Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!

Recommended Posts

http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=12422:parathiro-gia-aiksisi-tou--gia-tis-meteggrafes-ton-politeknon&Itemid=1796#comment2952

Πολυτεκνοι-τριτεκνοι πρεπει να σημανουμε αφυπνιση!

http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1545&Itemid=2

Μπειτε και στο http://www.eopa.gr για να παρετε μια ιδεα για τους αγωνες που δινουν μερικοι υπερπολυτεκνοι αλλα χωρις εμας ως συμμαχους!

Αγωνιζονται και για εμας ενω και αυτοι δεν εχουν χρονο και εμεις αδιαφορουμε! Δε γινεται αλλο!

Υπαρχει και η ''διαβουλευση'' για το θεμα των μεταθεσεων, υπαρχει το θεμα των μετεγγρραφων-ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ πλεον για τους πολυτεκνους. Δηλαδη 4,5,6,10 παιδια, σε ισαρριθμες πολεις επειδη και οι δυο γονεις δουλευουν και βγαζουν 50.000 ευρω! Τα οποια τα διαιρουμε δια των αριθμο των παιδιων μας για να τα ζησουμε και να τα σπουδασουμε,αλλα οι πολιτικοι αδιαφορουνε σα να μη γνωριζουνε μαθηματικα και σα να μην εχουνε την κοινη λογικη! Τιμωρουμαστε που ειμαστε πολυτεκνοι! Ετσι ωστε και κανεις αλλος να μη γινει πολυτεκνος και οσοι εγιναν, να απογυμνωθουν απο ολα οσα τους καλυπταν.

Καντε κατι οσοι μπορειτε, θερμη παρακληση, πριν ειναι αργα...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

αχ...κοριτσομανα εσυ καλα τα λες....αλλα ποιος ακουει????:evil:

Δεν τους ενδιαφερει καλη μου......απλα για αυτους ειναι αριθμοι και το ποσο που ενδεχομενως θα εξικονομισουν απο τους πολυτεκνους....τους βολευει για να μπαλωσουν τις τρυπες που τους ζηταει το ΔΝΤ....απλα χρειαζονται χρηματα και τα παιρνουν απο οπου μπορουν....χωρις να κοιταξουν πισω.....!!!!

....και οσο για τις μεταργαφες...αστο...κριμα στα ονειρα τοσων παιδιων που απλα επειδη ειχαν την τυχη να μεγαλωνουν σε μια πολυτεκνη οικογενεια...τους τιμωρουν και τους απαγορευουν να σπουδασουν....!!!!!:evil:

Αυτο που ζητανε, ειναι οι επιστολες διαμαρτυριες. Οσοι εχουν την ευχερια να γραψουν, να στελουν επιστολη σε γραφεια πολιτικων. Στη διαβουλευση μαλιστα, μας δινεται η δυνατοτητα να τεθουμε υπερ του κ. Χρυσογελου που μας καλυψε στο θεμα και αν μπορουμε να ενισχυσουμε τη γροθια μας, με επιστολες. Ειναι ως 5 Μαιου νομιζω η προθεσμια, βιαστειτε. Απ ολη την Ελλαδα ουτε 40 ατομα δε διαμαρτυρηθηκαν. Οι αλλοι με την σιωπη μας φαινεται να συμφωνουμε. Ειναι τελικα ετσι;;;;

Υπαρχουν επισης και σχολια να γραψουμε. Η ΑΣΠΕ πρεπει να εχει τα λινκς, εμενα μου τα εστειλαν και αν θελετε με πμ ή δημοσιως να τα στειλω, ηδη δημοσιευσα μερικα. Μπηκατε μεσα;

Κλαρα, χαρη στη διαμαρτυρια μας δεν μπηκε σε ενεργεια η καταργηση επιδοματος. Ο πολιτικος κοσμος πειραματιζεται, δοκιμαζει, αναμενει. Και αν δε δει αντιδραση, προχωραει με αναλγησια και θρασος.

