Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμος και 3ήμερη απουσία μαμας

Aurore

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Εχω ζητησει πολλες φορες τη βοήθεια σας και με εχετε βοηθησει πολυ! Σας ευχαριστω γι'αυτο!

Αυτη τη φορα εχω ενα ηθκο διλλημα. Τον ερχομενο Αυγουστο ονειρεύομαι να κανω ενα ταξιδι στο Παρισι το οποιο ονειρευομαι για καιρο. Ο γιος μου θα ειναι τοτε 20 μηνων. Για να λεμε την αληθεια θα ειναι ταξιδι αναψυχης το οποιο ομως εχω πολυ αναγκη. Μεχρι τωρα δεν εχω αφησει το γιο μου ουτε για ενα βραδυ μακρυα μου γιατι πιστευω οτι ετσι πρεπει. Ομως αυτη τη φορα η επιθυμια μου ειναι και αναγκη! Να τον παρω μαζι μου δε θελω γιατι πιστευω οτι δε θα ειναι καλα για κανεναν απο τους 2 μας. Εχουμε ηδη κανει 2 μακρυνα ταξιδια με το μικρο και ηταν οκ. Τωρα ομως ειναι στη φαση που ειναι μες την ενεργεια και νομιζω θα ειναι δυσκολα.

Ισως ακουγεται εγωιστικη αυτη η επιθυμια μου, θα ηθελα ομως πολυ τη γνωμη σας. Ειμαι αρκετα δραστηριο ατομο κι εχω παραγκωνησει πολλες φορες επιθυμιες μου χαρην του παιδιου κι οχι επειδη αναγκαστηκα αλλα επειδη το ηθελα. Τωρα ομως μπορω να πω πως εχω αναγκη μια διαφυγη.

Να κανω το ταξιδι ή θα κανω κακο στο παιδι μου:?::?::?:

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι τον θηλασμο μπορεις να τον διατηρησεις για 3 μερες με το θηλαστρο. Απο εκει και περα οσοι τα εχουν αφησει τα παιδακια τους θα σου πουν οτι δεν επαθαν τιποτα. Οσοι δεν τα εχουν αφησει θα σου πουν οτι αν φυγεις θα τραυματιστει ανεπανορθωτα. Τι ειναι αληθια? Κατα την ταπεινη μου αποψη εσυ αποφασιζεις...

Να σου πω την αληθεια , ρωτησα και τον παιδιατρο μου που ειναι και συμβουλος θηλασμου και μου ειπε οτι δεν παθαινει τιποτα. Αλλα μου το ειπε πολυ ευκολα και γι'αυτο ρωταω εσας;)

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!

να πας.....και το ζευγαρι εχει αναγκες και αν τις καλυπτει αισθανεται πιο ολοκληρωμενο και κατα συννεπεια δρα σαν καλυτερεος γονιος ο μπαμπας και η μαμα! να πας χωρις τυψεις....δεν ειναι κατι που το κανεις 10 φορες το χρονο...και αν μεγαλωσει το παιδι σου θα του πεις...θυμασαι τοτε που εφυγα στο Παρισι 3 ημερες?? και θα σου πει ...."ποιος εφυγε??" δεν θα καταλαβει τιποτα! Αλλα ακομα κι αν μεγαλωσει και εχεις καπου να το αφησεις και αυτο καθεται φυσικα για μενα καλο ειναι το ζευγαρι να αποδραει εστω μια φορα το χρονο μονο του.......

τις ιδιες τυψεις ειχα κι εγω και μια φιλη μου στην ηλικια του παιδιου σου και καναμε τα ταξιδακια μας αντιστοιχα και δεν το μετανιωσαμε....αν δεν πας ομως και το θες τοσο πολυ τοτε θα το μετανιωσεις!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...