Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φορολογείται το επίδομα?

xara1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ξέρει καμία σας αν τα λεφτά που παίρναμε στο 6μηνο φορολογούνται? Τα βάζουμε στην δήλωση?

θα σου δώσουν βεβαίωση αποδοχών από τον οαεδ, τα δηλώνεις κανονικά, αλλά δεν υπάρχουν κρατήσεις κλπ. ;)

Διαφημίσεις

Είχα ρωτήσει πριν λίγο καιρό στον οαεδ παγκρατίου για το εάν θα πρέπει να πάρω κάποια βεβαίωση από 'κει για την εφορία για το επίδομα μητρότητας που έλαβα το 2010 και μου είπαν πως δε χρειάζεται, δε φορολογείται το επίδομα, αλλά αν το ζητούσα δε θα είχαν πρόβλημα να μου δώσουν. Πάντως αν ήταν φορολογητέο και απαραίτητη η βεβαίωση σίγουρα θα έσπευδαν να μας την εκδώσουν πριν καν τους ρωτήσουμε :) Ασφαλώς για να είσαι σίγουρη να ρωτήσεις και τον οαεδ της περιοχής σου.

eNortjKzUjIyMjA2tVSyBlwwFW8C0g,,43.pngeNortjKzUjIyMjA2M1CyBlwwFVgCyg,,70.png

Διαφημίσεις

Μάλλον να πάρω κανένα τηλ να μην πάω τσάμπα και τελικά να μην δίνουν τιποτα. marzer ξέρεις δίνουν άλλη βεβαιώση????

εγώ πέρυσι που ήμουν στο εξάμηνο, μου έδωσαν βεβαίωση (αφού τη ζήτησα βέβαια) και μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο να τα δηλώσω εφόσον δεν φορολογούνται,αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε, εγώ τα έβαλα στη δήλωση

Νομίζω οτι δεν δίνει άλλη βεβαίωση ο ΟΑΕΔ.

Χρησιμοποιούμε το χαρτι (2 σε΄λίδες) που μας είχαν δώσει αρχικά με τα ποσά.

σου εδωσαν τετοιο χαρτι οταν εκανες την αιτηση για το 6μηνο?? γιατι εγω χαρτι δεν πηρα!

F2ETp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...