Ποσοι πολυτεκνοι διαβασαν το τοπικ μου; Αν ολοι βομβαρδιζαμε με επιστολες διαμαρτυριας, δε θα αποκαλουσαν ως ''γραφικους''τους ελαχιστους που ειναι οξυδερκεις και διαμαρτυρονται. Και αυτοι κουραστηκαν.

Αντε βρε παιδια,σε λιγο θα γινουμε επαιτες, ας κανουμε κατι. Ως και στον αντρα μου εστειλα οσα με εστειλε η ΑΣΠΕ και σε οσους πολυτεκνους ξερω. Προωθηστε τα λινκς, κινητοποιηθητε!

Πριν να ειναι αργα! :(

Πριν γράψεις, σκέψου!

Διαφημίσεις

Είστε όλοι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Γιατί δεν θέλετε άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο!

Μιλάμε για μεταγραφές των παιδιών μας επειδή το ίδιο το κράτος σας ΔΕΝ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ούτε ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ούτε εστιατόρια σίτισης ούτε δωρεάν συγγράμματα και ΟΧΙ επειδή τα θέλουμε πεισματικά κοντά μας.

Αυτό το παραθέτω, είναι σχολιασμός από το link που έβαλες Κοριτσομάνα τυχερή! (που είσαι πολύτεκνη εννοώ).

Είμαι εγω που σε ανάλογο θέμα, για το επίδομα, είχα πει, και εξακολουθώ να λέω ότι πρέπει να μπουν εισοδηματικά κριτήρια. Αλλά 50.000 για 4 παιδιά? Ελεος. Να τους τα δώσουμε, να σπουδάσουν αυτοί 4 παιδιά. Και μετά κουβεντιάζουμε....... Πόσα νοίκια δηλαδή να πληρώνει μία οικογένεια μη χ....

Κοριτσομάνα, αν μαζεύαμε υπογραφές?????

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Σας θαυμαζω τους πολυτεκνους και αν μπορουσα να κανω κατι να σας βοηθησω θα το εκανα.Ομως μια δικη μου επιστολη θα βοηθουσε η πρεπει να εισαι πολυτεκνος μονο?:rolleyes:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Νομίζω πως η γνώμη κάθε πολίτη μετράει, πολύτεκνου ή μη. Πρέπει να δουν ότι ο κόσμος αντιδράει.

Εγώ είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και είμαι πολύ περήφανη. Μακάρι να μπορέσω να κάνω κι εγώ πολλά παιδία. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο, έτσι που τα έκαναν.....

Νομίζω πως η γνώμη κάθε πολίτη μετράει, πολύτεκνου ή μη. Πρέπει να δουν ότι ο κόσμος αντιδράει.

Εγώ είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και είμαι πολύ περήφανη. Μακάρι να μπορέσω να κάνω κι εγώ πολλά παιδία. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο, έτσι που τα έκαναν.....

Μια απο τα ιδια...θελω πολλααααα παιδια αλλα δε ξερω αν μπορεσουμε ποτε.Με το ενα και δυσκολα τα φερνουμε βολτα,χωρις δουλεια κ.λ.π.Γι αυτο θαυμαζω τους ανθρωπους αυτους....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

http://www.facebook.com/group.php?gid=121220567907886

και σε αυτη τη σελιδα στο fαcebook λεει πολλά για πολυτεκνους και τους αγωνες τους..όπως και σε μια άλλη που λεγεται

''..Οταν ο Θεός στέλνει ένα παιδί ...στέλνει και ότι αυτό χρειάζεται....'''

στειλετε και σε αυτες τα παραπανα σας μηπως ενημερωθουν περισσότεροι..

κοριτσομανα ηδη ΄΄εκλεψα΄΄ τα λινκ σου και τους τα εστειλα με μνμ..νομιζω στη δευτερη σελιδα τα βαλαν κιολας..

Διαφημίσεις

Είστε όλοι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Γιατί δεν θέλετε άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο!

Μιλάμε για μεταγραφές των παιδιών μας επειδή το ίδιο το κράτος σας ΔΕΝ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ούτε ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ούτε εστιατόρια σίτισης ούτε δωρεάν συγγράμματα και ΟΧΙ επειδή τα θέλουμε πεισματικά κοντά μας.

