλου αχ δεν κρατιεμαι ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου το μωρακι σου να ναι γερο δυνατο να εχεις μια τελειομηνη και δυνατη κυηση(γιατι για μενα ειναι το σημαντικοτερο)και ο Θεος να σας προσεχει δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα ποσο εισαι σε κυηση εννοω ...ειμαι απο νησι και εδω ειμαστε περιορισμενα μονο καμια ροδος θα με σωσει που απεχει εξι ωρες απο δω...σε ποια ενοτητα γραφετε που λετε ξερεις τα καθημερινα σας?θελω να ενταχτω γλυκια μ

Σε οποιαδήποτε ενότητα. Ακόμα κι εδώ μπορείς να μείνεις. Αλλά σε αυτήν εδώ είμαστε ακόμα μεγαλύτερη παρέα. Έλα κι εσύ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=134073

M7X9p2.png OvOqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...