Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αγωνια για το πρελουτον

Recommended Posts

Ας βοηθησει καποιος χριστιανος γιατι θα παμε απο αγχος ...... η γυναικα μου εχει αιμα (καφε) απο το πρηγουμενο σαββατο ,σημερα ομως ειδαμε και κανονικο αιμα, ο γιατρος μας εδωσε μια ενεση προλουτον,μπαινουμε στον τριτο μηνα αυριο ,ποτε θα ειμαστε σιγουροι οτι το παιδι ειναι ενταξει? :cry:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΥΧΕΙΣ.ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ, ΠΟΛΛΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ, ΚΡΕΒΒΑΤΩΘΗΚΑ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΗΡΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. :? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ :D

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Xrys εκτος απο την ενεση τι αλλο της εδωσε; Παιρνει utrogestan;

(οι αιμορραγιες ειναι μια πολυ συχνη επιπλοκη στο α τριμηνο και συνηθως μετα την παροδο του α τριμηνου ολα πανε καλα. Υπομηνη να μπειτε στον 4ο... )

Ναι μας εδωσε utrogestan απο την πρωτη στιγμη,

8-4-2008 ,ειχαμε την συληψη,ξερεις ποτε μπαινουμε στον τεταρτο μηνα? :o

Διαφημίσεις

Δεδομενου οπως λες, οτι ξερετε τη μερα της συλληψης στον 4ο μπαινετε 1 Ιουλιου.

Συνηθως, επειδη ο υπολογισμος της ακριβους μερας συλληψης ειναι δυσκολος, οι μαιευτηρες μετρανε απο την τελευταια εμμηνο ρυση και υπολογιζουν την πιθανη ημερομηνια τοκετου ακριβως 40 εβδομαδες μετα. Αν δηλαδη μια γυναικα ειχε περιοδο πχ 26/3 μετραμε 40 εβδομαδες μετα και βρισκουμε ποτε ειναι πιθανον να γεννησει.

ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 5-1-2009 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ"

Nai πηγαμε και μας εκανε και αλλη πρελουτον και μας εδωσε αντιβιοση και μας ειπε οτι θα συνεχισουμε τις πρελουτον, μηπως ειναι πολλα τα φαρμακα ευαγγελια?

Εσυ σε ποιο μηνα εισαι?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. :D ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΕΣΕΙ" ΤΟ ΜΩΡΟ!!

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ :twisted:

ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ (3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ο.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

4Z1vp3.png

Διαφημίσεις

ναι , να μην αγχωνεστε... ειναι μέχρι να "δεσει" καλά το νινι σας.

φαντασου ότι εγώ επερνα utrogestan μέχρι τον 4 νομίζω και crinone ( μια αηδία απο κατω...) την οποία αηδία την επαιρνα προληπτικά όχι γιατί υπήρχε καποιο πρόβλημα...

Είναι το τι αγωγή θα επιλέξει ο καθε γιατρός για την καθε περίσταση, και τι κρίνει αυτός ώς καλύτερο...

απλά ξεκούραση, εμπυστοσύνη στο γιατρό σας και πίστη ότι ολα θα πανε καλά...

περιμένουμε νεα σας....

Aphrodite_k

Eyxaristoυμε για την συμπαρασταση κοριτσια , ειναι μεγαλη ανακουφιση για μας ,με το καλο ευαγγελια να γεννησης

Οσο για το αιμα εχει σχεδον σταματησει, μονο μερικες σταγονες καποιες φορες

:lol:

Εσεις ? ολα καλα?

ΩΡΑΙΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΑΓΩΝΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ:lol::lol: ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. :lol:

4Z1vp3.png