Αυτό το παραθέτω, είναι σχολιασμός από το link που έβαλες Κοριτσομάνα τυχερή! (που είσαι πολύτεκνη εννοώ).

Είμαι εγω που σε ανάλογο θέμα, για το επίδομα, είχα πει, και εξακολουθώ να λέω ότι πρέπει να μπουν εισοδηματικά κριτήρια. Αλλά 50.000 για 4 παιδιά? Ελεος. Να τους τα δώσουμε, να σπουδάσουν αυτοί 4 παιδιά. Και μετά κουβεντιάζουμε....... Πόσα νοίκια δηλαδή να πληρώνει μία οικογένεια μη χ....

Κοριτσομάνα, αν μαζεύαμε υπογραφές?????

Αυτο ειναι εκφραση γενναιοψυχιας, να βλεπεις περα απο τον εαυτο σου και να ενστερνιζεσαι τοποθετησεις που δεν εχεις καποιο προσωπικο συμφερον. Πραγματικα με συγκινησες και ευχαριστω!

Εδω με την παραθεση που εβαλες, δινεται η απαντηση και στα κοριτσια πιο κατω, στη ΛΕΝΑ148 και στη clio_s.

Κοριτσια, οι πολιτικοι ειναι υπευθυνοι για καθε παιδι που δε θα γεννηθει, καθε πιθανη προσωπικη επιθυμια για επιπλεον παιδι, ματαιωνεται. Και οχι γιατι δεν το θελουν οι Ελληνιδες. Αλλα γιατι με υπουλο τροπο, μας εξαναγκαζουν να οπισθοχωρουμε. Αυτο ειναι παραβιαση των ατομικων μας δικαιωματων και των παιδιων μας, μας γυριζουν σε ολους τους τομεις, εναν αιωνα πισω.

Πως θα βοηθησετε; Αν ειστε εκπαιδευτικοι, στη διαβουλευση, δηλαδη στην ιντερνικη σελιδα του υπουργειου για τις μεταθεσεις των εκπαιδευτικων, οπου ακομη και τους συνδικαλιστες τους βαζουν σε 1η προτεραιοτητα, τυχαιο δε νομιζω...

Ο κ.Χρυσογελος εχει γραψει επιστολη και εχει αξιολογηση. Αξιολογηστε τον θετικα, καθε ψηφος δημιουργει θετικες εντυπωσεις. Ληγει σε λιγες μερες, βιαστειτε.

Επισης μπορειτε να γραψετε εκει απο οπου η rkt παρεθεσε το κειμενο, ενα σχολιο, μια ενδειξη συμπαραστασης. Πιστευω οτι ακομη περισσοτερο μετραει που ΔΕΝ ειστε πολυτεκνοι, που συμφωνειτε με τα αιτήματά μας.

Οι πολυτεκνοι και ακομη και οι μη, να γραψουν στους καρεκλοκενταυρους πολιτικους επιστολη διαμαρτυριας ή συμπαραστασης, μπορουν να τη στειλουν σε κοινοποιηση στις διευθυνσεις που θα παραθεσω πιο κατω:

Υπάρχει μίσος και εμπάθεια εναντίον των Πολυτέκνων...Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...Οσοι μπορειτε, βεβαια!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με ακουσατε...:)

1. Πρωθυπουργό

Email [email protected]

Τηλ. 210-33.85.424

Fax. 210-67.15.799

Δ/νση: Μέγαρο Μαξίμου - Ηρώδου Αττικού 19, Τ.Κ. 10674

2. Θεόδωρο Πάγκαλο

Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

Ζαλοκώστα 10, Τ.Κ. 106 71 Αθήνα

Emai:[email protected]

3. Γιώργο Παπακωνσταντίνου Υπ. Οικονομικών

Emai [email protected]

Τηλ. 210-32.44.924, 33.32. 606, 32.21.511

Fax. 210-33.32.608

Δ/νση: Νίκης 5-7, Τ.Κ. 101 80 Αθήνα

4. Ανδρέα Λοβέρδο, Υπ. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Email [email protected], [email protected]

