Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

που μπορω να βρω σφουγγαρια για να διατηρουντε τα λουλουδια?

κατερινα κωστας

Recommended Posts

συμφορουμιτισσες θελω την βοηθεια σας..

που μπορω να βρω στην αθηνα αυτα τα σφουγγαρια με την βεντουζα που μπαινουν στο αμαξι κ χωνουμε μεσα λουλουδια για να διατηρηθουν??:confused:

θελω διαφορα σχηματα οχι μονο για το αμαξι...

κ αν ξερετε πως μπορω να φτιαξω μονη μου γιρλαντα με λουλουδια για το πισω μερος του αυτοκινητου θα με υποχρεωνατε...:confused::rolleyes:

Διαφημίσεις

κανα βιντεακι ρε χριστινιω για την γιρλαντα?? το χεις εσυ το ξερω..

οχι δεν εχω ρωτησει ακομα σε ανθοπωλειο...λες να δινουνε???

μονο τον καραμανωλη μου βγαζει κ εμενα σε αναζητησεις μαμαλευτερακι... καλη σου νυχτα ζουζουνα

κανα βιντεακι ρε χριστινιω για την γιρλαντα?? το χεις εσυ το ξερω..

οχι δεν εχω ρωτησει ακομα σε ανθοπωλειο...λες να δινουνε???

μονο τον καραμανωλη μου βγαζει κ εμενα σε αναζητησεις μαμαλευτερακι... καλη σου νυχτα ζουζουνα

αν θεσ κατι απο εκει στο περνω και στο στελνω να σε εξυπηρετησω δνε μου ειναι κοποσ χαραμου να βοηθησω τι ακριβοσ θε σνα κανεισ γιαβαφτιση για πεσ ιδεα ?

.....

Διαφημίσεις

α τωρα το ειδα για γαμο γιρλαντα δεν εχω δει εγω στον γαμο ειχα κανει καρδια μπρωστα και πισω ειχαμε ριξει ροδοπεταλα καθοσ και πινακιδεσ ειχαμε τα ονοματα μασ

.....

Δεν ξέρω τί σχήμα θέλεις να έχει,αλλά υπάρχει ένα συρματάκι που είναι αρκετά λεπτό,αλλά τρυπάει το λουλούδι πολύ εύκολα και μετά μπορείς να το κάνεις να μοιάζει με καρδιά,για παράδειγμα.Είναι ευλύγιστο και τις άκρες του μπορείς να τις δέσεις κόμπο και να το στερεώσεις εκεί που θέλεις.Δεν θα κουνηθεί από την θέση του.Τις βεντούζες τις φοβάμαι λιγάκι,μια φίλη μου που παντρεύτηκε καλοκαίρι,στον δρόμο για την εκκλησία σταμάτησε 10 φορές,για να μαζέψουν τα λουλούδια που έπεφταν από την ζέστη.

θελω τις γιρλαντες για το πισω μερος του αυτοκινητου... κυριως θελω να εχει ελια κ κατι σε λευκο λουλουδι..

κ απο εκει κ περα θελω να φτιαξω κ στεφανακια για τον εξωτερικο στολισμο της εκκλησιας να μπουν γυρω απο κατι βαζα με χρωματιστο νερο που θα εχω... (εκτος απ τα φαναρακια)

φφφ μου φαινεται πως τελικα θα αναθεσω σε κανα ανθοπωλειο να τα κανει γιατι μου φαινοντε βουνο...

αντε πειτε καμια ιδεα για το τι να κανω ..με καμια φωτο ισως??

κοπελα μου οτι και αν κανεισ να ειναι ετοιμο απο μερεσ την ημερα του γαμου σου να μην εχεισ αν σχοληθεισ ΕΣΥ ΜΕ στολισμουσ κτλ τα λουλουδια που λεσ θα πρεπει να τα κανεισ την ημερα του γαμου και θα τρεχησ σαν την τρελη νομιζω πωσ σοφοτερο θα ηταν να απολαυσεισ εκεινη την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ καλητερα να ειναι λιγοτεροσ ο στολισμοσ οσο αντεχουν τα οικονομικα σου παρα πλουσιοσ και εσυ πολυ κουρασμενη κανεισ δνε θα προσεξει τον στολιμσο κανεισ δνε θα τον θυματε οσο και αν εσυ προσπαθησεισ

.....

Διαφημίσεις

στην οδο ανθεων στη ριζουπολη-περισσος. πισω απ το γηπεδο.

οτι θελεις βρισκεις, αρκει να εχεις καποιο εμπορικο αφμ για τιμολιγιο. υπαρχουν κ μαγαζια χονδρικης εκει (πιο λιγα ομως) που κοβουν κ απλη αποδειξη.

κανε οπωσδηποτε μια βολτα εκει. θε με θυμηθεις. ξερω τι σου λεω. ψαξτο!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Εκει που πολύ σωστά σου λεει το tzini ψαξτο.

Εκει θα βρεις.

Θα το ζητησεις "μός" ή "οαση" και θα το βρεις σε οτι σχημα θες.

Οι βεντουζες ειναι χωρια αλλά εδω θα συμφωνησω με την Λευτερομάνα οτι ειναι πολύ παρακινδυνευμένο να το κανεις αυτο οταν ΕΣΥ εισαι η νυφη.

Οτι αλλο θες, ξαναρωτα...:P

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

μια ξαδερφη του αντρα μου θα κανει κ το αμαξι κ την εκκλησια

τα εχω παρει ολα εκτος απο το μος...κ τα λουλουδια

(γαζες φαναρια κερια χρωματιστο νερο κορδελες κτλ κτλ)

• 2 εβδομάδες μετά...

βρηκε η πεθερα μου ενα ανθοπωλειο κ εκλεισα με 80 ευρω κ ανθοδεσμη κ στολισμο αυτοκινητου...

σιγα μην κατσω να σκασω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...