Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Recommended Posts

Η μικρή μου βαριέται εύκολα . Οτι παιχνιδι και αν της δωσω τον τελευταίο καιρό μεσα σε 2-3 λεπτά εχει βαρεθεί και αρχίζει τα κλάματα ...και κάνω ότι μπορω αλλά δεν καθεται μονη της να παίξει . Τι κάνω λάθος ?

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

τιποτα δεν κανεις λαθος απλα τα μωρακια μας προτιμουν τις μαμαδες τους απο κοντα να παιζουν και εκεινες μαζι τους

αυτο το κανει και η δικη μου μεχρι και σημερα προτιμα να ειναι μαζι μου παρα με 100 παιχνιδακια μονη της γκρινιαζει καμοια φορα οταν κανω δουλιες στο σπιτι να ασχοληθω αλλα περιμενει λιγακι περισοτερο τωρα που μεγαλωσε μεχρι να τελιωσω

οταν με αφηνει και καθετε πανω απο 2 λεπτα μακρια μου ξερω οτι ειναι για κακο δηλαδη παει να χυσει νερα στο πατωμα και να ξεχαρβαλωσει τους υπολογιστες!!!!!!!!!!!!!ζημια παντως θα κανει π.χ προχθες της εδωσα ενα παιδικο γιαουρτακι να το φαει μονη τηςσ και εφαγε 3-4 κουταλιες και μτα το εαλε σαν κρεμα πανω στο προσωπο της και τα περισευματα πανω στο σεντονι!!!!!!!!!!!!!

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

τιποτα δεν κανεις λαθος...μαλλον το εχουν τα κοριτσακια.το ιδιο και η δικια μου...βαριεται αμεσως,ενω ο μικρος με το ιδιο παιχνιδι μπορει να κατσει και μια ωρα,βεβαια δεν τον αφηνει η μικρη γιατι ολο τον σκαλιζει.τωρα τελευταια βλεπω οτι ασχολειτε παραπανω με κατι παζλ που πηρα και με κατι κυβακια που τα ενωνεις.αντε να δω μεχρι ποτε.να ξερεις κι ολας σε αυτη την ηλικια που ειναι η δικια σου θα βρει πιο ενδιαφερον ενα ταπερ ή ενα κουταλι παρα τα παιχνιδια της.μαριρενα πολυ γελασα με την δικια σου...ξερει το παιδι οτι κανει καλο στην επιδερμιδα...χαχαχα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σας . Οντως άμα είμαστε αγκαλια είναι όλα καλύτερα αλλά και εγω εχω δουλειές και δεν προλαβαίνω πολλές φορες ούτε μπάνιο να κάνω . Μεσα στην βδομάδα θα έρθει και ο γιατρός μας και θα τον ρωτησω για στράτα . Μηπως με παίρνει από πίσω και ξεχνιέται ....Οντως αυτό με τα ασχετα αντικείμενα πετυχαίνει .Κυρίως την ώρα του φαγητού . Μπολ, κουτάλες καραμέλες κλειστες ...Θα συνεχίσω την προσπάθεια .

jHgFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...