Τηλ. 210-52.35.815, 52.35.819

Fax. 210-52.39.101

Δ/νση: Αριστοτέλους 17, Τ.Κ. 101 87

5. Λούκα Κατσέλη, Υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Email: [email protected]

Τηλ. 210-52.89.101–4, 33.68.352-4

Fax. 210-52.49.805, 32.13.688

Δ/νση: Πειραιώς 40, Τ.Κ. 101 82

6. Άννα Διαμαντοπούλου, Υπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και

Θρησκευμάτων

Email: [email protected]

Τηλ. 210-34.43.504, 34.42.000, 34.43.000, 34.43.900,

34.43.611

Fax. 210-34.43.865

Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Μαρούσι

7. Ιωάννη Πανάρετο, Υφυπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και

Θρησκευμάτων

http://ypepth.opengov.gr/panaretos/?p=6184#more-6184

Email: depute minister [email protected]

Τηλ. 210-34.43.5

Πριν γράψεις, σκέψου!

MAMA-AGA, ευχαριστουμε για το λινκ. Αυτο το διαβασα τωρα, ειναι φρεσκο απο το facebook και το παραθεσα να τομ εχουμε υποψιν. Οποιος μπορει!

''Νέα:Σε εξαφάνιση οδηγείται η Πολύτεκνη Οικογένεια στην Ελλάδα,αφού κανένα μέτρο οικονομικό, φορολογικό, ασφαλιστικό δεν λαμβάνει υπόψη τον αριθμό των παιδιών κάθε Οικογένειας,και μάλιστα της Πολύτεκνης.

Κυριακή 23 Μαϊου 2010, στις 11πμ ( ανήμερα Πεντηκοστής ), μετά τον εκκλησιασμό, συγκεντρωνόμαστε όλες οι Πολύτεκνες Οικογένειες με τα παιδιά μας, από τη Θεσσαλονίκη, όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία,στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ για να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας. Κανένας μας να μην λείψει,μαζί με τα παιδιά μας, τους φίλους μας,τους γονείς μας..''

Πριν γράψεις, σκέψου!

Υπάρχει μίσος και εμπάθεια εναντίον των Πολυτέκνων...Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ..

ακριβως αυτο.......ακουμε πολυτεκνος και ....κατι παθαινουν....και μαλιστα αντιδρουν και καποιοι απλοι πολιτες...νομιζοντας πως οι πολυτεκνοι και τα πολλα προνομια που απολαμβανουν φταινε εν μερη για εδω που φτασαμε...!!!!

Ναι, βρε παιδι μου...Χαρακτηριστικο παραδειγμα, που με μαλλωναν αγνωστες γυναικες οταν κυκλοφορουσα με τα βρεφη και τις δυο μικρες που τολμησα να κανω 4 παιδια και μαλιστα κοτριτσια!

Αλλα και προσφατα μαργαριταρια απο τα σχολεια που δουλευουμε. Σε συζητηση, καποιες καθηγητριες ελεγαν μεταξυ τους ''μα τι προβλημα εχουν οι πολυτεκνοι να πληρωνουν στο συλλογο γονεων και καηδεμονων, τοσα λεφτα που εχουνε...''!!!

Μα απο τα επιδοματα εχουμε πολλα; Κοτσια τα εχουμε αλλα λεφτα;

Που πληρωσαμε μονο εμεις ως οικογενεια στο ιδιο σχολειο που ειναι τα παιδια μου, 70 ευρω για ολα μου τα παιδια εκει μονο για να μην αναφερω στα αλλα που συνολο εφτασαν 400 ευρω με τραπεζοκομους και υλικο σχολειου!!! Μια απαλλαγη θα ηταν μια σταγονα ανακουφισης, αλλα...εμεις τα εχουμε!!! Και να σκεφτεις οτι δουλευουμε και οι δυο σα ζευγαρι, οι υπολοιποι;

Και οταν ερχεται πολυτεκνη μητερα να ρωτησει για τα παιδια της αλλα ερχεται τακτικα, λενε: ''μα τι θελει τωρα και ερχεται συνεχεια αυτη και μας ρωταει για ενα ενα τα παιδια της'' ενω αν δεν ερχεται λενε ''βεβαια, με τοσα παιδια πως θα ενδιαφερθει...''

Και για οικογενεια που ειναι πολυ της εκκλησιας και υπερπολυτεκνη : ''να δεις που ολα τα παιδια θα βρουνε δουλεια, ο δεσποτης θα τα βρει γι' αυτο ειναι συνεχεια μεσα στην εκκλησια''.

Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι...Ευτυχως εχω δει και μεγαλη συμπαρασταση.

Εσεις εχετε τετοιου ειδους αντιδρασεις ή εγω ειμαι η περιπτωση; ;)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Ναι, βρε παιδι μου...Χαρακτηριστικο παραδειγμα, που με μαλλωναν αγνωστες γυναικες οταν κυκλοφορουσα με τα βρεφη και τις δυο μικρες που τολμησα να κανω 4 παιδια και μαλιστα κοτριτσια!

Αλλα και προσφατα μαργαριταρια απο τα σχολεια που δουλευουμε. Σε συζητηση, καποιες καθηγητριες ελεγαν μεταξυ τους ''μα τι προβλημα εχουν οι πολυτεκνοι να πληρωνουν στο συλλογο γονεων και καηδεμονων, τοσα λεφτα που εχουνε...''!!!

Μα απο τα επιδοματα εχουμε πολλα; Κοτσια τα εχουμε αλλα λεφτα;

Που πληρωσαμε μονο εμεις ως οικογενεια στο ιδιο σχολειο που ειναι τα παιδια μου, 70 ευρω για ολα μου τα παιδια εκει μονο για να μην αναφερω στα αλλα που συνολο εφτασαν 400 ευρω με τραπεζοκομους και υλικο σχολειου!!! Μια απαλλαγη θα ηταν μια σταγονα ανακουφισης, αλλα...εμεις τα εχουμε!!! Και να σκεφτεις οτι δουλευουμε και οι δυο σα ζευγαρι, οι υπολοιποι;

Και οταν ερχεται πολυτεκνη μητερα να ρωτησει για τα παιδια της αλλα ερχεται τακτικα, λενε: ''μα τι θελει τωρα και ερχεται συνεχεια αυτη και μας ρωταει για ενα ενα τα παιδια της'' ενω αν δεν ερχεται λενε ''βεβαια, με τοσα παιδια πως θα ενδιαφερθει...''

Και για οικογενεια που ειναι πολυ της εκκλησιας και υπερπολυτεκνη : ''να δεις που ολα τα παιδια θα βρουνε δουλεια, ο δεσποτης θα τα βρει γι' αυτο ειναι συνεχεια μεσα στην εκκλησια''.

Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι...Ευτυχως εχω δει και μεγαλη συμπαρασταση.

Εσεις εχετε τετοιου ειδους αντιδρασεις ή εγω ειμαι η περιπτωση; ;)

χα...χα...ακριβως αυτες ειναι οι αντιδρασεις....και οι σκεψεις πολλων....:lol:

δεν εισαι η μοναδικη που τα αντιμετωπιζεις.....

απλα στην αναφορα πως εχεις 4 παιδια...αλλοι πανικοβάλονται με την ιδεα μονο,αλλοι σε κοροιδευουν και..αλλοι σε λυπουνται...και μερικοι σε θαυμαζουν.......!!!!

Διαφημίσεις

εστειλα mail διαμαρτυριας ομως αρκει αυτο?τι θα λεγατε να κανουμε οσοι μπορουμε συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω απο τα δημαρχεια της πολης μας μια συγκεκριμενη ημερομηνια ολοι μαζι????να ξεκινησουμε απο εδω περα την οργανωση και να το διαδωσουμε παντου????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

εστειλα mail διαμαρτυριας ομως αρκει αυτο?τι θα λεγατε να κανουμε οσοι μπορουμε συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω απο τα δημαρχεια της πολης μας μια συγκεκριμενη ημερομηνια ολοι μαζι????να ξεκινησουμε απο εδω περα την οργανωση και να το διαδωσουμε παντου????

Ευχαριστουμε πολυ για τη συμπαρασταση!

Δυστυχως ειναι πολυ χλιαρη η ανταποκριση των πολυτεκνων φιλων μας που απο την ΑΣΠΕ ειναι απελπισμενοι και αναρωτιοντουσαν τι θα γινοταν αν λεγαμε οτι θα μαζευτουμε. Φοβομαστε αποτυχια. Θα γινει ομως στις 2 μεγαλες πολεις συγκεντρωση. Αυτη να μη χασουμε.

Και να σου πω, και εγω αν δω οτι υπαρχει θεμα και απο αλλους πολυτεκνους στην πολη μου, θα κοιταξω να οργανωθουμε, προς το παρον, πολυ χλιαροτητα. Σα να συμβαινουν ολα αυτα σε καποιους αλλους και οχι σε εμας. Μα τι μας ποτισαν;Αναισθητικο;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Ευχαριστουμε πολυ για τη συμπαρασταση!

Δυστυχως ειναι πολυ χλιαρη η ανταποκριση των πολυτεκνων φιλων μας που απο την ΑΣΠΕ ειναι απελπισμενοι και αναρωτιοντουσαν τι θα γινοταν αν λεγαμε οτι θα μαζευτουμε. Φοβομαστε αποτυχια. Θα γινει ομως στις 2 μεγαλες πολεις συγκεντρωση. Αυτη να μη χασουμε.

Και να σου πω, και εγω αν δω οτι υπαρχει θεμα και απο αλλους πολυτεκνους στην πολη μου, θα κοιταξω να οργανωθουμε, προς το παρον, πολυ χλιαροτητα. Σα να συμβαινουν ολα αυτα σε καποιους αλλους και οχι σε εμας. Μα τι μας ποτισαν;Αναισθητικο;

Το θεμα ειναι κατα ποσο κανουν δουλεια οι συλλογοι των μικρων πολεων και κατα ποσο ειναι δραστηριοι σε τετοιου ειδους θεματα.....

Στην δικη μου περιοχη πχ...ο συλλογος ειναι καθαρα διακοσμητικος...και σχεδων ανυπαρκος με μελη στο συμβουλιο που απο τα λιγα που εμαθα δεν εχουν αλλαξει σχεδων ποτε....!!!!αυτο το καταλαβα οταν εγινα μελος στο συλλογο και θελησα να συμμετασχω στην ετησια συγκεντωση του συλλογου που ειχε απολογισμο ετους και εκλογες...και οταν πηγα με 10 λεπτα καθυστερηση...απλα δεν βρικα κανεναν...!!!:shock: απλα τα ειπαν στο ποδι...στα γρηγορα μεταξυ τους...και εφυγαν.....!!!!!..και οταν ζητησα την βοηθεια τους για το θεμα της μεταθεσης μου απλα μου απαντησαν πως δεν μπορουν να κανουν τπτ απολυτως...και οταν τους παρακαλεσα τουλαχιστων να μου δωσουν οδηγιες για το πως να κινηθω.....μου απαντησαν πως δεν ξερουν...!!!!!

..οπως καταλαβαινεται αν ο ιδιος ο συλλογος δεν δραστηροποιει τα μελη του....και δεν τους ενημερωνει....πρεπει καποιος να ...ψαχτει απο μονος του....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΕ (http://www.aspe.gr) ζητηθηκε να προωθηθει το μηνυμα προς καθε ενδιαφερομενο:

Στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τετάρτη το ν/σ για την κατάργηση των ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ!!!

08.05.11

Στην Ολομέλεια της Βουλής, εισάγεται την Τετάρτη (ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ) το σχέδιο νόμου για την κατάργηση ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ!!!

----------------------

Παραμονές εξετάσεων η Υπουργός Παιδείας, αλλάζει το σύστημα των μετεγγραφών και ουσιαστικά τις καταργεί για τα τέκνα πολυτέκνων, με το ν/σ που είναι πλέον στην Ολομέλεια της Βουλής!

Εδώ φαίνεται, πόσο χρειαζόμαστε στο Υπουργείο Παιδείας, άνθρωπο ευαίσθητο και παιδαγωγό, και όχι ξένο με το κλίμα της έντασης των εξετάσεων...

Πρώτα ο μαθητής, εκτός από τα παιδιά των πολυτέκνων και μάλιστα των τίμιων που δηλώνουν τα πλήρη οικονομικά τους στοιχεία!.

Συγκεκριμένα:

Η κ. Υπουργός ΚΑΤΑΡΓΕΙ (από φέτος) παντελώς τις Μετεγγραφές στα τέκνα πολυτέκνων, καθότι το άρθρο 59 παρ.11.β.ii αα. γράφει:

- Υποψηφίων που είναι πολύτεκνοι κατά την έννοια της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006…, το οποίο αναφέρεται ΜΟΝΟ σε γονείς και όχι σε τέκνα πολυτέκνων!!! (να σημειωθεί ότι στους τρίτεκνους, αναφέρεται: σε γονείς και τέκνα πολυμελών οικογενειών). Αυτό αποδεικνύει, πόσο πρόχειρο είναι το ν/σ και στο πόδι γραμμένο αλλά χαρακτηρίζεται και από μίσος και εμπάθεια εναντίον των πολυτέκνων…

Αλλά και αυτό να διορθωθεί παραμένουν:

α. Το εισοδηματικό όριο των 50.000€, το ίδιο για 3 και για…13 παιδιά!!!

β. Ο περιορισμός στο 20%, το ποσοστό των Μετεγγραφόμενων φοιτητών από ΟΛΕΣ τις κατηγορίες!

Επίσης εκτός των ανωτέρω, έχουμε να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα:

1. Αξιοκρατικό κριτήριο για την κ. Διαμαντοπούλου, είναι: Να μπορεί κάποιος και με λευκές κόλλες να περνά στην Ιατρική Αθήνας και δεν είναι το ισχύον σύστημα των μετεγγραφών, που ο πολύτεκνος φοιτητής του τμ. Ιατρικής Αλεξανδρούπολης των 18500 μορίων πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με 19000 ή στην Αθήνα με τα 19100 μόρια!

2. Αναφέρεται η κ. Υπουργός, για τις Σχολές της Αθήνας και Θεσσαλονίκης που ασφυκτιούν από Μετεγγραφές... ξεχνώντας όμως ποια Υπουργός πέρυσι, κατήργησε τη βάση του 10 και πρόσθεσε νέες κατηγορίες μετεγγραφόμενων(με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των μετεγγραφόμενων) ; Μήπως οι πολύτεκνοι, της έθεσαν ποτέ τέτοιο αίτημα;

3. Ο νόμος των μετεγγραφών ξεκίνησε ως νόμος αποκλειστικά για τους πολύτεκνους πριν 32 χρόνια… και έφθασαν σήμερα οι πολύτεκνοι να είναι μόλις το 30% του συνόλου των μετεγγραφόμενων φοιτητών. Τώρα η κ. Υπουργός τον καταργεί, ως να είναι οι πολύτεκνοι υπαίτιοι για την καταστρατήγηση του νόμου αυτού!

4. Θα θέλει το παιδί μας να μετεγγραφεί Νομική Αθήνας και θα του λένε του πολύτεκνου με τα 13 παιδιά…, είσαι κάτω από 50.000€ πήγαινε Αθήνα αλλά όχι Νομική αλλά στο… ΦΠΨ, ας έχεις και 18.999 μόρια!. Έχεις 51.000€ εισόδημα, δεν είσαι για μας ούτε πολύτεκνος και μείνε Αλεξανδρούπολη που πέρασες ή μείνε αμόρφωτος!

ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΥΤΑ;;;

Μας λέγανε δεν υπάρχουν χρήματα για ικανοποίηση νέων αιτημάτων πολυτέκνων και αυτοί καταργούν τα πάντα, ακόμη και τα μέτρα που δεν έχουν κανένα οικονομικό κόστος!

ΚΑΙΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΣ...

------------------

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑ, ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ του άρθρου 59 του Ν/Σ.

Τελευταία ανανέωση ( 08.05.11 )

Πριν γράψεις, σκέψου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...